Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14552) Runner_fxr válasza glacious (#14548) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Én úgy vettem észre, hogy a guggolás a leghatékonyabb, általános combizomnövelő mozgásforma.
Persze lehet sokféleképpen edzeni, csak kerékpározástól soha nem lesz olyan izommassza a combunkon mint a guggolástól. Ettől függetlenül az a jó ha változatosan edzünk, többféle mozgásformát beiktatva.

bookninja: 20-30 ezer ft-os kategóriában igen nehéz lesz jó állapotú városi használt bicajt találni. Még egy hozzáértőnek is nehéz feladat, nem hozzáértőnek meg egyenesen lehetetlen.
Agyváltóról ilyen ársávban ne is álmodj. Ha találnál is ilyen bicajt ennyiért, abban annyi km lesz, hogy kb mindent kicserélhetsz rajta és mindjárt nem 30-ba került a bicaj.
Arra azért készülj fel, hogy aki ennyiért akar eladni kerékpárt, az nem egy nagy generál után fogja ennyiért eladni. Tehát ne költsd el koppra a pénzed, legyen pénz a felújításra is. Ha jót akarsz, akkor inkább 50-60 körül gyűjts össze és mindenképpen hozzáértővel nézz használt kerékpárt.

Az agyváltó egyébként egy remek városi megoldás, igénytelen és megbízhatóan működő szerkezet, nem igazán kell állítgatni. A láncváltás sokkal több odafigyelést igényel és gyorsabban el is használódik a lánc és fogaskerék. Az agyváltó városi használatra mindenképpen jobb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.