Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139651) Hasaggymeg válasza trialboj (#139648) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Itt olvashatsz a témában.[link] Ezt meg tulajdonképp akkor értheted meg a legjobban,ha mondjuk te vagy a gyártó és garit meg felelősséget kell vállalj menden állatkodásért ami egy felhasználótól elképzelhető.Nem egyszerű feladat,ugyanakkor természetesen ez is túl van biztosítva.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#139652) xy.zsolt


xy.zsolt
őstag

ma fura dolog történt velem....tekertem 60km-et montival outon 30as átlaggal...félúton úsztam kicsit...2 banánt ettem es lement egy kulacs folyadék. Rendben hazaértem...mondhatni ki sem hajtottam a belem. Aztán tusoltam, tettem-vettem kb 1 órát majd elindultam a boltba kajáért ami 1 km-re van....hát visszafelé az 1 km-es szakaszon szó szerint eléheztem, alig bírtam hajtani a pedált....ismerem a tüneteket szóval tuti ez történt....csak ilyen eddig még soha, hogy falun belül éhezzek el :D

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#139653) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Sziasztok!

Bryton készüléken kerékpár súlyra a teljes menetfelszereléssel együtti súlyt (tele kulacs, felrakott lámpák, megtöltött szerszámos bag, stb...) érdemes beállítani?

No meg ez az adat mihez is lenne szükséges? -> kalória felhasználás? :F

Szerk.

Ja igen, majd elfelejtettem: a speed és cadence szenzorok giroszkóp alapon mérik a megtett fordulatot? Csak mert mágnes nem volt mellettük a dobozban :B

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#139654) Massmurderer válasza AtHoS (#139653) üzenetére


Massmurderer
őstag

Vegyél egy jobb szobabiciklit,azon minden rajta van :)

(#139655) cdl


cdl
senior tag

YESSS!!!

[link]

AtHOS igen, igen, igen.,

[ Szerkesztve ]

(#139656) AtHoS válasza Massmurderer (#139654) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Az már van, de baszki, azt akárhogy tekerem sosem jutok vele sehova ;]

cdl

Kösz :R

read-only mode on the forum

(#139657) Hasaggymeg válasza xy.zsolt (#139652) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Én már úgy is jártam,hogy faltam valamit,visszaültem és akkor jelentkeztek a tünetek...kell egy kis idő amíg elkezdi hasznosítani a szervezet a bevitt tápanyagot.

cdl...kíváncsi vagyok a licenszkiváltás feltételeire,de mindenképp ígéretes.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#139658) Jester01 válasza AtHoS (#139653) üzenetére


Jester01
veterán

Nem tudom melyik bryton de a 310T az mágneses.

Jester

(#139659) AtHoS válasza Jester01 (#139658) üzenetére


AtHoS
nagyúr

310H és a külön vásárolt Speed+Cadence (külön eszközök, nem kombi) jeladók dobozán fel van tüntetve a 310, mint kompatibilis eszköz.

A sebesség jeladót az első kerékagyra kell rögzíteni az ábra alapján. Még egy félóra és kiderül a gyakorlatban is, párosítani minden esetre sikerült minden jeladót

read-only mode on the forum

(#139660) Runner_fxr válasza jjeahh (#139608) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Nekem pont ezért nem tetszik a Cube geo, mert ha pl egy magamnak megfelelő vázat keresnék, akár XC-t, akár Enduro-t, akkor vehetek egyel nagyobb méretet mint amúgy pl Meridából. Tehát L-est. Annak meg túl hosszú lesz a nyeregvázcsöve.
A legviccesebb az E-Enduro Stereo hybrid, a 47 centis L-es váz, olyan hosszú mint az én M-es Merida eone sixty-m, ami meg 43 centis nyeregvázcsővel rendelkezik, ezáltal sokkal alacsonyabb építésű, sokkal sportosabb a geo.
De kicsit minden Cube bringára ez a jellemző, hogy kénytelen vagy hosszabb nyeregvázcsővel bringát venni, hogy megfelelő legyen a hosszúsága. Nekem ez egyáltalán nem jön be, kicsit old school.
Ízlések és pofonok.

flash-: Szerintem ez csak bringázási stílus függvénye, mert Magyarországon is bőven van olyan terep, ahol egy Trail/Enduro gépet ki lehet használni. Itt a Budai-hegységben is számtalan olyan terep van, ahol egy XC-vel inkább meg sem próbálod, hacsak nem vagy egy igazi vaddisznó lefelé. :D
Persze sok terep van idehaza, ami teljesen élvezhető XC-vel is, szóval egyik nem zárja ki a másikat, de amit írtál felhasználást, abba azért sokminden belefér, kivéve a DH-t, ami már eléggé korlátozottan használható Magyarországon, mivel kb alig van felvonós terep.

A Merida egy prémium gyártó, nagyon komoly cég, nagyon sok pénzük van profikkal teszteltetni, mielőtt sorozatgyártású lesz egy váz (persze nem a belépő kategóriákban), szóval ezzel azért nehéz versenyeznie egy kisebb cégnek. Nyilván ennek ára van, Így az alsóbb kategóriák nem mindig ár/érték bajnokok. De vannak jó gépek itt is, szerintem a Fitness kategóriás Speeder-ek kifejezetten szép és jó bringák. Az országútik, CX-ek szintén, a Cross bicajok is jók, a Crossway Urban kifejezetten egy nagyon szép bringa, nemrég adtam el egy ilyet: [link] Szóval összességében a Merida egy nagyon jó, minőségi alternatíva, bármely kategóriában nézelődsz.
250-300K MTB-ban még kb mindenhol a sportos terephasználat alja, nagy csodák sehol sem lesznek.
Merida XC bicajban az első értelmes darab, kb a Big Nine NX Edition, ha karbon kéne, akkor meg a Big Nine 6000.
Persze egy webshop-os canyon-al nem tudnak ár/értékben versenyezni, de a kettőt nem is lehet összehasonlítani. Ha meg felsőbb kategóriákban gondolkozol, akkor már kiegyenlítődnek az árak, én mondjuk szívesebben vennék egy felső kategóriás Merida XC-t vagy országútit, mint mondjuk Canyon-t.
De az biztos, hogy ha 1000 euro-m lenne kb a történetre, és XC-t szeretnék, akkor valószínűleg egy ilyet vennék: Grand Canyon AL SL 7.0

(#139661) jjeahh válasza Runner_fxr (#139660) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Nem tom, én a C:62 Reaction szériát néztem, azoknál a felsőcső mérete a nyeregvázcsővel együtt kisebb, tehát az egész váz egy fél mérettel kisebb az átlagnál, nem csak a felsőcső és ez nekem így teljesen oké. Szal a geó modern, sportos és rendben van, csak a vázak két méret közé vannak belőve. Te nem tudom melyikeket nézted, de ha azoknál a rövid felsőcsőhöz hosszú nyeregvázcső tartozik, az tényleg gáz egy kicsit, olyan nekem sem kéne.
Szal a karbon Reaction montik geoja szerintem jó, az áruk kiemelkedően jó, a Cube vázak úgy általában b*romira merevek, így normális, hogy tetszenek nekem :D . A dizájn képeken olyan amilyen, valahogy ezek a kockák élőben sokkal mutatósabbak.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#139662) Massmurderer válasza Runner_fxr (#139660) üzenetére


Massmurderer
őstag

Meridákat énis néztem már.És hát az olcsóbbak nagyon gyér felszereltséggel vannak.Elég szép,és jó gépek vannak meridánál,és tényleg megkérik az árát.Grand Canyon AL SL 7.0 amit linkeltél,abba a szinbe brutál jól néz ki :DDD

(#139663) Csokicsibesz


Csokicsibesz
tag

Úgy gondoltam letakarítom kicsit a bringát mielőtt tekerek egyet, lemegyek látom teljesen lapos a hátsó, nézem wtf. Kiderült, hogy olyan szinten sikerült felütni a hátsó kereket, hogy a hátsó felni meghajolt egy ponton, így a gumi már nem tudta tartani a nyomást. Felpumpáltam kicsit, megpörgettem, kegyetlenül üt a hátsó. Olyan mintha hátulról belém jöttek volna kocsival, pedig nem történt semmi ilyesmi. Fogalmam sincs mit csináltam, ami ennyire kicsinálta hátsó kereket.

Viszont a kérdés a következő: ezzel mit tudok kezdeni? Érdemes ezt még centírozni? Azzal a felütéssel lehet valamit kezdeni? Vagy könyveljem el, hogy ez így kuka és új hátsó kerék?

Ha cserés akkor ilyet már megéri venni? link

[ Szerkesztve ]

(#139664) Massmurderer


Massmurderer
őstag

Meridánál amúgy ami tetszik,de nekem nagyon drága lenne[link]

[ Szerkesztve ]

(#139665) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

nem tudom ez lokális vagy globális, de a helyi lidl-ben (kiskunfélegyháza) megint volt szerelőállvány, 9k-ért.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#139666) Massmurderer válasza Csokicsibesz (#139663) üzenetére


Massmurderer
őstag

DT Swiss pedig elég jó.De annyiért nem venném meg.Kereket amúgy is szettbe éri meg megvenni,felemás az valahogy nem az igazi.Néztem énis ezt a márkát,és jókat irnak róla.Ha van rá kereted,és neked bejön,vedd meg,de akkor már elsöt is vegyél,legyen párba,úgy az igazi.

(#139667) Csokicsibesz válasza Csokicsibesz (#139663) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Csináltam pár képet a felniről, nem tudom képen mennyire látszik. [link]

(#139668) StLui válasza Csokicsibesz (#139667) üzenetére


StLui
veterán

Nekem úgy tűnik a belső ív nem sérült, én megpróbálnám helyre kalapálni. Fiam bringája is kapott egy ilyet, ezért sem sikerült centrirozni (meg mert csapágy is kotyog)

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#139669) jjeahh válasza Csokicsibesz (#139667) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Nem alacsony a guminyomásod mint nekem anno? Amúgy nem tűnik vészesnek, bár tubelessre félve alakítanám át az ilyent :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#139670) Csokicsibesz válasza jjeahh (#139669) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Tl-t nem is bírja, teljesen eleresztett. Kiszedtem a kereket és lögyböltem rá vizet, látszottak a légbuborékok. Kb. 1 hónapig használtam a TL-t, két verseny aztán csoki...

(#139671) dunkel válasza Hasaggymeg (#139657) üzenetére


dunkel
őstag

Licenc:
Keresel egy egyesületet, befizeted a tagdíjat.
Elmész sportorvosi vizsgálatra.
Leadod, befizeted a licenc igényt.

Mint látható ezt hobbisták nemigen fogják végigjátszani.

(#139672) kovacs65 válasza AtHoS (#139659) üzenetére


kovacs65
senior tag

Kb 30 perce raktam fel egyet az Aero 60-hoz.
Tökéletes.

Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?

(#139673) X Factor válasza nmate91 (#139625) üzenetére


X Factor
addikt

Pest megy-én belül, szÍvesen probára is odaadom, ha valaki vétel előtt ranezne, vagy csak kivancsi. Annyi h. a felni+kullok dt swiss R470-re lettek cserélve, gyári agyat dicsérték.

[ Szerkesztve ]

Make things work

(#139674) Zsohi válasza trialboj (#139638) üzenetére


Zsohi
őstag

Most amit leírtál ez alapján teljesen biztos vagyok benne, hogy a fékbetétek oda-vissza mozgását érzed a féknyeregben.

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

(#139675) Runner_fxr válasza jjeahh (#139661) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Akkor mondok konkrét példákat.
Vegyük pl az általad is említett Reaction C:62-őt.
[link]
17"-es M-es méretben
Reach: 406
TT: 588
ST: 420

A fotón a 19"-es van, elvileg nekem ez kéne, de már a képen sem tetszenek az arányai, látszik, hogy magas építésű, de ehhez mérten rövid.
19"-es méret adatai
Reach: 425
TT: 609
ST: 470
Szerintem ez kevésbé sportos.

Nézzük az ennek megfelelő Merida Big Nine 6000-et.
[link]
M-es méretben, a gyári fotón ez a méret van és nekem ebből elég lenne az M-es.
Reach: 421
TT: 605
ST: 444

L-es méretben
Reach: 438
TT: 625
ST: 483

Már ránézésre is sportosabb a Merida, az arányok jobbak, szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#139677) jjeahh válasza Runner_fxr (#139675) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Hát tényleg ízlések és pofonok, én úgy gondolom, hogy a Merida is b*romira jól néz ki, de a Cube Reaction C:62 bringák szintén, csak a gyári fotókon kicsit furák. No meg a Cube kissé németesen konzervatív, "kocka" bringa, a Meridának meg lágyak a vonalai. Élőben a Reactionok sem rondák (szerintem), sőt, pl.: [link] [link] [link] , csak más a stílusuk. A geójukkal én úgy érzem nincs semmi gond, ha felhúzod rendesen a nyerget és raksz rá egy -17 fokos stucnit, amilyen a Meridán már gyárilag van, valszeg azok is sportosabbnak néznek ki. Na de mindegy, nem vagyunk egyformák, én ha most vennék karbon montit, nálam a C:62 Race Eagle játszana, meg egy olyan bringa, ami tutira még a kockánál is megosztóbb ;] . Hogy miért? Mert b*romi jó áron mennek, tetszik a felszereltség és van belőlük nekem való méret :D .

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#139678) Hasaggymeg válasza jjeahh (#139677) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Mutatok én egy agresszív kockát,ezen ne múljon. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#139679) INTELligent


INTELligent
senior tag

Sziasztok!

Pont úgy jött ki, hogy mindkét bicikli esetében már nem volt aktuális a hirdetés, mire válaszolt az eladó.
Találtam egy másik bringát (Merida TFS 900 Pro), egy gyors sanity check-et szeretnék rá kérni.
Xt hátsó, SLX első, Mantiou teflonos teló - nekem jónak tűnik, de nektek mégis nagyobb tapasztalatotok van.
Köszi előre is, remélhetőleg ez lesz az utolsó, amit véleményeztetek :DDD !

[ Szerkesztve ]

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#139680) tacto válasza robee19 (#139624) üzenetére


tacto
aktív tag

Szuper! :K

(#139681) AtHoS válasza kovacs65 (#139672) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egy órája értem haza én is egy 60 km-es tekerés után és valóban semmi gond nem volt, szépen mérte/jelezte folyamatosan a jeladók adatait (bár felrakáskor azért álló helyben megpörgettem őket biztos ami ziher és már ott is Ok volt), tehát ezekhez nem kell mágneses cucc pluszban hozzá.

Mondjuk a BT sync eltartott pár percig

Még annyi megjegyzésként, hogy a 2500 Ft-os lidlis wireless kerékpár "computer" is pontosan ugyanazokat a sebesség és távolság adatokat jelezte/mérte, tehát ezen két érték tekintetében nem volt különbség a Bryton310 és a lidlis között

read-only mode on the forum

(#139682) Massmurderer válasza INTELligent (#139679) üzenetére


Massmurderer
őstag

Karbon kormány,Ritchey WCS Carbon Rizer,eredeti 45ropi.Wishen lehet kapni szép másolatot 5 683 Ft-os árba,de úgy karbon,ahogy én Benny Hill vagyok :DD :D De ha megveszed,úgyis rájösz hogy nem karbon mikor a kezedbe marad az egyik fele :DD

[ Szerkesztve ]

(#139683) INTELligent válasza Massmurderer (#139682) üzenetére


INTELligent
senior tag

Ezt jó tudni, köszönöm. Valami tipp, hogy meg tudjam állapítani, hogy eredeti-e? Vagy hogy legalább jó minőségű másolat? Mert most utánaolvastam, mit mond az internet népe, és valakik azt vették észre, hogy kb a QC-n megbukott darabok mennek el 85$ körül eBay-en (pl. nem volt a festés minősége jó).

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#139684) Massmurderer válasza INTELligent (#139683) üzenetére


Massmurderer
őstag

Pár oldalal irta valaki.Végébe belereszelsz picit,vagy megcsiszolod.Ha fekete a porja akkor karbon,ha fehér vagy szürkés,akkor tutti nem.Wish teli van karbonnak kiirt/állított cuccokal.

(#139685) Massmurderer válasza INTELligent (#139683) üzenetére


Massmurderer
őstag

XT-hátsó váltó ir a hirdetésbe.Ez szép és jó,de ebbe most mi a lényeg??Alap,gyári hátsó váltó xt,elsö slx.

(#139686) Massmurderer válasza INTELligent (#139683) üzenetére


Massmurderer
őstag

Csak nekem azért volt furcsa igy mert tudod aki megvesz 45k árba kormányt,úgye átlag bicós azt mondja szép és jó,de hát akkor is sok.Gondolom itt se sokan engedhetik meg maguknak,ha van pénze is,hogy ennyit adjon érte.Fél áron adja,extra drága cuccal.Bocsi..ez nekem valahol itt sántit.
Az új ára töredékéért!! (399.000) 2013-ba [link] 349.000 volt.50ropi a +az általa irt ár.

[ Szerkesztve ]

(#139687) Fred23


Fred23
nagyúr

Hagyományos, Dunlop szelepes belsőt lehet fújni benzinkutakon? Legutóbb autó szelepeset fújtam, azt tuti lehet, és emlékeim szerint a fújóka másik oldalán másik szeleptípushoz való csatlakozás volt; azt nem tudom, melyik volt az a másik. :F

(#139688) Massmurderer


Massmurderer
őstag


Ma ilyen terepen voltam :DDD

(#139689) bringasisti válasza Fred23 (#139687) üzenetére


bringasisti
őstag

Én meg nem láttam olyant hogy kútnál válogatni lehetne. Vigyél átalakítót

BENEFON DELTA--------N8

(#139690) Csokicsibesz


Csokicsibesz
tag

Azt, hogy az első agyam boostos (15x110 mm) milyen módon tudom 100%-ra garantálni? Ha kiszedem az átütőtengelyt és lemérem a hosszát, akkor annak kell lennie 110 mm-nek? Vagy a tengely a villához passzol, és az agy lehet összesen 10 mm-el hosszabb?

Sehol nem találok egyértelmű infót arról, milyen az első agyam. Az üzletben azt mondta az eladó, hogy boostos elől hátul, de találtam olyan leírást a bringámról ami szerint csak 15x100-as. Azonban találtam olyan leírást is, ami szerint 15x110-es. Hivatalos papírokon nincsen semmi. A gyártó honlapján pedig, már nincsenek fent a tavalyi modellek.

(#139691) flash- válasza bunddog (#139617) üzenetére


flash-
veterán

bunddog::de outit is akarok venni és mtb-t is, érdekes a helyzet, de ez a terv... szeretek országutizni, de vágyom rá hogy hetente 1x terepezhessek is főleg az van hogy a haverok montisok,így tudnék velük is tekerni, nemcsak egyedül..

Csokicsibesz:merida big nine limited, na ez tetszetős gép(bár 1x11 -es ahogy nézem,egy középhaladó montisnak ez lehet kevés), de 70el több mint a superior, és lehet nekem az is elég lenne bőven:)

valakinek van innen superior XP 909 XC?
mintha rémlene vmi de nem 100%...

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#139692) samujózsi


samujózsi
tag

Létezhet olyan, hogy egy nyomásmérős pumpa nagyobb nyomást jelez pumpálás közben, mint amekkora nyomás valóban van a gumiban?
Eddig ha 8 barra fújtam a gumikat, olyan érzésem volt, mintha nem is gumi lenne, hanem beton :)
Újabban mintha puha lenne és nem tudom, hogy képzelődök vagy tényleg jóval kisebb benne a nyomás, mint amit megszoktam.

Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM

(#139693) bringasisti válasza samujózsi (#139692) üzenetére


bringasisti
őstag

Amit ember csinált a idő kérdése és megadja magát. Kútnál ellenőrizd le ahol szoptatós a levegő

BENEFON DELTA--------N8

(#139694) INTELligent válasza Massmurderer (#139686) üzenetére


INTELligent
senior tag

Köszönöm szépen, hogy kifejtetted! Ezek alapján kifejezetten örülök, hogy megkérdeztem.

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#139695) Koczó93


Koczó93
őstag

Tudtok ajánlani egy jó kis outis sisakot? Mindenképp személyesen vásárolnám meg :)

(#139696) Massmurderer válasza INTELligent (#139694) üzenetére


Massmurderer
őstag

Félre ne értsd,nem arra akarlak rávenni hogy ne vedd meg.Inkább vásárlás elött le kell infozni a kiszemelt bicot hogy alapba milyen felszereltséggel van,és hogy adja az eladó.Lehet szép meg minden,1 hét után meg szétesik az egész.

(#139697) kovacs65 válasza AtHoS (#139681) üzenetére


kovacs65
senior tag

Ha mindkettőn ugyanaz a kerékkerület van beállítva.... kötelező ugyanazt mérni (általában ez igaz is)

Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?

(#139698) Massmurderer válasza INTELligent (#139694) üzenetére


Massmurderer
őstag

[link] Én anno felfigyeltem erre.Elsö tulajos,és tényleg jól felszerelt gépezet.Ezt pl. megérné megvenni :)

(#139699) INTELligent válasza Massmurderer (#139698) üzenetére


INTELligent
senior tag

(#139696): nem értettelek félre, köszönöm, hogy leírtad a véleményed. :)
(#139698): köszi a linket. Elég vagány darab :D.

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#139700) robee19 válasza Koczó93 (#139695) üzenetére


robee19
tag

Nekem a 900as Btwin kimondottan tetszik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.