Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138501) Szakbarbár válasza 6030D (#138498) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Leginkább a pulzus szokott elszállni 80 km felett. Addig síkon tudom tartani a 140-es pulzust, de utána már 160-170-ig is felmegy ugyan annál a sebességnél. Ha lassítok akkor sem megy 140 alá. A nyeregben sem tudok az 5. óra után nagyon megmaradni, de ez csak hozzászokás kérdése vagy nyerget kell cserélni.
Rétisün: régebben sokszor volt 100-150-es túrám, 3 alkalommal 200 km, pl Balatonkör, Velencei tó 8 kör, de pl idén egyszer voltam 120-at tekerni plusz pár alkalommal 50 km körüli távok.

[ Szerkesztve ]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#138502) StLui


StLui
veterán

Ezekből melyik centerlock szerszámot javasoljátok?

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#138503) rétisün válasza StLui (#138502) üzenetére


rétisün
veterán

ha van kazettaleszedőd, az is jó hozzá.

mod: most nézem, írják is többnél :B mindenképpen olyant, amiben van a közepén'tüske', mint pl. a Shimano TL-LR15

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#138504) rétisün válasza StLui (#138502) üzenetére


rétisün
veterán

kifutottam a szerkesztési időből: ha meg nyele is van (xlc, bikefun) akkor meg külön csavar/francia/villáskulcs se kell hozzá.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#138505) StLui válasza rétisün (#138503) üzenetére


StLui
veterán

nincs kazettaleszedőm (az a láncos valami? )
kulcsok vannak
shimano pont a legdrágább, az olcsóbbak nem jók? (pl parktool amit látok ott)

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#138506) rétisün válasza StLui (#138505) üzenetére


rétisün
veterán

a láncossal tartasz ellen a kazettaleszedésnél, mert arrafelé kell kitekerni a záróanyát, amerre a kazetta elforog. amiket linkeltél, a kazetta és a centerlock záróanyához kellenek, (meglepő módon :U ) ugyanaz a szerszám jó mindkettőhöz.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#138507) bringasisti válasza Szakbarbár (#138501) üzenetére


bringasisti
őstag

140 az normális pulzus. Nekem is 130-140 között szokott lenni.

BENEFON DELTA--------N8

(#138508) StLui válasza rétisün (#138506) üzenetére


StLui
veterán

ja akkor mindenképpen szükségem van csak a centerlock leszedéséhez is a láncos cuccra

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#138509) Sped


Sped
aktív tag

Köszönöm mindenkinek a visszajelzést :)

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#138510) rétisün válasza StLui (#138508) üzenetére


rétisün
veterán

centerlockhoz pont nem kell. csak a kazettához kell, a tárcsát le tudod szedni anélkül is, a tárcsa nem forog el a keréken, a kazetta igen. azért kell a láncossal ellentartani.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#138511) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#138435) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Dehogynem tudom! Kezdődött azzal, hogy a sérülést követő pár év után, ropogott, fájt, levékonyodott az egész karom, a másikhoz képest 2-3 centis eltérés volt kerületben, mert annyira kíméltem a hétköznapi életben is. Egyértelműen volt vele baj, nem is kicsi. Ezt az MRI is alátámasztotta. Kezdésnek szedtem a porcerősítő tablettákat, de több évig, hatástalannak bizonyult, semmi javulás, csak szép lassan rosszabb lett a könyököm. Már a bringázás is kezdett problémássá válni. Ekkor jutottam el oda, hogy ez nem játék, ide valami komolyabb megoldás kell, ekkor csinálták az MRI felvételt is, ami kimutatta a régi, viszonylag súlyos sérülést, porckopást, meszesedést. Ekkor jött az első hyaluron injekciós kúra, 2011-2012 környékén. Már az első injekció megváltás volt, emlékszem rá, hogy azonnal megszűnt egy csomó kellemetlen panasz, összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint bármilyen tabletta. A tabletta, na az volt a placebó! Néha éreztem enyhe fájdalom csökkenést, de ezek nagyon rövid ideig tartottak és nagyon halovány volt, és hozzáteszem, ekkor ló dózisokban ment a Glükozamin, kondroitin, MSM és társai. Szóval a különbség az injekció és a tabletta hatása között eléggé markáns volt. Az első injekció kúra kb fél évre jelentett megoldást, utána éreztem, hogy jönnek vissza a panaszok, következett még egy, majd egészen 2017-ig, minden évben egy 3 injekciós kúra. Évről évre jobb lett, és most ott tartunk, hogy a doki már injekciót sem akar adni, mondván nincs miért! A röntgen felvételen is látszik, hogy javult, ez csak nem lehet placebó! :D
Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy már tökéletes és a két karom kerületében is van még 1-1,5cm különbség, de ez már normálisnak mondható, ellenben a 3cm-el, ami azért durva volt.
Most igyekszem súlyzós edzéssel, ezt a különbséget is ledolgozni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek javulást hozhat a hyaluron injekció, porckopás esetén, ez rengeteg tényezőtől függ, átmenetileg persze mindenkinek javít az állapotán, mert az ízületnek jobb kenése lesz, ami azonnal érezhető, de ez idővel elmúlik, ha nem épül új porc, akkor hosszútávon ez sem lesz megoldás. A kollégámnak is fossá tört most télen a térde. Hasonlóképpen mint neked, de neki az első kereszt szalag is szakadt. Pont azt mondta az orvos, hogy bár összerakta a térdét, de mivel a porcfelület is sérült, kérdéses a felépülés, és ezt nem tudja megmondani, hogy mi lesz vele 5-10 év múlva. Pedig az ország egyik legjobb térdsebésze! Azt mondta, hogy ez nagyon egyéni dolog, hogy megerősödik, vagy egy gyors kopásnak indul. Akit érdekel, röntgen, és MRI a kollégám térdéről. Elég durva!
[kép]
[kép]

Más téma! Voltunk ma bringázni, Dobogókő volt a terv, végig terepen, erdőben, de végül odáig nem jutottunk el (navigáció hiányában persze eltévedtünk), így is 70km körül lett és 1100 szint, a meleg miatt brutális volt ez is. Kipróbáltam volna a garmin 530-at, őszintén szólva rohadt nagy csalódás nekem ez a kütyü. Valahogy nincs szerencsém ezekkel a bringás gps cuccokkal. :DDD
Csináltam egy gpx-et a merretekerjek.hu oldalon, de sajnos a készülékre nem sikerült sehogy sem átmenteni, pedig hárman próbálkoztunk vele. Végül most este sikerült, valószínűleg az volt a baj, hogy a trailforks-be nem jelentkeztem be és ezért nem ment a szinkronizáció, bár elég logikátlannak tűnt. A Brytonra simán átmásoltam usb kábelen és ment, itt meg először webes felületen feltöltöm pc-ről a gpx-et, majd a telefonos appal szinkronizálom a Garmint. Viszont ettől függetlenül, hogy most már elvileg tudok navigálni előre feltöltött útvonal alapján, csupa olyan adatot jelenít meg, amire pont semmi szükségem nincs. Én azt hittem, hogy ennyi pénzért ez egy könnyen értelmezhető, csupa hasznos funkcióval rendelkező cucc, de tévedtem. Logikátlan és az előre feltöltött útvonal navigáláson kívül most nem igazán látom át, hogy mi egyéb hasznát venném, mindezt 100 ezerért. Én azt hittem, hogy ez is hasonlóan mint a Bryton, alapvetően egy kerékpáros computer, tehát mutatja a sebességed, magasságod, napi km-t, össz megtett km-t, átlag sebességed, hőmérsékletet stb. És persze van benne egy remek navi, amiről sokan ódákat zengtek, hogy a garmin milyen jó. A gyakorlatban az van, hogy kapok olyan képernyőket ahol a számomra fontos adatokból semmit nem látok, ilyenek vannak, hogy Neh. (kGrit), Körn. (kGrit), erősség, kör lendülete, időzítő, távolság. Ezek közül egyedül a távolság érdekel, a többiről azt sem tudom micsoda. Kapok még olyan képernyőket ahol kirajzolja az emelkedést, aktuális magasságot, iránytűt, meg ugye a térkép, ahol navigál. Én mondjuk hiányolok egy olyan képernyőt, ahol a hagyományos kerékpár computeres adatokat mutatja, mint átlag sebesség, max sebesség, aktuális sebesség, aktuális magasság, össz megtett emelkedés, hőmérséklet, össz megtett km stb. E nélkül nekem ez nem kerékpáros computer. Arról nem is beszélve, hogy a navigációban sem látom át, hogy tudnék másik célt megadni neki, ha mondjuk véletlenül módosulna a terv és nem az előre feltöltött útvonalon szeretnék végigmenni. Nekem hiányzik az érintő kijelző, azt hittem nem fog, de hiányzik, jó tudom montis cucc, koszos lesz, kesztyűben nem jó nyomkodni, karcos lesz, (bár kijelző védő fóliával nem lesz, erre is tettem) de mégiscsak úgy lehetne normálisan a térképet kezelni. Aztán lehet én vagyok a hülye, bevallom ezekhez a gps-es kütyükhöz nem sokat értek, de nekem a bryton, minden hibája ellenére is kerékpér computeresebb hatást keltett, bár a gps-e nem volt jó, mert a csiganyál is egy használhatatlan funkció, de legalább ott azon kívül kaptam hasznos adatokat, a Garmin-on azt sem látom. Persze simán lehet, hogy testre szabható, és megvalósítható az elvárásaimhoz legalább hasonló kijelző, de akárhogy nyomkodom a menüt, hiába magyar, nem látom, hol tudnám testreszabni. magyar nyelvű leírást meg nem adtak hozzá. Nagyon azon vagyok, hogy én ettől a garmin 530-tól is elbúcsúzom, mert egyelőre nem lettünk haverok, nagyon nem.

[ Szerkesztve ]

(#138512) Runner_fxr válasza Runner_fxr (#138511) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

De, hogy mondjak valami pozitívat is a garmin 530-ról, a kijelző nagyon szépen olvasható a tűző napon is, és úgy kinézetre pofás darab, de ez azért kevés lesz a boldogsághoz. :)

[ Szerkesztve ]

(#138513) Hasaggymeg válasza StLui (#138491) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Mink is mentünk egy...135-öst. :U Tipikus zasszonyos menet,mikor nem adja isten,hogy 12 óráig,a hőség kezdetéig elinduljunk,aztán miután feltekertünk az Orbán fogadóhoz (Kisinóctól az erdőben!),dögöltünk ott fent a fűben ,megettük szendvicseinket és már vagy 4 óra,azt mondja ereszkedjünk be Nagybörzsöny felé.Én voltam olyan lusta,hogy nem néztem utána a távolságoknak így este hétkor derült ki,hogy van még vagy 80 km hazáig.23,30-ra hazaértünk,és esett is egyet,hogy bőre lejött itt-ott...na meg Vác előtt a bringás úton egy vaddisznó is belebámult lámpáinkba,ott a farámpa után 50 méterre Vác irányába. :Y

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#138514) StLui válasza Hasaggymeg (#138513) üzenetére


StLui
veterán

Hú, ez elég extrémre sikeredett :Y

Én meg nézem még a 7 mesterlövész remake-et

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#138515) kutkut


kutkut
addikt

Jó reggelt! :)

Továbbra is biciklit keresünk ezen szempontok alapján. Most a használt piacon kerestem néhányat. Szívesen fogadnám a véleményeteket az alábbi bringákról:
1. Neuzer Nelson 30
2. Olimpia ?
3. Caprine Highlander
4. Genesis Impact
5. Btwin Rockrider 300
6. Merida GT női, alumínium cross trekking

Thx előre is. :R

Meizu MX3 32GB

(#138516) jjeahh válasza Runner_fxr (#138511) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Az én Garminomra simán megy a másolás, csak a New Files mappába kell húzni a gpx-et és ennyi. Fölösleges adatokat sem mutat, csak azt, amit én kiraktam, hogy mutassa, tökéletesen testre lehet szabni. Az érintőkijelző meg igen, jó dolog, de ezt már akkor írtam, amikor legelőször érdeklődtél a navigációkról. Persze nem létfontosságú, szal ha sikerül testreszabnod rendesen, akkor így is boldog lehetsz vele... hacsak nem butították tényleg le ennyire az alsó kategóriát.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#138517) nismoka válasza Runner_fxr (#138511) üzenetére


nismoka
addikt

Én mondtam hogy navira az Explore jobb! :) Amúgy az adatképernyők személyre szabhatóak, legalábbis az explore-ben 2 lapot tudsz customizálni laponként max 10 fajta adat kijelzésére, az útvonal gpx filet pedig akár rögtön mappába is másolhatod. A connect IQ storeban van pár érdekes app-rá, pld a my edge2 számlap pld egész jó, sokféle adattal egy képernyőn. Elvileg ezeknek az 530 on is mennie kéne de nem tudom mert azt még nem próbáltam, persze az érintő képernyő az jó dolog. ;) Teszteket néztem 530ról, hát jól telerakták számomra felesleges dolgokkal...

[ Szerkesztve ]

(#138518) trialboj


trialboj
őstag

Hello, rég jártam erre mindenki megvan még?

Fontos kérdéssel jöttem, az érdekelne hogy van-e az aktív tagok közt olyan aki bringával jár be dolgozni, és tudna segíteni, hogy kell esőben biciklivel haladni, úgy hogy ne legyen tiszta víz a combom, és ne üljek 8 órát neves ruhában/cipőben?

Próbáltam enyhe esőben esernyővel, de csak a felső testemet védte, ami amúgy sem ázott volna, mert egy kabát ezt megoldja.
Itt figyelembe kell venni hogy jelenleg nyár van, tehát 25 fok reggel és 40 délután, ha esik akkor max 4 fokkal kevesebb, egy teljes esőkabát ami lelóg a lábamra, nem tűnik járható útnak, abban szerintem nem az eső hanem a szauna meleg miatt izzadok majd bele?!

A cipő, és nadrág védelme érdekelne, vagy ha esik, nem lehet igényesen beérni bringával? Biztos van akiknek nem opció hogy ilyenkor autóval menjenek, vagy tömegközlekedéssel.

--

Cserébe hozom a legújabb találmányomat. A VontaTOW 2000, a név bejegyzés alatt :P, elvágtam és összefűztem két 29 es belsőt, majd a nyeregre és a hátsó bringa kormányszára alá beakasztottam, és úgy másztam fel az amúgy edzetlen haverral, hogy mindketten egyformán fáradtunk. (kivéve mikor vicceskedett és nem tekert)
Ez a legolcsóbb, bárki által könnyen kivitelezhető megoldás, lehetővé teszi, hogy megmutass érdekes helyeket azoknak akik csak akkor ülnek bringán ha veled mennek valamerre.
Nyilván nem olyan kényelmes fel - le pattintgatni, kicsit macerás egyszerre indulni és megállni, ezért érdekes úgy tervezni az utat, hogy ha lehet 1 nagy mászás legyen majd leejtő.
Eddig csak aszfalton teszteltem ott pont jól működött 29 es kerék elöl 26 hátul, 29/29 már lehet neccesebb, ott közelebb lesztek egymáshoz.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#138519) dellfanboy válasza trialboj (#138518) üzenetére


dellfanboy
őstag

elso+hatso sarvedo plusz eso poncso[link]

amugy en akarmennyire elaztam idaig (erstd alsogatya,) alt delre megszoktam az irodaban szaradni.

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#138520) inifini válasza Runner_fxr (#138511) üzenetére


inifini
tag

Ahogy írták is, a garminnál az adatképernyők személyre szabhatóak, azt is tudod változtatni, hogy mennyi és milyen adatokra vagy kíváncsi. Én szeretem az enyémet, mondjuk én outin használom a térképet, de jól működik. Bár a rátöltés lehetne egyszerűbb, de nekem még az elfogadható kategória.

(#138521) Koczó93


Koczó93
őstag

Outin érezhető változást hoz egy könnyebb, jobb fajta gumi? Egy Mitas Syrink gumi van most rajta az árából ítélve nem lehet túl jó(1.600ft 470g). Mi az a gumi ami egy kezdőnek egy alap bringára ajànlható? :)

(#138522) xy.zsolt válasza Koczó93 (#138521) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Igen...a két gumin lehetne spórolni közel fél kg-ot...ezt kell hogy érezd majd. Minden a kerék súlyából való könnyítés hatványozottan hat, mivel forgó tömeg

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#138523) gabro0 válasza inifini (#138520) üzenetére


gabro0
őstag

A 130-on is mindent be lehet állítani. Egyedül azt nehezményezem, hogy magán a készüléken kell szenvedni a beállítással. A konkurencia megoldotta, hogy mobilra vagy gépre telepített appal pár kattintással be lehet lőni az összes adatképernyőt.
Bár figyelembe véve, hogy egyszer kell megcsinálni utána nem nagyon nyúl hozzá az ember, kissé felesleges feature.

Koczó93: Két érintkezési pontod van a talajjal, kár ezen spórolni. Egyrészt egy jól tapadó gumival magabiztosabban lehet haladni, másrészt a defektállósága is általában jobb egy magasabb kategóriás köpenynek.

[ Szerkesztve ]

(#138524) xy.zsolt válasza gabro0 (#138523) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Inkább az a durva egy ennyire ismert és nem olcsó termék esetén, hogy bár jelzi néhány oldal (pl alza), hogy létezik magyar nyelvű használati utasítás, de a neten nem találni....

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#138525) kutkut


kutkut
addikt

Sziasztok! Megint én. :B

Azt esetleg tudja valaki, hogy az év melyik szakaszában érdemes boltból biciklit venni? Gondolok ezalatt valami éves kiárusításra nagyobb kedvezményekkel. Van egyáltalán ilyen időszak, vagy csak egész évben kisebb akciók itt-ott?

[ Szerkesztve ]

Meizu MX3 32GB

(#138526) xy.zsolt válasza kutkut (#138525) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Előző évi modelekre szokott nagyobb kedvezmény lenni (ősztől tavaszig, készlet erejéig)....és pl nagy körversenyek idején egyes webshopokban ( pl canyon-nál), de ez utóbbi nem szentírás

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#138527) Koczó93 válasza xy.zsolt (#138522) üzenetére


Koczó93
őstag

Köszi srácok, van valami ajánlás ami jó ár/érték arányban? :) Vittoria, Conti vagy valami más?

(#138528) parkr válasza inifini (#138520) üzenetére


parkr
őstag

Garminra a Strava routes IQ alkalmazást használom, két gombnyomás és már le is töltötte az útvonalat. ettől nem nagyon van egyszerűbb.

(#138529) xy.zsolt válasza Koczó93 (#138527) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Az a baj hogy akárhányszor találok egy jó ár/értékű gumit mire elkopik már nem lehet kapni....igy jártam most a vittoria rubino pro slick gumival....decaban vettem 1 éve 6000ft-ért, most már sehol nincs a weben csak hasonló dupla annyiért. Az új bringám conti ultrasport II-vel jött, ez nehéz gumi (360g), viszont defektem még nem volt...e helyett keresek majd én is jobbat

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#138530) Massmurderer válasza xy.zsolt (#138529) üzenetére


Massmurderer
őstag

Egyszerü.Ha jó,beválik,venni kell tartalékba.

(#138531) cdl válasza Koczó93 (#138527) üzenetére


cdl
senior tag

Conti gp 4000 SII, a Rosebikenél 30 EU, akciósan 25 szokott lenni.
És tényleg be lehet spájzolnak, ha beválik, én is úgy tettem.

Más, a dohányzásról leszokás áldásai közé tartozik, hogy rosszul alszom.
De így már fél hatkor indultam tekerni:)
Így fél kilencre 80 km után vagyok, kezdődhet a nap.

(#138532) Massmurderer válasza Hínár929 (#138499) üzenetére


Massmurderer
őstag

Bikeometer,Decat coach,Geo Tracker van nekem fent.Csak gps-t kell használni hozzá.

(#138533) Massmurderer válasza Redneck (#138481) üzenetére


Massmurderer
őstag

[link] Nekem ilyen gyorsszár van.Én annyira szoktam meghúzni a csavart,hogy mikor a feszitös része egy minimálisat megszorul mikor feszitem rá.Conti x-king van fent nálam,de néha kanyarba olyan érzésem van mintha lapos lenne a hátsó,közbe meg nem.

[ Szerkesztve ]

(#138534) trialboj válasza dellfanboy (#138519) üzenetére


trialboj
őstag

És te ezt használod nyáron v tavasszal is? Mikor már meleg van? Nem izzadsz bele, és leszel még vizesebb, én nem látok rajta semmilyen szellőző nyílást.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#138535) StLui válasza trialboj (#138534) üzenetére


StLui
veterán

Ha olyan extrát szeretnél, akkor 500 eur MT500 overál

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#138536) bringasisti válasza xy.zsolt (#138529) üzenetére


bringasisti
őstag

A könnyű gumi és a defekt védelem nem haverok.

BENEFON DELTA--------N8

(#138537) Redneck


Redneck
veterán

Tudnátok ajánlani valami okosórát vagy karkötőt? Az alábbi funkciókra van szükségem, kerékpározáshoz, futáshoz, és a napi, munkában megtett távolsághoz:
-pluzusmérő
-távolságmérő futáshoz és kerékpározáshoz
-lépésszámláló munkához (tehát 5km/h alatti mérés)

Olyan kéne amit nem kell állandóan tölteni, és mondjuk van rajta microUSB aljzat.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#138538) Massmurderer


Massmurderer
őstag

Láncvillavédöt tud valaki speci változatba?? Sajnos az ilyen nekem nem jó.Kicsi is,mármint nem éri át a hátsó villát,meg nekem olyan kellene ahol ki van vágva belöle,fül van rajta.Néztem mindent a neten,de sehol se találtam. :(((

[ Szerkesztve ]

(#138539) Toobee válasza Redneck (#138537) üzenetére


Toobee
veterán

Legolcsóbb a Xiaomi óráival fogod megúszni a dolgot. Amazfit Bip egy kis moddolás után Strava kompatibilis, a Verge, Stratos vonal pedig alapból is az. Azt nem írtad, hogy mennyit szánnál rá.

https://barbieripnk.hu/

(#138540) csipesz2020


csipesz2020
tag

Megint itt egy kis segítségért. :D

Találkoztam facebook-on egy bizonyos "SYB Bikes" oldallal. Valaki bonyolított már rajta keresztül üzletet?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, van valami összeghatár ami alatt nem vállal? És mennyi az ügyintézés, posta egy ilyen biznisznél?
Milyen használt oldalakon lehet kint nézelődni?
Eddig a pinkbike.com-ot találtam. Itt a fórumon is csak 1-2 bejegyzés volt róla.
:R

I am a ninja...shhh!>:O now i have to kill you.

(#138541) Redneck válasza Toobee (#138539) üzenetére


Redneck
veterán

Alapvetően telefont is vennem kell, szóval kb 30-40k a maximum határ. Kolléganőmim Xiaomi órával tolják, az szimpatikus, de nem tudom már milyen típus. Megbízhatót szeretnék.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#138542) dellfanboy válasza trialboj (#138534) üzenetére


dellfanboy
őstag

nem pont ezt a modellt, de hasznalok egy gore tex-es peldanyt.
minden embernek szvsz mas az izzadaskuszobje, van aki ranez 1 bicajra es mar izzad. en ha nagyon-nagyon izzadok, csokkentem a tempot, esetleg megallok, de en nem Mo-n elek.

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#138543) Toobee válasza Redneck (#138541) üzenetére


Toobee
veterán

Amazfit Pace és Stratos volt nálam durván 1-1 évet, a Verge-öt is teszteltem. Ár-érték arányban a most megjelent Verge Lite lesz a nyerő szerintem, az durván ~30k most vagy az első jó órájuk, az Amazfit Pace, ami szintén 30k környéke. Ezek kibírják 4-6 napot, heti 3-4 GPS-t használó sporttevékenység mellett (3x2 óra pl.)

https://barbieripnk.hu/

(#138544) nmate91 válasza Toobee (#138543) üzenetére


nmate91
tag

Nekem volt Pace, borzalmas volt a GPS-e. Amúgy minden jó volt vele.

Bipem is volt, na az bestbuy, ha nem kell úszásra.

[ Szerkesztve ]

(#138545) Toobee válasza nmate91 (#138544) üzenetére


Toobee
veterán

Nem tudom, hogy mikor volt, de nagyon sok frissítés jött ki rá. Az elején tényleg kezdetleges óra benyomását keltette, de azóta kb mindent javítottak.

https://barbieripnk.hu/

(#138546) Tomi_Sci válasza Toobee (#138545) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Egy Stratost próbálgattam, és nagyon nyögvenyelős volt a Bluetooth Smart/BLE szenzorok csatlakoztatása hozzá. Ez azóta megoldódott?

(#138540) csipesz2020: SYB-et én is nézegetem, egész jó gépeket hoz be. Nem tudom, hogy van-e összeghatár, de pl. a triathlonos posztjában azt írták, hogy: "Szóval Szabinak hála, sikerült kifogni elég korrekt aluvázas, karbon villás, 105-el szerelt bringákat 35-50.000 forintnak megfelelő fontért."
Azért az elég kemény :D Még lebontani is megéri.

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#138547) IMIIKE1998


IMIIKE1998
őstag

Milyen autómosónál lehet bringát mosni? Valaki mondta, hogy 3-400 forintért le lehet mosatni magasnyomásúval.

(#138548) nmate91 válasza IMIIKE1998 (#138547) üzenetére


nmate91
tag

Én Egérúti mosóban szoktam, lehet paypassozni. Óvatosan le lehet mosni.

(#138549) 6030D válasza IMIIKE1998 (#138547) üzenetére


6030D
Ármester

Ha nem 1 cm vastag rászáradt agyag van rajta, akkor 100 ft-ból is. Hozzánk legközelebb MOL van, 4 gombos mosóval. Mosószeressel átnedvesítem (meleg víz), az 30 mp, majd átnyomom a waxos öblítésre. Igyekezni kell, de megoldható, illetve a végeredmény azért nem a Salamon töke kategória. Ilyet évente párszor csinálok, ha nem tudok elmenni slaggal mosni. Bár ott meg nem kezelt a víz, ezért a matt fekete foltos lesz, de nem különösebben hat meg. :)

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#138550) Massmurderer


Massmurderer
őstag

Akik akciókamerát használnak,és rázkodásmentes felvételt szeretnének,itt egy jó,olcsó tipp,megoldás hozzá[link] :DDD :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.