Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118019) z123456789


z123456789
addikt

Hel mindenki!

Kaptam egy biciklit. :D
Azért vicces, mert a korábbi hsz-eimben szenvedtem a csajom bringájával (ugyebár sosem volt közöm a biciklihez), most meg talán szenvedni nem kell, de egy kis reparálás ráfér eaz enyémre. 23-as gumik vannak rajta, szeretném is megtartani, mert nem akarok felnit venni, és a többi. Illetve el tudok én közlekedni ezzel.
Szóval első körben szeretnék rá defekttűrő külsőket venni, illetve belsőket is lehet hogy akkor már cserélném , meg rakatnék conti felniszalagot a felnibe (mert amúgy szerintem ez oldotta meg a lánynál is a problémát. :) ). Továbbá mehetne bele slime, vagy ha defekttűrő a gumi, akkor felesleges? Haverom azt mondja, ő slime-ot használ, és inkább könnyebb köpenyt.
Szeretném a véleményeteket kikérni, hogy egy ilyen nagyobb setup esetén, hogy tudnék költséghatékony maradni? Inkább jobb, mint olcsóbb jeligéhez azért tartanám magamat, szóval nem azt akarom, hogy minden legyen új de szar rajta. :N
Akitől kaptam, azt javasolta, hogy Conti Anti Puncture köpenyeket vegyek, a hátsó most is az, csak kicsit öreg. Nem bánnám, ha lenne kis reflektív csík is oldalt a gumiban, hogy ne kelljen prizmát rakni a küllők közé.

köszönöm előre is ha ajánlotok nekem valamit. :R

u.i. a tömött gumit majd egy másik alkalommal próbálom ki, egyelőre meg kell barátkoznom azzal, hogy bringázok lassan 16 év után újra. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.