Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80751) Zoleee83 válasza 30z.Samu (#80724) üzenetére


Zoleee83
addikt

Én pont most tervezem visszavinni garanciába a hiperszuper Hoya lencséimet, mert pár hónap alatt megadta magát a rétegezés. (bluecontrol, keménylakk, AR bevonat).
Pedig vigyázok rá, előtte Zeiss volt, na az 4 év után is olyan volt mint első nap.
Persze simán kifoghattam a rétegező kolléga egy rossz napját, vagy csak gyengébb volt az anyag, a jó hír hogy 3 év garanciás. Kiderül.

@Fizzie - Nagyon várom a 2077 nextgen update-et, ezért tettem félre pár óra után. :)

Szerk.: Néhány helyen karcos, plusz helyenként hiányzik a blue réteg, mintha megszurkálták volna tűvel, pöttyös. Egyébként évekkel ezelőtt nem használtam blue réteget, és azóta sokkal pihentebb a szemem, átlag napi 10-12 óra monitorbámulás megvan. De lehet csak plészbó' itt is.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#80752) 30z.Samu válasza krx21 (#80750) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Nekem csak várni kell, mert Bad előrendelte. :B Én még S-en játszottam vele kb 1,5 órát, az alapján nem tűnt rossznak, csak valamiért mégis félretettem. Ha kijön a nextgen patch, szerintem teszek egy próbát, immár X-en.

#80751) Zoleee83: Reméljük megoldódik. :K És ez miben nyilvánul meg, amit tapasztaltál? Valami réteg lepattog róla? Nem vagyok szemüveges, nem is volt még szerencsém kékfényszűrőshöz sem, szóval fogalmam sincs. :B

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#80753) Steve1207 válasza ρσгτσ (#80747) üzenetére


Steve1207
veterán

Úgy emlékszem, hogy ő is sok mindent hangosnak talál, akárcsak én és az enyém is hangosodik most lassan 1,5 évesen már. A levegő langyos, de csak néhány játéknál veszem észre szintén. Pont miatta néztem rá a Fortnite-ra és már a menüben, gondolom szabadjára van ott engedve a frame aztán teker a gépezet. Ettől függetlenül nem az a vészes szint egyáltalán, de azért hallható. Nekem egyedül az Avengers volt kirívó performance módban.
Így minden nélkül amúgy paszta száradásnak tudnám be az egészet. Azt nem mondanám, hogy rosszul lett volna pasztázva, mert ugye az elejében nem volt jellemző. Itt egy évre szedik szét dátum alapján, de igazából lényegtelen (nincs több vid sajnos még), de ezen is látszik, hogy egy száraz trutyi van rajta, ahogy az előző gennél is jellemző volt.
Én pl nem akarok vele szöszölni, háromnegyed évesen megy egy kört majd, másrészről meg szívesebben megcsinálnám magamnak szokás szerint, mert nem egy nagy cucc és van fainabb minőségű thermal padom és pasztám is, válogatni is tudok kb.

.

(#80754) ρσгτσ válasza Steve1207 (#80753) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Szerintem kb. 3-4 -es hangerőn bármilyen TV mellett lehetne hallani, ha tényleg hangos lenne. Azért is írtam ezt, mert nem gondolom hogy a hallása lenne túl érzékeny. Mert akkor nálam is zavarónak kellene lennie alacsony hangerőn.

Fortnite -nál nem vágom, mert nem élek vele, de azért nálam is az egyik gép első napos vásárlás, a másik pedig 9 hónapos. Lehet az a játék pörgeti túl (nem normális módon), ezt nem tudom. Az viszont biztos, hogy nem normális dolog.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80755) jacis válasza Sweet Lou 6 (#80727) üzenetére


jacis
nagyúr

Nekem Series S van és tényleg fura volt az elején hogy nincs hangja illetve az is furcsa volt hogy érezhetően meleg levegő áramlik ki a fekete kör szellőzőből de nem olyan sebességgel mint amit ilyen hőmérsékletnél gondolnék hogy ideális lenne. Van úgy hogy egyhuzamban lenyomok 5 órányi multit a Vanguard-al és akkor is csak éppen hogy jön belőle a meleg levegő. Ha ez így marad és nem makkan meg a gép akkor ez a hűtő rendszer nagyon el van találva.

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#80756) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Aki Far Cry 6 vásárláson töri a fejét, az várjon még egy kicsit. Nálunk most zuhant be az ára, ez talán már elfogadható szint:

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#80757) ProEvoFan válasza ρσгτσ (#80754) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Na mindegy.
Csináltam egy teljes visszaállítást. Töltöm a Fortnitet.Meglátjuk mi lesz.Mondjuk annyi változás van már, hogy a menüben nem hallom a hangját, csak ha odahajolok a géphez, plusz forró levegő jön ki a rácson, úgy, mint amikor megvettem....lehet hogy anno beakadt egy szoftverfrissítés? Meglátjuk. Mindjárt kiderül.

(#80758) beyruth82 válasza icemad (#80756) üzenetére


beyruth82
veterán

Én pont azon gondolkodtam. Már jó ideje meg akartam venni és vártam valami akciót de most ott tartunk, hogy magyar ms store-ban az alapjáték is mindenfele extra vagy dlc nelkül 24 ezerre felment a napokban :Y
Inkább megvettem a far cry primalt, a classicot és a 2-őt.Ezekkel még nem játszottam bár azt mondják az 1-2 teljesen mas mint az utána következő részek. Jó lenne egy nagyobb akció a 6-ra is

[ Szerkesztve ]

(#80759) ρσгτσ válasza beyruth82 (#80758) üzenetére


ρσгτσ
őstag

FAR CRY ANTHOLOGY BUNDLE is annyi, mert most akciós. Egyébként "kulcsos" oldalakon 11-13 rongy körül el lehet hozni a 6 -ot.

ProEvoFan:
Kíváncsi leszek.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80760) beyruth82 válasza ρσгτσ (#80759) üzenetére


beyruth82
veterán

Hát ez már sokkal jobban hangzik 🙂
Mondjuk 3-4-5 és a new dawnnal is játszottam már, de ez így egyben szerintem jó ajánlat. Ránezek azokra is akkor, köszi!

(#80761) Steve1207 válasza ρσгτσ (#80754) üzenetére


Steve1207
veterán

Pont 3-5-ös hangerőn játszok, az említett két példa volt hangosabb. A többit nem hallani a hangok mellett ilyen hangerőn se, de a semmihez képest "hangos" :D Amúgy most így jobban meghallgatva inkább a ventiben van már egy kis rezonancia, 60 cm-ről meg épp annyit megállapítani "mára", hogy ez mégis megy. Csak a kirívó eseteket nem értem, most is FH5, Squadrons volt épp, ami talán erőforrásigényesebb és zero hangosabb szint.

FCAB: sokszor beesik 8-9-re is, múltkor majdnem rányomtam, aztán elgondolkodtam rajta, hogy FC6 ennyiért? :DDD Ha nem lenne meg a többi csak akkor. Viszont elég sokszor már Ultimate meg Gold meg valami jobb kiadást veszek már, ha veszek ezekből.

[ Szerkesztve ]

.

(#80762) icemad válasza beyruth82 (#80758) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Primal nagy kedvencem nekem is, csak a rohadt multit hagyták ki belőle... :((( Az első rész tényleg teljesen más volt még akkoriban, a második rész tette le az alapjait a mostani játékoknak. Én rajongónak tartom magam, elővételben vettem meg a hatodik részt is, de szerintem 10 ezer forintnál többet nem ér. Szerintem hamarosan akciós lesz, mondom, nálunk már igen olcsó, ráadásul a Yara kiadás. És a lemezes verzió. Biztos kap akciót hamarosan.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#80763) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Elvileg(?) így fog kínézni a CP 2077 új mérete.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80764) beyruth82 válasza icemad (#80762) üzenetére


beyruth82
veterán

A 6-nál én is azt terveztem mert a megjelenese előtti hónapokban kaptam rá a far cryokra és egymas után jatszottam ki a 3-4-5 és new dawnt.Aztán amikor megjelent arra gondoltam, hogy par hónap múlva valószínű leesik az ára addig meg 25 ezerért tudok venni 4-5 leértékelt 1-2-3 éves tök jó játékokat is.

(#80765) Wesder válasza ρσгτσ (#80763) üzenetére


Wesder
félisten

Igen, mint a DL2, ami az előre pletykàlt 72GB helyett csak 35GB igazából. Majd holnap kiderül mi az igaz.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#80766) ρσгτσ válasza Wesder (#80765) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Adathalászatból lett kiszedve, de nyilván az sem jelent semmit. Simán lehet ennél lényegesen kevesebb is. Pl. a mostani méret és a "nem optimalizált" verzió közötti különbség.

Ezért is az "Elvileg(?)". Majd meglátjuk, talán holnap.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80767) Wesder válasza ρσгτσ (#80766) üzenetére


Wesder
félisten

Nem tudom egyébként miért, de a store többször is hibàs mèretet közöl és letöltés közben làtni a valósat.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#80768) ρσгτσ válasza Wesder (#80767) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jah igen, ez rendszeres...de én már nem is akarom megérteni. :D Néha nagyon durván más méret van kint, mint a valós.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80769) Steve1207 válasza ρσгτσ (#80763) üzenetére


Steve1207
veterán

Most dobtam fel, hogy ne holnap kelljen vacakolni vele, az meg amúgy 57,8 GB :D Amúgy eddig is SX ikont jelzett? Szerintem nem az volt még.

.

(#80770) ρσгτσ válasza Steve1207 (#80769) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Az most jött hozzá. :) Vagyis szerintem ma. Igen, akkora a mérete, de ez még patch nélkül.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#80771) Steve1207 válasza ρσгτσ (#80770) üzenetére


Steve1207
veterán

Akkor megvagyunk kb mindennel, bejelentik az új ikont :DDD

Amúgy pl az AC Origins is patch is jöhetne lassan, az Odyssey-n nem ültek eddig.

.

(#80772) beyruth82 válasza 30z.Samu (#80749) üzenetére


beyruth82
veterán

Azóta viszont számtalan frissítést kapott.Szerintem mostmár minden platformon teljes mértékben játszható.Én 4x jatszottam ki.Xbox-on nem találkoztam csak olyan buggal, hogy nem tudtam a földről felvenni egy ott lévő tárgyat, töltényt, vagy gyógyszert.Azt tudni kell, hogy cyberpunkban ezekből több ezer van a játekban szétszórva.Tele van tárgyakkal, töltényekkel, fegyverekkel és mindenféle limlommal a játék.Szó szerint több ezer van belőlük, talan több tízezezer.Ezekből kb 2-3-at nem tudtam felvenni a már meglévő több száz mellé.Hát ennél nagyobb buggal ne legyen dolgom sose. Nekem még nem érkezett rá nextgen frissîtés, bár nem hiszem, hogy ötödjére is kijátszom miatta a játékot.Így is szép szerintem, és 4k 30 fps-el is tök jól játszható.Nem hiszem, hogy sokat javít rajta majd a nextgen patch.

(#80773) Steve1207 válasza beyruth82 (#80772) üzenetére


Steve1207
veterán

Nekem még mindig a "gyilkos cápa autó" a kedvenc bugom :D [link] (bezzeg, ha egy kicsit előbb jön a "nincs harag, gyere ki" szöveg) Kb 10-15 videót készítettem amúgy, szóval nem sokat, most léptem át a 8 nap játékidőbe, hogy elindítottam, meg matattam benne.

[ Szerkesztve ]

.

(#80774) beyruth82 válasza Steve1207 (#80773) üzenetére


beyruth82
veterán

Hát ez tényleg nagy :DD
Viszont a játékmenetet nem befolyásolja....

(#80775) Bad Pritt válasza beyruth82 (#80772) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát akkor valahogy extrém nagy szerencsés vagy, mert még mindig orbitális bugos és gagyi a játék. :D
És azt ne felejtsük, hogy valamihez hozzá se fognak nyúlni elmondásuk szerint, pl. AI vagy fizika.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#80776) 30z.Samu válasza beyruth82 (#80772) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én annyival találkoztam (bár nem tudom bug-e :D ), hogy kimentem a lakásomból, a mellettem lévő lakás ajtaján kopogtattak a rendőrök, odamentem hozzájuk és elkezdtek lőni meg jöttek a drónok és azok is lőttek. Mondom ez most mi? :D Talán ennyi, mással nem találkoztam.

Sic Parvis Magna

(#80777) .LnB válasza Bad Pritt (#80775) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Gagyi? :((( Tudnék én sorolni neked gagyi játékokat... Soroljak?! :D

Félek én ettől a nextgen patch-től. Remélem rendesen belenyúltak a kódsorokba. Azért van erő ezekbe a nextgen masinákba, jelentős előrelépést várnék. De mondjuk én egy kész CP77-et is vártam megjelenéskor, aztán azt se kaptam meg. :P

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#80778) Bad Pritt válasza .LnB (#80777) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Soroljál, de ez is legyen köztük. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#80779) 30z.Samu válasza .LnB (#80777) üzenetére


30z.Samu
félisten

Van, aki írta korábban, hogy ne várjunk sokat ezektől a gépektől. Hát pedig lényegesen erősebbek kb minden téren, mint a prevgen gépek, szóval igenis látványos különbséget várok. Nyilván nem várom hogy úgy fusson minden játék mint egy 1-2 milkás PC-n, de azért legyen előrelépés.

Sic Parvis Magna

(#80780) .LnB válasza Bad Pritt (#80778) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Akko' nem sorolok. :(( :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#80781) beyruth82 válasza Bad Pritt (#80775) üzenetére


beyruth82
veterán

Igen az Ai, npc-k viselkedese, a dolgok fizikai viselkedése, meg meg ezer dolog van ami rossz a játékban.Ezek viszont nem bugok, henem egész egyszerűen ilyen hanyagul, rosszul lett kidolgozva a jatéknak ezek a részei.Szerintem viszont a történet, game és gunplay, a hangulat nagyon jó.Igaz én elfogult vagyok mert 2020-ban pc-n a cp2077 volt az első játekok egyike amivel elkezdtem a játékos pályafutasom (előtte csak ps1-en jatszottam meg a 90-es evekben).Így nekem a valóban bugos pc-s verzió (egész küldeteseket befejezhetetlenné tévő hibák voltak benne) is hatalmas élmény volt.Miutan megvettem az xbox-ot újabb hatalmas élményt jelentett 4k-ban 140cm-en játszani vele az alsó kategórias pc-s mediumos 24"-os verzió után. Összetettség és tartalom szempontjából azóta is csak egy hasonló volumenű játekkal talalkoztam, a fallout 4-el ami le is taszította a trónrol a cp-t nálam. Te nyilván szakavatottabb szemmel látod, hiszen több száz játékon túl lehetsz, amik között nyílván rengeteg jó is volt és a legtörténetközpontúbb játékokat is úgy játszod angol nyelven mint én a magyar felirattal rendelkezőket. :R

[ Szerkesztve ]

(#80782) icemad válasza beyruth82 (#80781) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Én is hasonlóan látom. Xsx-re vettem meg akcióban nemrég, annyira durva bugokat nem láttam benne. Kb 20 órát játszottam vele, utána írták, hogy hamarosan jön a nextgen patch, akkor félretettem. Beakadó tárgyak, autók, emberek előfordultak, de ilyet láttam a Dying Light 2-ben is. Az autók viselkedése sem tetszett, ott szerintem nagyon nem találták el a fizikát. Vagy csak nekem furcsa. Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült kikalapálniuk a játékban, és mennyi új hibát hoz a nextgen patch.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#80783) Bep válasza beyruth82 (#80781) üzenetére


Bep
senior tag

Egy interaktív történet (ami amúgy fantasztikus). Rpg része zéró. Sehol nincs egy sorban egyetlen rgp-s játékkal sem. Ami nem probléma, csak a készítők annak vallják.
Halkan megsúgom, hogy a 4K felbontást meg úgy szerette volna elérni, mint Pistike a tejszeletet a hűtő előtt állva.

(#80785) beyruth82 válasza Bep (#80783) üzenetére


beyruth82
veterán

Könnyen lehet de nekem nagyon szépnek tűnt mikor xbox-on elsőnek játszottam vele. Oké azóta már láttam jó pár játékot (pl Hellblade) és finomítok a régebbi hihetetlenül gyönyörű játék hozzászólásomon amit itt irtam, de még mindig azt mondom, hogy szép.

(#80786) homerhamm válasza oriic (#80784) üzenetére


homerhamm
addikt

Prevgenre is lehetett volna kiadni egy triált. Pl. mikor kijött. :(((

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#80787) NoOne1976 válasza homerhamm (#80786) üzenetére


NoOne1976
őstag

Igen, de akkor kiderült volna a valóság, hogy mit kapsz, illetve inkább mit nem kapsz a pénzedért.
Itt erre meg a bizalomvesztés miatt volna szükség. "Gyere, nézd meg, ha tetszik, vedd meg." Hátha így megjelenik még egy vásárlói kör.

(#80788) hombre[EU] válasza .LnB (#80777) üzenetére


hombre[EU]
veterán

nem várok tōle én sem sokat. jól futott, szép is volt x-en (max a streamingen javítanak), ami problémás volt azt már úgysem tudják javítani

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#80789) .LnB válasza hombre[EU] (#80788) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért a mikroakadások megszűnhetnének. Na meg a 2d-s lapjával mozgó autók a távolban. A pár méteres draw distance. És ilyen dolgok. Csak félek, hogy beleerőltetik azt a ***** raytracing-et, és annyi. :(
Valahol azért bízok bennük, hogy a nagy pofon talán észhez térítette a CDPR-t. De bíztam én bennük a megjelenés előtt is.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#80790) Mátésum


Mátésum
aktív tag

Sziasztok. Hivatalosan, boltból (supergamer), 1 év garival a használt xbox series s mennyire kockázatos hosszútávon, egy újhoz képest? Nem lesz sokat használva, de nem is szeretnék 1-2 even belül újat venni, mert elfáradt. Köszi!

(#80791) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Február 22. ~11:00 - ig érvényes ajánlatok*:

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#80792) 30z.Samu válasza Mátésum (#80790) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ha garanciális, akkor semennyire sem kockázatos. Ha meghal, gariztatod.

Sic Parvis Magna

(#80793) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Games wit Gold (GwG) játékok

Utolsó nap a zsákolásra:

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#80794) Mátésum válasza 30z.Samu (#80792) üzenetére


Mátésum
aktív tag

Köszi!

(#80795) Bep válasza .LnB (#80789) üzenetére


Bep
senior tag

A közel távolban ezernyi dupla lámpa, de valahogy sose érnek közel, hébe-hóba a közeli ködben megjelenő kocsi mely legalább nem a látótávolság felénél jelenne meg a semmiből... Az összes forgalomirányító lámpa távoli LOD modell textúra pirosat mutat, majd amikor közvetlen közel érsz ha zöld csak akkor vált át... A textúra és modell lod változások másodpercben mérhető. A pop-up (főleg gyors tempónál) olyan mértékben van jelen, hogy legutoljára ilyet a vinyó nélküli X360-nál tapasztaltam GTAIV-nél, mikor lemezről próbált utolérni a betöltésével.

(#80796) icemad válasza l.skywalker (#80793) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

USA storeban pl a Broken Sword 5 is ingyenes golddal.

[link]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#80797) l.skywalker válasza icemad (#80796) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Itthon is, de február végéig. Most csak azokat raktam ki, amik ma lejárnak.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#80798) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Xbox Game Pass

ELHAGYÓ A KONZOL!

február 28.
- Hypnospace Outlaw
- Killer Queen Black
- Kingdom Hearts III
- Stealth Inc 2: A Game of Clones
- Touhou Luna Nights
- Titanfall

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#80799) icemad válasza l.skywalker (#80797) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Jogos. Azt nem láttam, hogy ez február végéig lesz.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#80800) icemad válasza l.skywalker (#80791) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Cyberpunk kapott is egy laza 50%-os leárazást. :)
Gravel is egész jó áron van. Érdemes megvenni annak, aki arcade autóversenyre vágyik. :K

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.