Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #87447 üzenetére
Köszi, behúztam. Ahogy az Unravelt is 1500-ért.
Amin még erősen gondolkozom, az a Forza Horizon 3, a GTA5, és a Skyrim. Viszont ahogy nézem, ez így egyben még akciósan is vagy 30k lenne, szóval olyan kettőt fizet, hármat kap akció íze van a dolognak. Egy kicsit sokallom még a pénzt érte - különösen, hogy nekem úgysem lesz semmi időm játszani, gyerekeknek meg így is van még mivel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
axlfsi
veterán
-
zebede
őstag
-
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz parandroid #87451 üzenetére
Detto en is igy vagyok ezzel... dejo lenne ismet tininek lenni
Azert bezsakoltam KSZ-tol a Dishonored elsot (habar kijatszottuk, de a lanyaimnak alap ) illetve a TF2-t, es szivesen tolnam ezeket a cimeket, amiket irtal (raadasul Skyrim a masik alap; keresztbe-hosszaba ki lett jatsszva anno 360-on), de egyszeruen nekem sincs idom ra (amennyit szeretnek).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
eL Geri
őstag
válasz parandroid #87451 üzenetére
"Ahogy az Unravelt is 1500-ért."
Igen, ez is egy nagyon jó ajánlat... de ha egyszer nem lesz mivel játszanom, akkor befizetek egy év EA Access-re, és akkor ez is már benne van. Szóval ellen kell állnom, és nem bezsákolni
-
zebede
őstag
válasz bulikavagyok #87454 üzenetére
Ja, úgy igen, ha nem kellenek a játékok.
Már azt hittem van valami kupon kódod is még hozzá -
nagyúr
-
okibots
aktív tag
válasz bulikavagyok #87443 üzenetére
Vedd meg én azt mondom, a lelkem és az agyam együtt érez veled, csak a bankszámlám nem
A mostani kontrollerem a mindenem, be van járatva, ismerem minden mm-ért, miért hogy hova mozog mikor meddig hogyan
Itt van mellettem 300 mm-re egy új s szériás, kétszer használta barátnőm kb 1 órát. Magamnak vettem, de nem tudom elengedni a régitA tárhely meg most elsőnek jött ki nekem is bibinek, hirtelen kaptam magam mellé egy home-társat, így a lemezesek elfelejtve egy darabig. Eddig végig vittem eladtam, most meg bátyám mindent megvesz, én meg csak kapkodom a fejem, hogy hova települjön az eddigiek mellé/ helyére
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
pelenka35
őstag
GTA 5 és a Doom most mennyi digitálisan?
Gamertag:Rob3rt75
-
Mister_X
nagyúr
válasz Stauffenberg #87331 üzenetére
Az Elder Scrolls Online-nál csak besegítettek, a ZeniMax Online fejlesztette. Egyébiránt a Dishonored 2 is... hajlamos volt a szaggatásra. Igazából csak a második fejezet volt siralmas és kiábrándító, mintha azt kezdők programozták volna le, a többit meg a profibbak. Skyrim SE nem laggol (sőt!) és Fallout 4 során se találkoztam kirívó esetekkel.
TESO meg PC-n is bőszen optimalizálatlan, na.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Atomgeszi
veterán
válasz Stauffenberg #87446 üzenetére
Én is mikor megláttam a Bethesda feliratot, aaaah mondom ez kurva jó lesz(Doom-ból kiindulva, mert ott smooth az egész).
Aztán egy az, hogy a grafika milyen, de hogy ennyire röcögősen menjen valami..
Ha meg lejjebb vesznek a grafikából akkor meg már kb Fable 2 szintű. Na jó az durva lenne, de szerintem kb olyan grafikán futna ez valahogy értelmesen.
Nyilván van oylan akinek fel sem tűnik.
Én PC-n lehúztam 6 évet FPS játékokkal. Tudom milyen a 60FPS és 120FPS.. Itt meg amax30 FPS - ennél a játéknál szerintem gyalázat.
Persze tisztelem azokat akiknek bejön és nekik megfelelő, nekem ez nem az a szint.Mondjuk a motion blurral is érdemes csínján bánni.
Hát ez van. Nem nekünk való ez a játék. Nálam még mindig a Witcher 3 a kopp
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
pelenka35
őstag
válasz Stauffenberg #87331 üzenetére
Csak az új DLC miatt ilyen gáz,álltalában mindig ez van ha új DLC-t kap a játék.Majd javítják ,aztán megint DLC és .....
Mmo-nál nem a grafika az első.(szerintem) bár 30 FPS lehetne folyamatos :-)
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Vett ma valaki az Amazon.co.uk oldaláról éves goldot 25 fontért? Működik a kód? A game.co.uk oldalon már állítólag elfogyott, ezért venném az amazonról.
-
Sify
senior tag
Pár napja szerettem volna megvenni a destiny teljes kiadását. 17e volt. Beszéltük itt hogy annyit tán nem ér, erre belekerült az akcióba, így most 11e. Na ennyiért már be is zsákoltam.
Amúgy sok mindent olvastam-hallottam a játékról de nekem nagyon bejön. Meg kedden jön az FFXV.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Cry0
őstag
sziasztok
ha amazonról rendelek xbox one-t akkor az a garancia Magyarországon is érvényes vagy nem ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Atomgeszi
veterán
válasz pelenka35 #87469 üzenetére
Én sem éreztem túlzott késztetést megvenni. 7k-ért van lemezesen is az aprón.
De egyelőre elég játékom van.
Plusz most elkezdtem a Hitmant, és hát ebbe elég durván sok órát belelehet tenni, ha az ember igyekszik sok challenget megcsinálni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
XFishboneHUN
senior tag
Destinybe bele lehet ölni pár ezer órát! Mint, minden MMORPG nem ott kezdődik, hogy felfejlődsz a max szintre, hanem ami utána jön, itt Raid, normál PVP, Trials of Osiris, Iron Banner, Weekly és Daily Missionök!
Szóval nem fogsz unatkozni.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
godzsy2
senior tag
Köszi szépen mindkettőtöknek a választ.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Onehoz keresek jatekokat: forza, fifa17, meg kinecthez gyerekjatekok( xbox 360 kinect jatekok jok?) hol érdemes jó áron beszerezni?
Konzolvilagon 12500ert vett controller jo vetel? Van ennél olcsóbb?
Köszi?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
ciceroo
tag
megpróbálom újra...
Az itthon magyar felirattal kapható játékok (AS Syndicate, Watch Dogs 2) a Store-ból letöltve is rendelkeznek a magyar fordítással? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #87461 üzenetére
Ha a box instant-on-ban van, akkor nálam a Skyrim SE nagyon ronda szaggatásokat tud produkálni, ha nem zárom be és indítom újra a játékot 3-4 naponta.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Atomgeszi
veterán
válasz ciceroo #87477 üzenetére
Nekem digitálisan van meg a Szindikátus, home partner vette és magyar nálam.
Semmit nem kellett állítanom stb. Ready To Installban volt, letöltöttem , elindítottam már magyarul kezdődött..
Úgy,hogy szerintem ez mindegyikre érvényes.
Kivéve a lemezes angol Witcher 3 GOTY. Ott hiába tölt le netről dolgokat, nem lesz magyar.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pelenka35 #87464 üzenetére
"Mmo-nál nem a grafika az első.(szerintem)"
Én nem csak MMO-val vagyok így, hanem bármivel. Inkább a grafika legyen kicsit visszafogva, de ne szaggasson.
(#87463) Atomgeszi: Witcher 3-at meg fogom venni, csak előbb be kéne fejeznem a második részt. Francba, hogy ennyire kevés időm van RPG játékokra...
(#87461) Mister_X: Haveromnál kipróbáltam a Fallout 4-et Xboxon és ott is voltak csúnya szaggatások. A Digital Foundry benchmarkok is ezt igazolják. Sajnos. Annak örülök, ha a Skyrim SE viszont szépen fut. Kár, hogy már megvan PC-re, így szinte biztos, hogy nem fogom megvenni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
CDKeys elég durván nyomja. Már "sorba kell állni".
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
FOXhun
tag
válasz Petreszku #87432 üzenetére
Szóval, a Gold megy gond nélkül magyar profilon, ha megveszed pl. most akciósan a korábban linkelt Amazonos eladótól.(Game.co.uk oldalon állítólag elfogyott)
Vásárolni ritkán szoktam, akkor is Mastercarddal, ami hozzá van adva a profilomhoz. Alapesetben itthonról magyar Storeból gond nélkül tudsz pl. forint feltöltővel (kivéve Gold és EAacc), vagy Mastercarddal vásárolni, itthon ha jól tudom PP nem választható. Van olyan régió, ahol megy a PP, de más régióból nem feltétlenül egyszerű a vásárlás. Ezekben is tipikusan feltöltővel lehetséges, adott országhoz tartózó pénznemben kell megvenni, ezután jöhet egy kis abrakadabra (nem részletezem, mert nem publikus és nem is nagyon vagyok jártas benne) és elméletileg meg is van, váltasz régiót beváltásnál és letöltöd a játékot.
-
zsolti72837
addikt
Valaki vett innen GOLD-ot?
Sify: Jaa. Azért megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Sify
senior tag
válasz FOXhun #87484 üzenetére
Nekem is ez a trükközés nem jött be. Így maradt a magyar store meg a kódos oldalak. Ezek legalább tutik.
Az vicces, hogy emagnál reggel 7 órai nyitás után már 30 másodpercel már elfogyott xbox. :-)) Vagy nem is volt! :-)Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
válasz zsolti72837 #87486 üzenetére
Sokan. megveheted nyugodtan. bár már irták hogy elfogyott.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
krokk
senior tag
-
FOXhun
tag
Nekem semmi bajom a trükközéssel, régebben sokat kirándultam, de mostanában nem volt semmi, amiért ki kellene utaznom (főleg, hogy bevásároltam a KV-s akciós feltöltőből).
Az Emag akció ilyen, kapós ajánlat volt, de pl. Svájcban, ott ahol a gépeimet vettem korábban, reggel játékokat akcióztak, most meg gépeket, bár nem annyira mint vártam, így hagyom is (a legolcsóbb egy 500-as alapgép Quantumbreak játékkal olyan 56.000 Ft) -
krokk
senior tag
-
X_C
tag
Sziasztok!
Sikerült az emagos hókuszpókusz. Arra lennék kíváncsi, ha itt veszek hardveraprón egy letöltőkódot , ahhoz kell-e live gold előfizetés hogy használni tudjam. -
Stauffenberg
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest