Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Egy Pgr folytatás? - Tudom bilibe lóg a kezem...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
HKorn
veterán
Play and charge akksi első körben 15 órát bírt, még lehet ment volna, de pirosan jelzett így feltettem töltőre.
Annyira nem nagy teljesítmény szvsz.
Run&Ride
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, a más régiós téma nem véletlenül van tiltva tudtommal, ha máshol előfordul, azt majd a moderátorok intézik. Kapcsolódó hsz-eket töröltem, ne erről menjen a beszélgetés kérlek titeket. Köszönöm szépen.
__
(#78905) Bogyi007
PGR-t a Bizarre Creations csinálta, de ők ugye megszűntek, a jogok viszont ha jól tudom Activisionnél vannak, szóval kizárt szerintem egy folytatás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Croft-21
őstag
Létezik xboxon is kék halál? Az előbb játszottam a Rise of the TR-el és egy idő után hirtelen megfagyott az egész, a hang beakadt és újraindult a box.
-
goku888
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy tv akarok venni az xbox one-nak de a szobámba nincs nagy hely max 60cm tv férne el és hogy ekkor méretben milyen tv érdesem venni ? -
parandroid
félisten
válasz goku888 #78913 üzenetére
A 60 cm az képátló, vagy polcszélesség? Mert azért ez sem mindegy. Amúgy ha tényleg képátló, és a tv-nézés nem szempont, akkor nem lenne gazdaságosabb döntés egy hdmi-s full-hd monitor? Persze valami normális, ips paneles.
Zolar: Attól is függ, milyen távolságról nézed. 24" az kb asztali monitornak ideális, konzolhoz szerintem kimondottan kevés. Én kicsi szobában sem szívesen adnám olyan 32" alá, az meg tévében manapság teljesen megfizethető.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zzola
titán
válasz sting2 #78920 üzenetére
Ugyan, ott sem jobb a helyzet! 720 vagy 900p....
Egyébként a hülyeséget félre téve nekem a TV előtti bohóckodás nem jött be. Elég sokat voltam PC-n és nekem kell, hogy a könyököm rajta legyen az asztalon. Persze TV előtt is rajta lehetne, de az nekem nem komfortos. Emiatt maradt a PC-s monitor, így legalább szép (szebb) a kép....
Battlefield 1-et várom, remélem az natív 1080p lesz boxon...[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
Nem vagyunk egyformák, nálam a konzol melletti legfőbb érv az volt, hogy szabadulhatok a széktől-asztaltól. Mondjuk css óta nem is fps-eztem, amikor próbáltam, akkor sem ment, de szerencsére ez a műfaj amúgy sem hoz lázba.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Lefty
addikt
Oric, a szeptemberi megejelenesekrol volt mar posztod? Nem talaltam, bocs, ha volt.
-
rdt89
addikt
válasz goku888 #78913 üzenetére
Nekem 5 éve egy 56 centis LG2250D FHD tv-m van, és eszembe se jutott még lecserélni, tökéletesen elégedett vagyok vele. Hozzá teszem, hogy mivel nekem közvetlenül a gép mellett van, így 30 centire játszok a tv-től, ami miatt nagyobbat már nem látnék át. Szerintem ez függ attól, hogy milyen messzire leszel a tv-től, mert ha már az ágyra vándorlok, ami 2 méterre van a tv-től, már nem olyan átlátható egy játék sem.
Az X-Box 360-nál egy 28 centis philips puttyonyos tv-vel nyomtam vagy 3 évig.Na az már kész öngyilkosság volt Főleg mikor barátnőmmel osztott képernyőbe nyomultunk.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Ha valaki Overwatchozik, vegyen fel nyugodtan, mert egyelore egyedul nem igazan adja azt az elmenyt, foleg, hogy 90%-ban Mercy-vel tolom. Random csapattal healerkent, nem igazan mukodik a dolog
-
Jani_007
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel már szinte teljesen megtelt az 1TB az XBOX-ONE gépemen, szeretném bővíteni a tárhelyet, mivel van egy bontatlan
SEAGATE Barracuda 2TB 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001
belső HDD-m megoldható lehetne-e ezzel.
Azt tudom hogy usb3 csatlakozón lehet csak bővíteni az XBOX tárhelyét, de megéri e egy hdd keretet venni hozzá, ha igen milyen típust, ha nem éri meg akkor ti mit ajánlotok-ajánlanátok az esetemben?
Előre is köszi a válaszokat, tanácsokat! -
XFishboneHUN
senior tag
-
mettek
addikt
válasz Jani_007 #78934 üzenetére
amikor volt boxom, én használtam külső hdd-t hozzá. Nekem egy 4-5 ezer ft-os Sweex usb 3.0-ás házban van a vinyó. a lényeg hogy usb 3.0 legyen. Rádugod, menüben leformázod és már mehetnek is rá a játékok, szerintem mindenképpen megéri ha nem akarsz játékokat letörölni.
csak azt nézd meg hogy hány terrát tud kezelni a box. Nekem 1 terrás vinyóm van.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
gianni85
veterán
válasz sting2 #78929 üzenetére
tudom, de egyelőre szerencsére győzött a józan ész, mert házfelújítás közepette vagyunk, és tényleg nem tv-t kellene venni
(#78937) Fishbone17 (és sting)
ezt picit szarul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy autóversenyzésnél szvsz nem kell állandóan a jobb analógot használnod, így szabad a hüvelykujjad, hogy a gombokat nyomogassad. Ergo megint csak szvsz az elite kontroller hátsó lapátjai nem jelentenek akkora előnyt, mint pl fps-ben, ahol úgy tudod általa az AXBY gombokat használni, hogy végig a célzáson maradsz.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Assetto Corsa-t nyomja valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
MajaG
senior tag
válasz zsolti72837 #78942 üzenetére
Ezt már én is rákérdeztem két napja, de senki nem írt rá.
Pedig érdekelne, hogy milyen PC-hez képest a fizika, FFB kezelés.
Stb.
Pedig nagyjából az egyetlen értelmes játék az elmúlt 2-3 hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
- PS5 Lemez - Star Wars Jedi Survivor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest