Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
Valaki hallott már valamit a rendo-ról? Vagy valami hasonló oldalról nem tudtok esetleg? El akarom adni a régi box-omat, de nem akarom a végtelenségig árulni.
Köszi!
-
rdt89
addikt
válasz norbi2010 #79154 üzenetére
Csak személyesen foglalkoznak vele, és lehet már archivált a hirdetés, de egy kérdést megér, hát ha.
-
lacuska74
tag
Huh, nagyon vártam a Battlefield 1-et.Véleményem szerint a grafika szebb mint a 4-ben...és azt hisszem ennyi
Óriási csalódás, pedig nagyon jó lenne már egy világháborús Fps!Persze lehet a többi pálya majd jó lesz,...de legalább spóroltam kb 20 ezret -
Tejföl
tag
Rohadt sniperek!
Menüben egyébként engem is SW-re emlékeztet. Egy két effekt tényleg jó, a homokviharban szépen el is indultam a pályáról kifelé. Azért egy komolyabb Deathmach jobban érdekelt volna. A 300 killt még egy menetben sem tudta egyik csapat sem elérni, felénél lejárt az idő. Hardline után azért egész más.
Szeretnék majd csapattársakat keresni, ha gondoljátok küldjétek el a gt-teket privátban. -
Bazsi1987
őstag
Nálatok nem esik be az fps szám bf1 közbe? 😕
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz XFishboneHUN #79152 üzenetére
Itt konnyebben tudok snipeolni... Viszont konnyeben is szednek ki. Kivancsi leszek a tobbi palyara.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
assalkah
tag
válasz lacuska74 #79156 üzenetére
Előre szólok nem offensenek szánom. Kérlek ne vedd annak. Egyik barátommal pont erről folytattunk diskurzust ( néhol már majdnem az idegbaj kerülgette őt), mert meg mertem kérdezni tőle, hogy mégis milyen újítást várt egy FPS címtől?! A játékmódok adottak ugye, a fegyverek adottak ugye. Akkor a grafikán kívül milyen újítást lehet még elvárni tőlük? Ne érts félre, nem védeni akarom a BF1-et, de én nekem, mint casual playernek tetszik a béta játék. Lehet, ha 0-24 BF4eztem volna az elmúlt pár hónapban akkor nem igazán hatott volna meg. Ezt nem tudom. Szóval akkor a kérdés a végére amit barátomnak is feltettem: Mi az az újítás amit mondjuk szívesen láttál volna a játékban? Mellesleg megjegyzem Ő nem tudott mondani ilyet, csak annyit mondott, hogy a BF4 DLC DLC hátán pénzhajhász gondolkodásmódot elfelejthették volna. Ez is ilyen lesz egyébként?
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
matwood
csendes tag
Hali,
Átülnék a TV elől egy komolyabb monitor elé, viszont a kérdés nem egyszerű, vagyis a döntés.
Nem kifejezetten csak Xbox-hoz használnám, hanem képek/videók vágásához, szerkesztéséhez is, mindenképpen 16:9-es arányban, 27"-ban gondolkodom és IPS panelben.
A kérdésem, hogy érdemes 4K-t választani vagy fullHD-t, pontosabban az érdekelne, hogy milyen az Xbox képe 4K monitoron. Valamint IPS panelnél mi számít elfogadható válaszidőnek?
Mit ajánlanátok? Amiket néztem az LG, Dell és esetleg Samsung.Vitrex
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz matwood #79163 üzenetére
Én próbáltam 60Hz-es monitoron a boxot, elment. Amikor megvettem a 400Hz-es TV-t akkor meg uhh. Mi a franc. Szemre sokkal jobban futott a játék. 5ms fölé ne menj válaszidőnél.
4K-s TV/monitoron még nem toltam One-os játékot, így arról nem tudok nyilatkozni
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
a.sebi
őstag
válasz IntelKiller7 #79166 üzenetére
Egy 4k tv nekem is kell majd a scorpiohoz... Olyan 250 bol lehet venni olyat ami jó játékhoz és minimum 50 colos?
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titanfall 2 - Íme a 6 titán
Live-Die-Respawn
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a Battlefield 1 beta-t letölteni és kipróbálni? -
MeSKA
aktív tag
Srácok segítsetek kérlek! Meg van lemezesen a Forza Horizon. Ezt berakva elkezdte telepíteni. Na de rákattintva a Ready to install-ra van egy csomó instalálható tartalom... Na most ezek ingyenesen telepíthetőek? (360-on megvettem a seasson pass-t régen)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Forza Horizon 3-hoz a támogatott kormányok listája. (még nem hivatalos)
Logitech:
G25
G27
G29
G920
MOMO Force Feedback Racing WheelThrustmaster:
T300RS
T500RS
RGT Force Feedback
T150
TX
TMXFanatec CSR
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
fireproof
őstag
Nektek sikerül most felcsatlakozni az EA szerverekre hogy játszatok a BF1-el? Nekem egyfolytában azt írja hogy Failed to connect to EA online....
-
hadogabi1
senior tag
válasz fireproof #79189 üzenetére
Nekem sem megy most akartam kipróbálni a beta-t de semmi.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
JamesHun
addikt
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Lassan tervezem egy "slim" gép beszerzését. Mire elég 500 Gb?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
lacy86
addikt
Nah, csatlakoztam en is az xbox tagok kozze!
( meglatjuk milyen lesz a WASD utan a joy 😅 )Mai napom legszebb kepe pedig ez:
[link]Sikerult a korabban belinkelt akcios bundle-t levadaszni!
Szombaton tudom csak atvenni 😓😓😓😓
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest