Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello
Van valami beallitas arra, hogy amikor toltom le a jatekot, es elmegy a net, akkor ne leállitsa, hanem amikor vissza jön a net folytassa?
Sajnos meg meg szakad rövid időre a netem, és nagyon nehez amiatt leszedni a jatekot, mert mindig megallitja. -
lanszelot
addikt
válasz frankdelgado #129593 üzenetére
Nem az xbox on van net problemam. A nettel van gond, ezert kerdeztem ha megszakad a net rovid idore akkor leallit mindent, es nem inditja ujra, szeretnem ha automatikusan ujra indulna ha van net.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Uj vagyok, es vettem live gold ot. Most az Army of Two van ingyen 360 as jatekbol, de hogy tudom megszerezni? Ha ranyomok, akkor azt irja ki hogy adjak meg fizetesi modot /egyaltalan nem akarokfizatesi modot megadni, meg akkor se ha nem von le semmit. Xbox one jatekoknal nincs semmi gond, csak 360 as jatekoknal. Anelkul hogy tudom megszerezni a 360 as jatekokat? -
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #130802 üzenetére
Nem kell fizetesi modot megadni, ha xbox360 on toltom le. De nem engedi letolteni, es nem tudjak miert. Nekik se engedi. Tehat nem nalam van a baj. Nem is tudtak ra megoldast. Ok megneztek es pc-n sem engedi nekik....azaz nincs ott gomb hogy letoltes, csak a demot lehet letolteni.
Az mondjuk azert egyertelmu lehuzas, hogy hiaba van penz az account omon, csak a bankkartyat keri.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz MasterMark #130880 üzenetére
Nem a MS rol irtam, de meghagyom neked a fejtorot, mert off.
-
lanszelot
addikt
Hello
Nem talalom hol tudom a jatekokat kirakni a fokepernyore, ne kelljen mindig bemenni a my games es ott kutakodni. De ne ugy hogy egy sor/kepernyo egy jatek, hanem valami olyasmire gondolok mint a ps4-nel a telepitett jatekok konnyen atlathatoan ott vannak a fo oldalon. Nem kell nyomi reklamok, hanem a jatekok kellenek, hisz ez elsosorban egy jatek gep.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Xbox one megkapta az AC BF backwards compatibility -t . A páromnak próbáltam a mentését szinkronizálni, de nem megy. Neki nincs Gold előfizetése, nekem van. Azért nem veszek neki is még egyet. Hogy tudnám megoldani?
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #141386 üzenetére
Honnan szedjek olyat?
-
lanszelot
addikt
Hello,
Forza Horizon 3 ban egy hetig nem javitjak a hibat, azaz ha valaki szeretne egy FERRARI 599XX -et nyerni a hétvégén, az irjon rám /gold tagság kell hozzá/ -
lanszelot
addikt
válasz szimszonos #142922 üzenetére
Hello,
Legalább 3ik helyezetet kellelerni a playground játékban /online-games/
Rengeteg autotnagyon konnyu most beszerezni, es meg tobb xp t, es penzt. Ha tobb is érdekel gyere fel Amino -ra, ott keresd "Don Joewon Song" ot, ott folyamatosan teszem közzé mit hogyan tudsz megszerezni. -
lanszelot
addikt
válasz Czimby #143015 üzenetére
Hello,
Legalább 3ik helyezetet kell elerni a playground játékban /online-games/ ferrarival.
Rengeteg autot nagyon könnyű most beszerezni, és még több xp t, es penzt. Ha több is érdekel gyere fel Amino -ra, ott keresd "Don Joewon Song" ot, ott folyamatosan teszem közzé mit hogyan tudsz megszerezni.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello
Valaki megkapta?
https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/758332/Xbox-Live-FREE-Game-Another-huge-Microsoft-Xbox-One-game-is-FREE-for-everyone-right-nowÉn voltam.fent mindkét hétvégén, de nem kaptam meg.
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #177029 üzenetére
A Borderlands 3 at youtube on mar van aki ki is tolta.
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #177097 üzenetére
Imádtam a JC3-at /all dlc minden meg van/, de nem tudtam végig játszani, mert pc-n olyan hibás a játék, hogy vége felé játszhatatlan. Elejétől tudják a hibát, de sose fogják javítani.
Ezért soha többet nem veszek JC -t. Pénzkidobás az egész. -
lanszelot
addikt
Hello,
Van értelme ezeknek az elit kontrollereknek?
Az alap kontrollerrel az a baj, hogy 1-2 év alatt tönkre mennek.
Most is bekapcsoltam, mire elindult a játék kikapcsolt, és nem akar vissza kapcsolni. 1,5 éves kontroller /xbox one S fehér/ már 3 kontrollerem van ebből 1 működik.... még -
lanszelot
addikt
válasz oriic #183136 üzenetére
Kábellel össze dugva se reagál semmire.
'vasmarok' az asztalon volt amig indult a játék, hacsak egy gömb villám nem szórakozott, akkor ...
1 kontrollert már vissza is vittem az még garon belül volt, azonnal cserélték. A jack csatlakozonal van valami gubanc ezekkel, mert először a füles hülyéskedik, majd megadja magát pár hét alatt. -
lanszelot
addikt
Hello,
G29 el szeretném Xbox One S játekokat tolni. Tudom van több átalakító, de legtöbb késik, vagy olyan árban van amiért kormányt veszek.
Használ itt vki G29-xbox párost? Ha igen hogyan? -
lanszelot
addikt
válasz MasterMark #186039 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
Meg van az oka a kérdésemnek. -
lanszelot
addikt
válasz Tibiajax #186046 üzenetére
Nem volt szoptatás.
Az alap játékot használtan fillérekért meg tudod venni, pláne most, hogy ingyen van.
A kiegészítő pedig a tiéd ha van gold ha nincs.pixta78: Gold tagság játékok is a tiéd, csak akkor tudsz jatszani ha van tagságod. Tehát ha 5 év mulva veszel akkor majd csak akkor jatszhatsz vele ismét.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz Madycsa #186057 üzenetére
Ha ennyire szeretnéd gold dal kitolni a játékot, de nem akarsz gold ért fizetni, akkor:
Készíts egy új fiókot, tedd elsodlegessé, oszd meg csaladi ra, hogy a tobbiek is megkapjak a gold ot, és az új felhasználónak járó 14 napos goldot aktiváld. Vissza a profilodba és tolhatod 14 napig. Ha lejár, készíts újat, azt tedd elsodlegessé, töröld ahol lejárt, és ugyanaz...
Nem lehet végtelenségig, de jó párszor meg tudod csinálni.
Öröm? -
lanszelot
addikt
válasz SoldierL #186063 üzenetére
Én kormannyal nyomom a FM7 et semmi gond vele. Be kell allitani ahogy neked jó, elmenteni, és hajrá.
FM6 ot is kitoltam kormannyal, de a pc változatát ott se volt semmi gond. Szerintem valamit nem jól állítasz.
Ha vki valaszolna a kérdésemre akkor elküldeném a beállításaimat. De sajna addig nem tudom. -
lanszelot
addikt
válasz echterion #186083 üzenetére
Akinek gyereke van annak csakis a Nintendo t ajánlom. Rengeteg jó családi tartalom van.
Mario party, Mario sport ok, Mario 3D world...stb Nincs hasonló se máshol. Pláne az új switch játékok, megéri beruházni rá.
És nincs bug, nincs glitch, semmi. Csak kacagás.Tudom off, bocsi
Maxxy10: meg kell várnod. Hetente vált évszakot.
[ Szerkesztve ]
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Xbox game pass ultimate -om van.
Játszottam a Vampyr játékkal, és most már nem indul el, azt mondja vegyem meg.
Miért? -
lanszelot
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #209429 üzenetére
Tudom, hogy kikerült, de játszottam vele.
Ha elkezdem, akkor hiába kerül ki befejezhetem. -
lanszelot
addikt
Hello,
A külső HDD sohasem áll le hiába kapcsolom ki az Xbox One -t.
Ki kell mindig húznom a konektorból.
Ezt eddig nem lehetett megoldani.
Ezzel az új frissítéssel meg lehet valahogy oldani, hogy ne pörgesse ha ki van kapcsolva?- legújabb frissítés fent van a konzolon
- beállításokba be van pipálva, hogy álljon le a hdd, ha leálla a konzol
- Hónapokig nem használtam a konzolt, és még akkor is pörgette a külső HDD-t. Tehát nem frissítést csinál.
- nem hdd függő /nézd meg a fenti linket/
- biztos, hogy kikapcsolom. Xbox gomb hosszan, kikapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest