Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szimszonos #153748 üzenetére
EA help-nek írj, hogy rossz kódot kaptál stb. Azt adnak egyet.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
markknight
veterán
Srácok ez az EA access app (nem a szolgáltatás) mindig ennyire rémes volt XBOX-on? Ez valami botrány amit ez a program csinál. Lefagy, kifagy, laggol, kilép stb.. Most meg akarom nézni a Battlefield V bétáját, de xbox restart után fekete képernyő fogad, ha letötlöm és újrarakom, akkor kiírja, hogy hiba történt :/
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz #78687232 #153741 üzenetére
Pedig lenne igény szerintem. A Dakarra azért kíváncsi leszek, de ki tudja mi lesz belőle. Jó lenne!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
válasz markknight #153752 üzenetére
Mindig. Szerencsére a my games részben már ott az EA Access régió, ami megváltás az apphoz képest.
Amíg az nem volt, addig a store-ban kerestem rá az adott játékra, mert mire az appból megnyitottam volna megőrülök. -
Madoc
veterán
válasz markknight #153752 üzenetére
Insiderben van már hozzá béta app. Az jobb sokkal.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
vjacintka
tag
Sziasztok, előre elnézést, hogy kissé OFF leszek talán. Azonban szeretném a véleményetek kikérni.
Szeretnék vásárolni egy XBOX ONE S konzolt újonnan. Alapvetően a konzolvilág játszana, mivel van itt boltjuk is, de van pár webshop, ahol egy bő 10-essel olcsóbb a konzol,
Amiket találtam:
digitszalon
konzolbirodalom
gamertech
ipon
supergamerVan amelyiket kerüljem, avagy ami megbízható?
-
szimszonos
őstag
Hiába akarom letölteni a Battlefield V bétát 2019 márciusig érvényes EA Acces előfizetéssel nem engedi.Azt írja fizessek elő a EA Accesre,multiplayer is sz@rakodik más jatékoknal is.Másnál is csinálja?
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #153753 üzenetére
Simán lenne. Nem tudom milyen feltételek mellett, de a szélnek eresztett DC fejlesztők nagy részét a Codemasters beolvasztotta és így lehetőséget kaptak egy saját játékra, amiből az Onrush lett. Mit ne mondjak, nem erőltették meg magukat
Ugyanakkor annyira nem sírok a kevés játék miatt, inkább játszok egy címmel 4-5 évig, mint évenként megvenni szinte ugyanazt. Ez a Dakar tényleg még akár jó is lehet, majd ránézek néha-néha.
Közben nézem, 11-re van datálva a megjelenés. Nem sok minden szivárgott ki róla...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bf5 open beta hogyan játszható? Ea acc. van gold , gp van.
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Pár kérdésre keresem a választ Xbox One vásárlás előtt.
Jelenlegi tv-m 3-4 éves, nem tervezem lecserélni, felbontása FHD. Egy Xbox360 van szolgálatban, ami teszi a dolgát, de játékok jó ideje nem érkeznek. Az új érkezések (F1 2018, Tomb Raider, stb.) elgondolkoztattak a cserén.Az erősebb hardveren és a 4K-n túl mi szól még az X mellett? Egy 2K tv-n is érvényesül a grafikai plusz?
Inkább költöm a többletet plusz kontrollerre, játékokra, ha átlagos játékosként nincs szükségem az X által nyújtott pluszra.
Köszi.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zzola #153767 üzenetére
Hát.. Nem tudom, Én ezt kipróbáltam, nem vettem észre különbséget.
Ami 4K 60 fps volt, az 1080p-ben is 60 fps volt, és ahol 4K-ban izzott a gép, ott 1080p-ben is.. Direkt kérdeztem is annó, hogy ez mennyire normális... És ugye elméletileg ami olyan játék, azt ugyan úgy 4K-ban rendeleli le, és utána downscale-el 1080p-re.
Amire van enhanced patch, ott számít, ahol nincs, max néhol van nagyobb játékon belüli felbontás, bár szerintem ilyen meg nincs..
Ellocsoltam erre pár hetet amikor megvolt a gép, hogy váltottam felbontást, sőt még ki is kapcsoltam a 4K-t a boxon, semmi különbséget nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
r.levente75
addikt
Hetek, hónapok óta feltűnt, hogy a füles a fejemen van és ha a főmenüben vagyok, csak a bal oldal szól.
Ma véletlen átkeveredtem a jobb oldara és a hang átvándorolt jobbra.
Ott szól, ahol a világító kurzor járkál. Valszeg azért nem vettem észre ezt, mert bal oldalon van a menü és 99%-ban ott mozgok. -
Tesztelo.hu
senior tag
Tudja valaki, hogy a Kodiban egy már felvett Library tulajdonságait (pl. a scrapert) hogyan tudom módosítani? Minden gombot lenyomtam a vezérlőn a Library nevén állva, de nem történik semmi (kivéve persze, hogy az A-ra belép).
-
vjacintka
tag
Egy Samsung T24E390EW tv/monitor kielégítő lesz a játékok futtatására? Tudom, hogy nem egy audio orgia, de azért fogom hallani a játékot attól még nem? Kis hely miatt fér bele csak ekkora méret. Pusztán félek attól, hogy semmit nem fogok hallani vagy full élvezhetetlen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Most olvastam a Phillips Momentum új tv-ről. 4K HDR Freesync is van benne és direkt gamere van elvileg. Nem is vészes az ára 226k ért látni
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt tegnap elfelejtettem kirakni:
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Publisher Sale
Rengeteg 360-as BC játék van a listában...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zsolti72837
addikt
válasz #78687232 #153761 üzenetére
Ott van még a tennis is. Arra is lenne igény, aztán nincs egy jó játék ONE-ra.
360-ra meg van pár jó.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Wesder
félisten
Ha kint veszek 60€-os kàrtyàt, és be akarom vàltani magyar régióban, gondolom azt nem fogja engedni a rendszer ugye?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
-
adrian94
őstag
Ha aktiválok egy GP Trial kódot egy olyan account-on amin nincs Gold előfizetés akkor tudom használni azzal amin van Gold?
-
sting2
addikt
válasz dussy #153766 üzenetére
Ezeken a kérdéseken minden esetben elgondolkodom egy kicsit.
Példák :
Autószalon - 1,2-es Autó vs 1,8-as
Boltban - zacskós 1,5-ös Tej vs dobozos 2,8-as
Műszaki cikk - 10 wattos hangfal vs 40 wattos
és még a végtelenségig lehetne folytatni.Teljesen mindegy milyen környezetben is lesz használva.
A közös bennük, hogy nem csak a számok magasabbak ilyenkor a nagyobb osztályban versenyző "vetélytárs" esetén, hanem a többlethez igazított és kapott eredmény az amitől a gyengébb fölé emelkedik!.............
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
Ha most jutott eszedbe így a generáció lassan vége felé, hogy One-t vegyél, akkor egészen biztosan nincs szükséged az X-re. Féláron megkapod az alap konzolt, a másik feléből vegyél játékokat.
Tudom ajánlani például a God of War-t.A Tomb Raidereket már fillérekért megkapod, gyakorlatilag 2-3 ezer forintért tudod megvenni a korábbi nyitócímeket: Wolfenstein, Forza Horizon nem tudom hányadik, Gears of War 4 stb. A különbözetből annyi játékot vehetsz, hogy elleszel vele a következő konzolodig.
-
törölt tag
válasz sting2 #153784 üzenetére
Kérdés, hogy vajon csak jól megvagy vezetve, és a marketing-pszichológia áldozata vagy, avagy a valós szükségletednek megfelelő terméket keresel.
Mi itt mindannyian, talán nagyon kevés kivételtől eltekintve úgy felülünk a marketingnek, mint vitorlázó repülő a termikeknek.
Szerintem pont ő az, aki még mindig X360-on játszana, ha lenne rá játék, akit az általad felsorolt összehasonlítások nem érdekelnek (nem fog rajtuk).
[ Szerkesztve ]
-
-
sting2
addikt
válasz #95558144 #153786 üzenetére
Nem, nem, te most félreértesz!
Aki ilyen jól megfogalmazza a kérdést, melyben még a válasz is le van írva objektíven, annak miért kell tényleg be is raknia ide, mintha tényleg kérdezné?...
Amit én reagáltam, az csak egy "reggeli okoskodás" nem több, de ettől függetlenül, nem szégyellem magam mert áldozok néha a jobbra és ha tényleg jobbnak is vélem akkor megtartom azt..Az már másik kérdés, hogy lehet nem is kellett mindehhez reklámot látnom, elég volt csak a bejelentést elkapnom ahhoz, hogy tudjam magamtól is a választ rá és az - "erre vártam, mikor jön?. kérek egyet! " reakciót alkalmazzam.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
fityere
senior tag
válasz Wesder #153777 üzenetére
Ha megveszed akkor az adott régióra állítod a profilod ahova a kártya szól. Beváltod megveszed a játékot majd visszaállítod magyarra a profilod, de a kártyán lévő összeg az adott régióra szól.
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Medocsabi
addikt
válasz l.skywalker #153787 üzenetére
Nehéz erre szerintem válaszolni,mert az x nyilván jobb,de én ebben a generációban tuti nem váltok,nekem bőven elég az első genes xbox one ☺ gyönyörűek rajta a játékok.Lehet ha vennék x-et látnám a különbséget,de mivel nincs,és a mostani látvány is tetszik,így nincs rá igényem.
-
nagyúr
Szia,
Szerintem is X-et vegyél! Bőven "érvényesül a grafikai plusz" egy FHD tévén is. Plusz mivel jelenleg is X360-on tolod, én úgy gondolom, h hosszú távra tervezel -de javíts ki ha tévedek! Ez esetben különösen ajánlott az erősebbik gép választása szerintem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dakar 18 csúszik 28-ra.
-
Döglött Róka
veterán
Miért olyan biztos mindenki, hogy a generáció végén jarunk?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Sify
senior tag
BFV vélemények? Hát nem tudom......valahogy nem rántott be. A Rotterdam pálya szerintem teljesen üres. Néha percekig nem találkozok ellenséggel és nincs semmiféle háborús hangulata. De ugyanez igaz a havas pályára is. A BF1-nek sokkal jobb a hangulata. A halálozás meg szerintem nagyon idegesítő, és plusz ideig tart. Grafika sem egy hüha......szerintem szintén a BF1 jobban néz ki. Egyenlőre nem érzem, úgy hogy ezt nekem meg kéne vennem.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #153793 üzenetére
A mostani E3-on màr belenhették hogy készül a Scarlet, plusz a One 2013-ban jelent meg, ebből következtetve 20-21 lesz mikor jön az új Box.
frankdelgado
Ezt inkàbb ne, de tényleg.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
A lényeg, h mennyi zséd van és mekkora játékos vagy. Ha van lovetta, akkor x, ha böjtölni kell miatta, akkor inkább s. Nekem is FHD kijelzőm van, mégis vettem x-et, mert szemmel látható a különbség, főleg ott, ahol választható a magasabb framerate. Legalább 2 év, miíg jön az új gép, arra meg még rászámolhatsz egyet, amíg az új kiforrja magát, ha nem akarsz első napos vásárló lenni.....
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #153793 üzenetére
Én azt írtam, hogy közel a végén. De ha úgy jobban tetszik: mindkét nagykonzol a kenyere javát már megette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest