Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Polllen
nagyúr
Nagyon helyes srácok, a 4 játék árát szépen tornásszátok lefelé
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
senior tag
-
gulb
senior tag
Valaki vegig tolta mar watchdog ot? Elakadtam egy csaj telefonjanak hackeleset nem tudom megcsinalni nem valt hack re csak irja hogy csinaljam...
-
pzstm
titán
No gondoltam elköszönök e topik lakóitól is az elkövetkezendő két hétre.
Mire jön Destiny én is visszatérek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Eladod a boxot és PS4-re váltasz?
(#15058) Mister_X: Gondolom ebbe a Play Day with Gold programba is csak néhány játék kerül majd be, és jellemzően inkább árkád meg B kategóriás címek.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Vannak új előrendelői gépcsomagok a Konzolvilágnál is, ha valaki lemaradt volna az 576-os akcióról (kinect nélküli gépek):
XONE 500GB + Fifa15 + Forza 5 + Tomb Raider Definitive Edition: 134k
XONE 500GB + Fifa15 + Forza 5 + Tomb Raider DE + Thief: 139kAz viszont érdekelne, hogy a Day One edition-nek írt konzolok valóban Day One kiadásúak, azaz jár hozzá a Day One kontroller meg az acsi is?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #15065 üzenetére
Ja de ezekre már pakoltak árakat. Igaz nem annyival drágult mint a plusz játék ára.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Xirtam
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #15065 üzenetére
Day One így igaz és acsi is jár hozzá.
-
-
Gabor1985
tag
Lehet hogy hülye vagyok, de áruljárok már el mi az az acsi?
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
redXIII
senior tag
Nem tud valaki olyan oldalt ahol meg tudnám venni a forza 5-höz a limited editions kocsikat?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Kezzu
csendes tag
Sziasztok!
A destiny-t előrendelte már valaki a microsofttól? Gyúrnék a 10$-os kuponra , de nem tudom választani a letöltőkódos verziót.
Köszi
-
eastone1
senior tag
576Kbyte nak kritikán aluli a beléptető rendszere. A jelszó emlékeztető egy kalap szar.
-
Rederik
tag
Azt lehet tudni, hogy az előrendelői xbox példányok mellé milyen verziójú Fifa15 fog járni? Sima alap, vagy esetleg előrendelői Ultimate edition?
-
Rederik
tag
Az alábbi játékok közül melyiket lehet ketten is játszani? (úgy értem, két kontrollerrel s nem neten)
- Fifa15
- UFC
- WWE 2k14
- Forza Horizon 2 -
Landon
őstag
Game/system update-nel - kifejezetten Forza 5-nel - mostanaban nem volt nalatok problema? Nekem sokadik probalkozasra sikerult csak elinditani F5 update-et. Folyamatosan azt az error-t dobalta, hogy valami problema van a net kapcsolattal de persze a test rendben lefutott mindig.... Koszonom!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Crazyman33
senior tag
Hogy jobb az FM4, mint az FM5, azt max tavaly novemberben olvashattad...azóta nem kevés frissítés jött. Ha jól emlékszem már 40 Giga felett van a játék, persze ebben benne vannak az autók is. Akik most veszik, azok felkészülhetnek egy kiadós update letöltésére.
Sok mindenben jobb, mint a 4. Nálunk aki váltott az mind dicséri, és csapattalálkozón kipróbálták az Fm4-es tagok, nagyon bejött nekik is. Márpedig kis hazánk legnagyobb Forza közösségében vannak HC fanok.
Tény, hogy kevesebb autó és pálya van, ezt senki nem vitatja. Ja, és a fejkövetés még mindig kaki. De ezer más dolog kárpótolja a virtuális benzingőz szerelmeseit. Jobb fizika, jobb gumikopás, jobb tuning, van szélvédő, üvegek törnek, szebb cockpit nézet, pályák élethűbbek, stb. még sorolhatnám mennyi hasznos újítás van. A grafikáról nem is beszélve.
Amelyik HC Forza fan szerette a 4. részt, az az FM5-t imádni fogja.
(#15086) Landon
Nálunk senki nem panaszkodott hibára.[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Kezzu
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Detiny-je van valakinek?
Üdv
-
Crazyman33
senior tag
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #15087 üzenetére
A lobby rendszer van olyan jól kezelhető, mint a 4 be? A tunning, festések adás-vétele megvan, autó licit stb?
-
Blyan
félisten
válasz Crazyman33 #15087 üzenetére
Igen, novemberben ezt olvastam, de érhető módon nem is az én véleményem a mérvadó, csak leírtam.
Sorry, nem vagyok naprakész a Forza 5-ből, remélem nem veszed személyes sértésnek.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Azt nem tudjátok, hogy ha AC4 hez 360on volt season pass om, akkor ha meglesz a One és megveszem az AC4-et oda is, akkor a season pass-t használhatom ha ugyan azt az accountot használom, vagy újra meg kell vennem a season pass-t One ra is?
Azért fontos csak, mert eladok pár 360-as játékot, meg kinectet , de az AC4-es single DLC-t még nem játszottam ki és ha a season pass-t nem vihetem át, akkor lehet elöbb kijátszanám azt a történet szálat is mielőtt eladom, mert érdekel az a történet rész is amit behoztakKöszi
SeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest