Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
válasz gianni85 #14196 üzenetére
Bármi megtörténhet, bár én nem játszom ki a játékokat túl gyorsan, illetve nem válok meg tőlük egyhamar (már ha megválok tőle). Eddig ONE-on csak a Wolfensteint adtam el, ami egy végigjátszásra elég volt, nem volt túl hosszú.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
Bankkártyát kér az ingyenes autókhoz.
Tudna valaki segíteni, hogy tudok beregisztrálni amerikai profilhoz bankkártyát?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titanfall Frontiers DLC CGI trailer
De komoly...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket kérném abban, hogy badarság-e most xbox 360-at venni? 42.000-ért tudnék venni egy új xbox 360 E gépet, amit live-on szeretnék használni destiny meg pár régebbi játékra egyelőre. Úgy nézem, hogy még azért jelennek meg rá játékok bőven.
Nem használnám túl gyakran, heti 3-4 óra kb.
Vagy már jobb ha kivárok karácsonyig és talán még olcsóbb lesz a one, vagy eleve nem éri meg már a 360?Üdv!
-
JamesHun
addikt
ha PC-n megvan a BF4 és van prémiumom is rá akkor ha meglesz a One és a EA vackot befizetem akkor megkapom ugye havi pár EUR ért a BF4-et is.
Lesz prémiumom a One ra is, vagy csak PC onlya a prémiumom és One ra is meg kellene vennem?SeriesX: JamesSHun
-
a.sebi
őstag
válasz Absinthe16 #14212 üzenetére
Nem lesz ennel olcsobb a one... Foleg nem 42 ezer szerintem bőven megéri 360 at venni...tobb a game...olcsobb meg minden....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
desolator
senior tag
válasz Absinthe16 #14212 üzenetére
Ha eddig nem volt semmilyen last gen konzolod (ps3/x360) akkor mindenképp megéri, hisz több tucat nagyon jó játék közül válogathatsz potom áron.
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt a játékot már tegnap sem értettem. Egyrészt hogy miért van Wii szintű grafikája, másrészt pedig hogy mi annyira jó benne, hogy érdemes legyen exkluzív cuccként nyomni. Valószínűleg nem én vagyok a célközönség.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gulb
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #14219 üzenetére
Nem csak te nem erted
-
Madwe
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #14219 üzenetére
harmadrészt hogy építkezős játékot miért erőltetik kontrolleresekre
-
Krisz0630
senior tag
Beregisztráltam a bankkártyámat USA profilhoz. Egy oregoni pizzéria címét és telefonszámát adtam meg számlázási címnek.
Ebből a későbbiekben semmi bajom nem származhat? Illetve ha lesz magyar régió a boxban, akkor simán áttudom írni a valós címemet stb?
-
pzstm
titán
Xbox Live Goldosoknak 25 USD a Titanfall One-on
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
És megérkezett. Itt ONE.
Live-Die-Respawn
-
DummyBoy
senior tag
Hopp, mit találtam ma
"Apa kezdődik xD"
Kínai utángyártott XBOX One Media Remote
De lehet szemezgetni xD
@Orichalcos: Grat
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
Crazyman33
senior tag
válasz Krisz0630 #14202 üzenetére
Itt van mi volt abban a frissítésben. [http://bit.ly/Augusztusi_Update_és_autók]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Normál jótállás: Lejár: ápr. 7, 2016
Bírom a konzol boltokat hogy 1 év garit adnak ONE-ra.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor ajándék 14 napos gold:
493FF-MX3RW-RD4QQ-MTD7T-FW6QF
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Pinball FX2 ingyenesen elérhető One-ra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, hol lehet beregisztrálni a boxot a jótállás miatt? Az istennek nem találom sehol.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni