Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz Csokishurka #96327 üzenetére
Szerintem nem rossz levezetésre, ha nem rusholjak ki az uj kieget.
Legalább "értelmet" ad azoknak akik még játszanának és nem S3ban ragad mindenki már olyan gearekkel hogy na.Nem ugy kell tekinteni rá mint content, hanem mint egy uj elfoglaltság ha nem akarod abba hagyni a játékot a kiegig
-
Csokishurka
őstag
válasz ChromeX #96351 üzenetére
Pontosan, nem olyan rossz ez szerintem. De a vault most nagyon felcsesz 🤣 Egy darab set item nem esik… raidelni meg nem raidelek. Kicsit bosszanto hogy annak meg esik akinek leboostolnak a heti 1db 15os kulcsot.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Healbacsi
őstag
válasz Csokishurka #96352 üzenetére
Aprilis 13-tol mindenki tud majd maganak "craftolni" set itemet.. eleinte heti 1-et, kesobb gyakrabban.
Bovebb info itt: [link] -
bimbilla09
tag
[link]
láttátok? -
Viktor77
titán
-
TBT
addikt
válasz bimbilla09 #96354 üzenetére
Szárkányosz kiegészítő jöhet?
Ez a 'Dragonflight' cím még áprilisi tréfához is gyenge.
Gondolom lesz egy új pretty epic kaszt (mind eddig minden) a játékban, Dragon Slayer néven.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Plata
félisten
És mi van ha nem dragon slayer lesz hanem valami félvér sárkány,aki harc közben átalakul maga is sárkánnyá?
LoL-ban van egy ilyen karakter,tud csaj alakban és sárkány alakban is harcolni.Nekem mindig is arra a csajra hasonlított aki a WoW-ban van,az a piros sárkány csajszi.Asszem.[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
-
bimbilla09
tag
figyelem, újabb leak!!!
[link] -
Plata
félisten
válasz bimbilla09 #96360 üzenetére
Április 3 van,nem 1.
Ez valami régi légiós vagy talán BfA-s kariválasztó.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Ghoosty
őstag
Gondolkodok rajta, hogy felhúzok egy monkot healernek. Gyors kérdésem lenne:
Mennyire kell melee range-be menni, hogy jó healer legyek? Van olyan hasznos skillje, ami melee-ben működik csak?
Ha boss úgy oszt ki 'debuffot', akkor melee-nek számít, vagy rangednek?
(A pala healer azt tudom, hogy melee-nek számít.) -
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Van egy kis mythic teamunk és nyomnank a nagy kulcsokat de hát randomokkal mindig zsakbamacska.
Estleg van itt valaki a forumozok kozul maganyos tank aki szeretne tarsasagban kulcsozni?
Cel 20as kulcsok es felette.
Eddig vagyunk eg resto shami, mm hunti de a set bonus hianya miatt gyengus a dps szoval o ilyen felgozzel van es vagyok en. (Meg nekem sincs setbonus)
Hasonlo rioban levo ha valaki szeretne irjon nyugodtan privatban.[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
kicsako
őstag
válasz Csokishurka #96368 üzenetére
DPS vagyok, de szívesen csatlakozom. Főleg hogy a héten szabadságon vagyok
Kicsäko-Kazzak
Frost mage, majdnem 2.9k rion vagyok
https://raider.io/characters/eu/kazzak/Kics%C3%A4ko[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz bimbilla09 #96360 üzenetére
Ma omazt hallottam hogy āllítólag 4 új class jön meg lesz saját házunk.
De szerintem ez is hülyeség.
[link] -
Plata
félisten
Csúcs,többet nem írok mobillal.
-
lakisoft
veterán
19-én lesz bejelentés. Addig minden csak találgatás
- Árad -
-
-
Owo
kezdő
Lehetett egyből
-
BMS
őstag
Ja tényleg Mind1,szerintem a kövi kiegnél tuti lesz új class.Valamit muszáj csinálni a blizzardnak ha nem akar még több előfizetőt bukni.
Nekem valamiért ez a SL nem jön be annyira,a zónák sem tetszenek annyira mint pl a bfa(kul tiras)."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
A zónák iszonyat szarok.
Nulla átjárás köztük,csak a gyökér körbe repkedés.
És az utolsó zóna az a zeret mortis vagy mi a szar egyszerűen undorító.
A zóna ha nem lenne tele ratyi NPC-vel meg okádék ellenséggel elmenne,de az NPC-től meg a levágni való vackoktól az életkedvem is elmegy.Csak egy karival mentem el oda,aztán elég is volt.Még a Timewalking sem érdekel már.Hátha köv kieg normálisabb lesz.Remélhetőleg normális NPC-k lesznek. -
lakisoft
veterán
On April 19th starting at 5PM UK time come and watch the 10.0 World of Warcraft expansion reveal in all Meltdown and Kappa bars in Europe!
Let’s celebrate together!- Árad -
-
Viktor77
titán
24-éig féláron vannak a Shadowlands különböző verziói.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
OgreImre
senior tag
válasz lakisoft #96384 üzenetére
Ez az új kiegészítő csak a 9. lesz, nem? Beleszámolják a vanillát is?
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
-
lakisoft
veterán
válasz lakisoft #96384 üzenetére
Eddig ezt nem találtam meg:
itt lesz követhető:
https://www.youtube.com/Warcraft vagy https://www.twitch.tv/warcraft- Árad -
-
TBT
addikt
Tegyék meg tétjeiket!
Milyen lesz az új WoW kiegészítő?
Sárkányos, sárkányos vagy jó... izé sárkányos?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Eugene Roe
őstag
Nekem tetszett a Panda, sok rossz cucc is volt benne, de sok jó is. Összességében a legegészségesebb legendary item abban volt. Ott élveztük BC után leginkább az arénát is, + a "heti quest" timeless islanden is itt volt a legjobb.
Annyi, hogy túl könnyű volt cata után + hülyeségnek tartom az insta pontos itemfejlesztést, pláne 4 szinten megoldva... illetve nyilván kicsit dedó volt a setting.
Tehát gagyi volt, de mégis élveztük. + az egyetlen kieg volt (bc phőnix és amani warbearen kívül), ahol megérte nekem effortot tenni a mountokba (shadopan wartiger + sárkányok).
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
addikt
válasz Eugene Roe #96397 üzenetére
Al'ar a mai napig a kedvenc mountom az Invincible mellett.
Pandás témához: nekem nem volt gondom vele. Tetszett, hogy belevitték a keleti világot. Nálam a kiégés a BFA-nál jött el és még azóta is tart.Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest