Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63976) Zedz válasza Arnold2 (#63974) üzenetére


Zedz
addikt

Én úgy vettem észre, hogy amikor kijön egy kiegészítő, akkor fújnak rá, majd kijön még egy, és az előzőt már nem is tekintik annyira rossznak. MoP alatt a MoP is kapta a savat. :DDD

Én igenis szidom a pandákat, mert szerintem az stílus és úgy kompletten az egész körítés minden, csak nem Warcraft. Ahogy írtad, orkok, trollok, sárkányok, az RTS korszakban alkotott remek dolgokat kellene tovább vinni. Persze nem 2-3 kiegészítőn keresztül, de annyi minden történt, hogy nem értem, miért ezeket a hordótestű idióta pandákat kellett elővenni.

Játékmechanikailag tényleg jó volt, ezt írtam is, hogy alapjában véve a küldik jók voltak, a zónák meseszépek, a kivitelezés majdnem hogy 10/10. De a téma? Kérlek Blizzard, miért...

"Full olyan érzetem van, hogy bármit csinálhat a Blizz az szar lesz."

A szar egy erős kifejezés, de nem annyira megragadó már, mint régen volt. Miért nem mernek merőben más dolgokat bevállalni? Miért nem mernek meglépni komolyabb változtatásokat? Inkább visszanyúlnak 10 évvel ezelőtti dolgokhoz, hogy biztosabban megtetsszen a rajongóknak, és biztosabb pénzt hozzon a cím? Ez sem egy elhanyagolható tényező, de mivel már messze nem a WoW a fejős tehén a családban, és a játékos szám drasztikusan csökken, úgy gondolom nem is lehetne jobb alkalom kísérletezni.

Megjegyzem vannak nagyon jó elgondolások a Legionben, az új PvP és artifact rendszer miatt biztosan ki fogom próbálni, de ezt miért nem lehetett valami új köntösben tálalni?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.