- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Hagyjad, halvány fogalma nincs a valószínűségről, kiszámolni pedig végképp nem tud semmit, még a legegyszerűbb feladatokat sem. Levezetve kiszámolom neki a dupla HH drop valószínűségét 6 évre vetítve (1,2%), de továbbra is olyan dolgokat ír, amiért náluk simán megbuktatták volna gimnáziumban (volt egy idős matektanárunk, az nem szarozott, egy ilyen beszólás, hogy a HH mount dobásának valószínűségét nem lehet kiszámolni, mert évente csak 14 napig tart az event, és abban a félévben 2-esnél jobb jegyre nem is számíthattál, ha megfeszültél, akkor sem). Egyébként meg én vagyok egy barom, hogy leálltam vitatkozni egy olyan kvalitású emberrel, aki nem tudja kiszámolni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy 2 kockával 2 hatost dob... az ilyen fajta dob két hatost, és azt hiszi varázslat történt... boldogok a lelki szegények...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest