Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59151) Viktor77 válasza Lajtorja (#59149) üzenetére


Viktor77
titán

Az eredetire gondolt, ami annyira nehéz volt, hogy szinte senki nem látta végig, ezért tették be újra.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#59152) Lajtorja válasza Viktor77 (#59151) üzenetére


Lajtorja
aktív tag

Én is arra gondoltam. Nehéz helyett inkább hívnám idegörlőnek.

--- ---

(#59153) J o e válasza Viktor77 (#59151) üzenetére


J o e
tag

Emlékszem anno valamelyik PC Guru-ban olvastam először, hogy Naxx iszonyat nehéz, és csak 0,3%-a látja a játékosoknak.. (szám nem pontos, de úgy rémlik, nagyon keveset írtak)
Apropó: nincs meg esetleg valakinek azok a számok, ahol a WotLK-t és a Cata-t mutatták be?Nekem is megvolt, de valahol elveszett az éterben :))

(#59154) laceszgamer válasza J o e (#59153) üzenetére


laceszgamer
addikt

Valahol biztos, hogy megvan PC Guru meg a Gamestar is mert bőven több mint 10 éve jön mindkettő, max dobj ram egy privit aztán valamelyik nap ráérős vagyok előkereshetem őket. Konkrétan Az lapról meg az összes kiegről megvannak a tesztek.

[ Szerkesztve ]

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#59155) bypass|HUN


bypass|HUN
tag

Aloha!

Skacok a healbot még müxik? Ha nem akkor esetleg tudtok ajánlani valami hasonló addont amivel látom a party összes tagjának éppen aktuális "állapotát"? Esetleg valakinek van tapasztalata (és azt meg is osztaná) disco (kell a solo és a party játékhoz is, így nem is holly, és nem is shadow) priest-el amolyan casual healer módra. Rota, talent, gear, stats...ilyesmik kellenének olyan guid jelleggel.
Eddig shamiztam, de utoljára panda headstartnál volt aktív az accom, szóval kb. minden új most nekem.

Üdv: bypass

"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

(#59156) laceszgamer válasza bypass|HUN (#59155) üzenetére


laceszgamer
addikt

Működik, nincs vele semmi gond, szerencsére aktívan frissítgetik.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#59157) vvega30 válasza bypass|HUN (#59155) üzenetére


vvega30
senior tag

nekem vuhdo jobban bejött, ha a healbot nem működne.

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#59158) dilipok válasza vvega30 (#59157) üzenetére


dilipok
veterán

en meg a clique-t preferalom mostanaban, de mindharom tokeletesen mukodik :K

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#59159) vhunor válasza J o e (#59153) üzenetére


vhunor
őstag

Az eredeti vanilla Naxx raid marha nehéz volt, és bár utána hagytam abba a WoWozást (már az első kieget se vettem meg), soha nem farmoltam annyit előtte Flaskokra, kajákra és egyebekre, mint akkor. Eltelt azóta nagyon sok év, de a mai napig, álmomból felkeltve is vágom a Heigan "táncot", ha valakinek mond még ez valamit.

(#59160) LuckyL válasza vhunor (#59159) üzenetére


LuckyL
őstag

én sose raideltem komolyan de azt hallottam hogy anno vanillában a top guildeknél a tagok majdnem egész nap farmoltak hogy az esti raidre legyen elég cucc :D

cryptot minden termékemért elfogadom

(#59161) nauro válasza vhunor (#59159) üzenetére


nauro
aktív tag

De naxx nem azért volt olyan kevés ember által látott, mert elővötelelményként kellett a gear az előtte lévő instákból? Szerintem Sunvellt sem látták túl sokan akkoriban, szintén hasonló okok miatt.

(#59162) ígyvanferi válasza bypass|HUN (#59155) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az icy-veins ide vágó lapjai amit te keresel.

(#59163) tPedro_ válasza vhunor (#59159) üzenetére


tPedro_
őstag

Inkabb Loatheb. :)
Ahol a healereknek sorrendben, egymas utan kellett a tankot gyogyitania (kulon addon is keszult hozza) es ha egyvalaki elrontotta, akkor wipe.

Nekunk az volt az utolso boss akit sikerult lenyomnunk, igy 11 fekudt meg osszesen.

(#59164) bypass|HUN válasza ígyvanferi (#59162) üzenetére


bypass|HUN
tag

Na ezt majd otthonról megnézem, köszönöm. :R Átkozott munkahelyi butított proxy. :W

Üdv: bypass

"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

(#59165) vhunor válasza tPedro_ (#59163) üzenetére


vhunor
őstag

Sámán voltam, tehát healer/buffer raid környezetben. Elég annyit mondanom, hogy Naxx alatt teljesen kiégtem :). Most, hogy megjelent a WoD, valamiért újra felkeltette az érdeklődésemet, felraktam, megkaptam a 10 nap ingyen játékidőt, rátoltam egy orc warlockra a +90 szintet, de annyira más az egész, mint amire én emlékszem és ismertem, hogy nem tudom, akarom-e újratanulni.

(#59166) Shamy válasza Fl3x (#59131) üzenetére


Shamy
tag

Nem vagyok már aktív WOD-ban, de volt szerencsém server 1st, 2nd ,3rd killekhez HC szinten korábban, ami ugye most Mythic, de a nehézséget nem mi halandók határozzuk meg (igen, még én is az vagyok, pedig sokszor takkeroltam első héten full normált, ami most a hc szint). Az hogy Mythicet első héten 4 nap alatt takarították kb basic gearben, első két bosst one shotolták, és az uccsó is kb 100 try volt, az a mérvadó.
Ez bizony korábban összvissz 1 raiden sikerült produkálni, és köze sincs nehézségben azokhoz a raidekez, ahol 20-30 nap kellett a teljes takarításhoz a top guildeknek, és 500+ try kellett a last bosshoz.

Az, hogy ti szenvedtek heroicban, ami a régi normál, az csak a csapat alulgeareltségén és a pár járóképtelen karakterét nem ismerő csapattársnak köszönhető, aki képtelen elnyomni a potit minden try alkalmával, mert drága. Ez van, ezt kell szeretni. Attól még könnyű a content. Lehet, hogy nektek nehézségekbe ütközik pár boss, meg a "normál" szint, de nem ti vagytok a meghatározók .... ugyanakkor valahol jó is, hogy a halandó nép nem 4 nap alatt takarít, mert van szórakozás hosszabb ideig.

Csak ennyit akartam.

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59167) tPedro_ válasza Shamy (#59166) üzenetére


tPedro_
őstag

Azt se felejtsuk el, hogy regen nem volt teszt szerver. A bosst akkor latta egy csapat, mikor live-ra kerult. Nem voltak a megjelenesre elkeszult leirasok, taktikak, begyakorolt harcok.

(#59168) ldave válasza tPedro_ (#59167) üzenetére


ldave
félisten

Meg nem volt mögöttünk sok-sok év tapasztalat, hogy miként is működik a játék. Akárhogy is nézzük, nem lehet már olyan mechanikát beletenni a WoW-ba az alapok megváltoztatása nélkül, amit egy tapasztalt játékos pár óra alatt ne fejtene meg.

A Slime draws near! Command?

(#59169) Fl3x válasza Shamy (#59166) üzenetére


Fl3x
aktív tag

A lényeg nem a nehézség firtatása volt, hnem hogy miből vonja le a dolgokat, mert utánaolvasni bárhol bárki tud, de ez nem egyenlő a tényleges tapasztalattal. Én elhiszem h a számok ezt meg azt mutatják, csak nem szeretem, ha valaki ez alapján dönti el mi nehéz és mi könnyű, tolja végig és mondja azt h hallod te ez izi az előzőekhez képest. És a jelenlegi 7/7 mythic klánoknagy része mind tesztelte hónapokig a dolgot, a tax a könyökükön jön ki sztem :) Azért így jóval egyszerűbb beütni a bosst h tudod mi vár rád és nem kell x alkalommal bemenni, hogy kitalálj vmi taxot.

Nem mondtam sosem, hogy szenvedünk, progresszelünk és igen egy csapatra vagy utalva, ahol a gir és a skill eltérő, de a hangulat remek. Pont ezért nem szenvedés, mert jól érzed magad és észre sem veszed h X-edik tráj.

[ Szerkesztve ]

" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"

(#59170) TommyGun válasza Shamy (#59166) üzenetére


TommyGun
őstag

Szerintem ldave meg is válaszolta miért nincs igazad, már megbocsáss de én nem értek veled egyet pedig én annó vanillában voltam naxxban még ha végig nem is sikerült menni a 3/4-ét behúztam BC megjelenése elött tehát tudom miről van szó.

Mindenesetre ahogy az évek során végigmentem énis a normal és a HC kontenten bizton állíthatom hogy remekül visszaköszönnek a taktikák a harcokban, nem sok új van már...egy biztos, ma már a talenntal se lehet sokat elcseszni egy karin, a taktika az évek során egymásra épül csak variálva van, sokkal könnyebb farmolni, tset servernek köszönhetően livera kész taktikákkal van tele a net meg ytube...geart se tudod már elcseszni, erre a vanillában minden esélyed meg volt, ma már nem ad erre esélyt a blizz, nem azt akarja hogy ezzel foglalkozz, hanem hogy mindenki raideljen, LFR, napi küldizzen a barátaival...etcetc

[ Szerkesztve ]

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

(#59171) Telda válasza Shamy (#59166) üzenetére


Telda
addikt

"Nem vagyok már aktív WOD-ban"

Ennyi.

(#59172) Shamy válasza Telda (#59171) üzenetére


Shamy
tag

Nem támadásként írtam, amit írtam, sajnálom, ha bárkinek is belegázoltam a lelki világába.
A mérvadó nem én vagyok, és innentől kezdve pont mind1, hogy játszom e még, vagy már nem. Sajnos nincs már heti fix 4x3 órám rá +farm,+fórum, karakter optimalizásál stb. Ez van.

Amint leírtam ,a mérvadó az elit, a hc progress. Nem kell visszamenni vanilláig, mert az más idő volt, arról a kolléga nyilatkozott, azon nem is vitatkozom.

Ha valaki mégis kíváncsi--->Wowprogress, Paragon, meg lehet nézni a world firstöket, mennyi idővel sikerült a first HC kill után. Sztem a nehézségről ez ad leginkább reális képet. Érdemes Firelands-al összehasonlítani a mostanit, uannyi boss miatt.....

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59173) Fl3x válasza Shamy (#59172) üzenetére


Fl3x
aktív tag

"mind1, hogy játszom e még, vagy már nem" --> pont hogy nem, mert te számok alapján szűrsz le dolgokat, amit a neten olvasol, nem pedig tapasztalod őket :) Reális képet az ad, ha bemész és nyomod, majd ha 7/7 mythicben vagy, akkor tudsz hasonlítgatni, h annó mit és hogyan éltél meg és most. Számokat az is le tud olvasni egy weboldalról aki általános 2. osztályban van, sőt még azt is megmondja melyik a több v kevesebb :)

[ Szerkesztve ]

" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"

(#59174) bypass|HUN válasza Telda (#59171) üzenetére


bypass|HUN
tag

No igen...nekem is megfordult a fejemben, hogy ennyi hőstett ("volt szerencsém server 1st, 2nd ,3rd killekhez HC szinten korábban") után esetleg egy armory linket kérjek, de ezt az általad említett rész után el is vetettem. ;] néha olyan jó egy picit gonoszkodni :P

üdv: bypass

"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

(#59175) Cathfaern válasza Shamy (#59166) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

20-30 nap csak olyan raidhez kellett, ahol
a, utolsó boss legyőzhetetlenül bugos volt
b, gear farm mögé volt rejtve a boss
c, limitált try volt hetente
d, kapu mögött volt a boss

"Érdemes Firelands-al összehasonlítani a mostanit, uannyi boss miatt....."
+
"és 500+ try kellett a last bosshoz"
Jelenlegi raid tierben nem tudjuk hány try kell a last bosshoz, ugyanis az még nem elérhető. A mostani 7/7 FL-hez hasonlítva kb. olyan mint ha ott 4/7-en tartott volna az adott guild. Szóval épp ezért nincs értelme FL-hez hasonlítgatni.

(#59176) Shamy válasza Fl3x (#59173) üzenetére


Shamy
tag

Számodra lehet nehézséget jelent a mostani raid, de ez nem általános. A mérvadó a progress.

A progress legyalulta ezt a raidet, és ha a final bosshoz elég volt 120 try első héten, ami kb 3 itemnyi hc meg 2 itemnyi mytic geart jelent, az bizony könnyű raid, nem kell megnéznem sem, nincsenek kicentizve a bossok.

Persze ha normál szintet nézzük csak, ott már más lehet a szórás, csak ugye azt meg a semi-hc guildek is megcsapják 1 hét alatt.
Egy gyengébb guildnek meg minden raid nehéz, de ők maguknak okozzák a nehézséget, mert a leader nem osztja be a raid CD-ket, nem tudnak a társak kiállni semmiből, nem használnak potit minden tryon, vagy épp button+click-kel healel a healer, amitől égnek áll a hajam általában. Úgy valóban nehéz, de úgy minden raid nehéz.... :)

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59177) ígyvanferi válasza Cathfaern (#59175) üzenetére


ígyvanferi
addikt

"A mostani 7/7 FL-hez hasonlítva kb. olyan mint ha ott 4/7-en tartott volna az adott guild."
Már hogy olyan, mint amikor végigverték annak idején mondjuk Blackwing Descentet, nem? Gondolom jön még egy-két raid később, ahogy FL is a 4.2-vel jött bő fél évvel a release után. .

[ Szerkesztve ]

(#59178) Wolverine válasza Shamy (#59176) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez a raid csak a tier első fele. Mint mondjuk Naxxramas, vagy Mogu'shan Vaults. A tier 2. fele, Blackrock Foundry keményebb lesz.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#59179) Zedz válasza Wolverine (#59178) üzenetére


Zedz
addikt

Összesen kettő raid tier lesz, nem?

(#59180) Fl3x válasza Shamy (#59176) üzenetére


Fl3x
aktív tag

"Számodra lehet nehézséget jelent a mostani raid, de ez nem általános. A mérvadó a progress."

Én sosem mondtam, hogy számomra nehézséget jelent a mostani raid, az hogy te mit szűrsz le abból amit írok az csak te szövegértrésed minősíti :) Persze az alapján amit írogatsz számomra meglepő, hogy te HC progresszeltél, mikor a szövegértésed a 0-val egyenlő. Már x kommentel elkezdődött "nehézség" firtatása, pedig senkit nem az érdekel, hanem csupán annyi, hogy xy ember és te miből szűröd le?! És jöttök azzal, h itt meg ott ezt meg azt olvastam, ilyen számok, olyan számok, stb. És ez nagyon szép és jó, de még mindig 0 tapasztalatod van a jelenlegi kontentből és mégis papolsz róla. Azt nem vágom, ha te akkora ász voltál régen, akkor boostoltak vagy csak butább lettél és visszafele fejlődsz, hogy nem érted amiről beszélünk :) (vagy mutatja az akkor raid nehézséget, h ilyenek mint te meg tudták csinálni)
Többet a témához nem fűznék hozzá, nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"

(#59181) warcat válasza Zedz (#59179) üzenetére


warcat
veterán

Nem ez nincs lefixálva,legutóbbi interjún épp ezt emlegették,lehet,hogy 3 lesz.

EA: It's in the crate!

(#59182) Shamy válasza Cathfaern (#59175) üzenetére


Shamy
tag

Feladom, igazatok van.

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59183) Zedz válasza warcat (#59181) üzenetére


Zedz
addikt

Érdekes, kevésnek is találtam elsőre ezt a kettő raid tieres dolgot. :) Valamikor mondták, hogy nem is Grommash lesz a főboss, hanem lesz valami meglepetésük. :D

SPOILER
Lehet visszahozzák Garrosht a halálból, és még sem szabadultunk meg tőle? Nem is fogunk soha! ;] ;] ;]

(#59184) nonsen5e válasza Shamy (#59176) üzenetére


nonsen5e
addikt

A button+click alatt azt èrted, hogy elôször kijelölöm aztán pedig keybind heal?
Miben rosszabb ez mint egy healbotra kattintgatni, vagy egyéb módszernél?
Én is így csinálom és a GCD lejárta elôtt már rég spammelem a következô targetre a következô healt = 0 idôveszteség.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#59185) Wolverine válasza Zedz (#59183) üzenetére


Wolverine
félisten

Ezt egy viszonylag rövid kiegnek tervezték. Az eredeti terv a 2 tier volt, de egy legutóbbi Reddit-kérdezz-felelekben már felmerült, hogy talán lesz egy 3. is; nekem ez egy kicsit olyan, mint Sunwell Plateau, amit eredetileg szintén nem akartak elsütni, de kénytelenek voltak a következő kieg csúszása miatt.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#59186) Zedz válasza Wolverine (#59185) üzenetére


Zedz
addikt

Rövid kieg náluk mit jelenthet? :) Szerintem a mostani az az eddigiek alapján nagyon el lett találva. Ha hamar szakítják ki a játékosokat innen egy nem annyira csábító kiegészítővel, akkor ott lesznek mint a MoP-pal voltak.

(#59187) nonsen5e válasza Zedz (#59186) üzenetére


nonsen5e
addikt

Meglátjuk mi lesz, mert ugye mind tudjuk mikortól ígérgetik a rövidebb kiegeket. Amúgy egy pandás content is sokkal jobb lett volna ha teszem azt minden *nagyobb* patchez hozzátesznek egy hónapot, akkor az üresjárat nem mind a végére maradt volna.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#59188) Shamy válasza Fl3x (#59180) üzenetére


Shamy
tag

Először is, miért kell valakit sértegetni? Én ilyet nem tettem. Elmondtam a véleményem, ennyi.
Másodszor. Valaki benyögte, hogy könnyű a mostani raid. Idézve egy korábbi hozzászólásodat erre vonatkozólag: " En 5/7 hc nal vagyok es egyaltalan nem konnyu, csak elso boss ami konyebb." ...az én minősített szövegértésem szerint az egyáltalán nem könnyű= nehézségek vannak. Lehet tévedek. Elnézést kérek, ha így van.
Mire erre más valaki azt mondta, hogy voltak ennél sokkal nehezebb raidek is, azokhoz viszonyítva igenis könnyű. Te bicskanyitogató stílusban elkezdted firtatni, ki honnan szerzi a tapasztalatokat. Én erre adtam egy racionális választ, hogyan lehet megállapítani, hogy egy content a többihez viszonyítva milyen. Majd elmondtam azt is, miért érezheted "egyáltalán nem könnyűnek" a normál "hc" raidet.

Nem kell a fentiekkel egyet érteni, de nem értem, miért kell a másikat ilyen hangnemben, ilyen stílusban leoltani?

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59189) tPedro_ válasza nonsen5e (#59184) üzenetére


tPedro_
őstag

Egy mouse over macro pl szerintem hatekonyabb mint ha ki is kene jelolni a celpontot.
Sot en minden healing spellbol csinaltam egy target=self-eset is.

(#59190) nonsen5e válasza tPedro_ (#59189) üzenetére


nonsen5e
addikt

Mouse over a unit frameken (gondolom) vagy a játékben a karakterek fölött?
Mondjuk ahogy mondtam időveszteség nincsen, így szerintem teljes mértékben egyéni preferencián múlik, kinek melyik szimpatikusabb, áll jobban kézre, szokta meg, stb..

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#59191) dilipok válasza Shamy (#59188) üzenetére


dilipok
veterán

az a baj, hogy azt hagyod ki, hogy az ugyeletes trolltol indult az egesz vita. Innentol felreertetted egy picit a reakciokat. Nincs ebbol semmi,nem vagy olyan regen a topicban, hogy ezt tudhattad volna, de innentol szerintem felesleges folytatni :R

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#59192) tPedro_ válasza nonsen5e (#59190) üzenetére


tPedro_
őstag

A unit frameken termeszetesen, de valoban megszokas es preferencia kerdese.

(#59193) Shamy válasza nonsen5e (#59184) üzenetére


Shamy
tag

Kisebb hatékonysággal tudsz healelni, mert az alap healek mellett sok egyéb spell is kell, hogy meg tudd oldani hatékonyan a helyzeteket, és az nagyon nem jó, hogy a kézre eső billentyűk mellett használnod kell nem kézre eső billentyűket is, ami bizonyos szitukban már késő, plussz sokszor van olyan, hogy épp nem healelsz, és gyorsan kell lereagálni egy dmg spike-ot, ami emiatt késlekedik, vagy egy mezei dps fél hp-ját akarod feltolni, de közben a tankod beüti a boss 30% alá, és cancelelni kell a 1,5 sec castot fél úton, és minél gyorsabban felhúzni a tankot.
Nem beszélve pl a sámánról vagy a disc priestről, ahol eleve tolod a bosst, ha nincs heal dolgod, és így még azt is oda vissza kell targetelni.
A lényeg, hogy amennyi gomb van az egéren, azt könnyen eléred, és annyi spellel kevesebb lesz "nem annyira" kényelmes helyen a billentyűzeten, és jut okos macróknak is hely(persze nem árt pár plussz gomb az egéren, nekem G700 van emiatt).
Egy jó példa még. Tankod 100%-ról becseszi a boss 10% alá. Köv ütésre megborul a tank. Nem a tankodon van a target, és a kurzor sem. Paladinnal vagy. LoH aktív. Én fölé viszem a kurzort, és mousewheel up-al eltolom LoH-ot. Nálad ez úgy néz ki, hogy fölé viszed a kurzort, kijelölöd bal klikkel. Majd leütöd a LoH billentyűjét, amit remélhetőleg gyorsan elérhető kényelmes helyre raktál. Van benne egy kicsi plussz, és sajnos ez mindennapos egy progress bosson, ami a wipeot elválaszthatja a killtől. Nem ismerem a wow latency kezelését, de valszín még az is rádob 1 kört, ami esetenként 50-60 ms plussz.

Összességében nem sokkal hatékonyabb, de kényelmesebb, és azt a plussz megadja, ami kell a hc raideléshez. Én ajánlom, hogy próbáld ki, megéri. Ha csak casual szinten játszol, akkor viszont nem annyira fontos.

dilipok: kezd lejönni, de köszi, hogy szóltál. Ignoráltam is.

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#59194) nonsen5e válasza Shamy (#59193) üzenetére


nonsen5e
addikt

Többször kipróbáltam már több dolgot kezdve a Healbot, Vuhdo, most a sima kattintgatás + keybindeléssel, de amit leírtál az mind olyan, hogy ha az 1.5 seces global cooldownon belül én meg tudom csinálni (már pedig meg tudom) akkor nem jelent semmi előnyt. Ettől függetlenül ki fogom többek között ezt a módszert is próbálni, lehet még a végén megtetszik. (Mondjuk még kényelmesebb dolog az FFXIV-ben a 2.5 seces gcd, mondjuk az más okok miatt van)

Amúgy melyik interface addonnal lehet megoldani a legegyszerűbben azt, hogy ha fölé viszem az egeret akkor más keybindek legyenek mint simán? Pl. pont az általad emlegetett mousewheel, hogy csak a raidframe fölött nyomjon LoH-ot, és máshol nem (lehet szintén nem a legprofibb dolog, de ragaszkodom, hogy a wheel up-down maradjon meg a zoomolásra.)

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#59195) warcat válasza Zedz (#59186) üzenetére


warcat
veterán

Amikor belógatták a mostani rövid kieg gondolatát amellett,hogy párhuzamosan már készül a másik kieg is,én egyből arra gondoltam,hogy Draenoron fog zajlani az is csak kettéválasztották: a térképen ugye látszik egy déli kontinens partvonala.Mivel nem kerülnénk át teljesen máshova,csak mintegy erőt gyűjtve elindulna az expedíció tovább,nem lenne olyan nagy/gyors szakítás.

EA: It's in the crate!

(#59196) nonsen5e válasza warcat (#59195) üzenetére


nonsen5e
addikt

Lehetőleg azt is Draenoros áron árulják (ugye eddigi legkisebb / legrövidebb kieg - már ha igaz amit mondtak - de egyben a legdrágább is.) :C

Más: A followerek képességei mennyire randomok? 7 epic és 9 kék közül van összesen 1 darab Timed Battle counteresem. :W Aztán nem egy küldit kaptam már amihez 2 is kéne, bizonyos abilitykből meg szinte kötelezően van mindegyiken.

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#59197) frostitualt válasza Shamy (#59188) üzenetére


frostitualt
tag

"Mire erre más valaki azt mondta, hogy voltak ennél sokkal nehezebb raidek is, azokhoz viszonyítva igenis könnyű. Te bicskanyitogató stílusban elkezdted firtatni, ki honnan szerzi a tapasztalatokat. Én erre adtam egy racionális választ, hogyan lehet megállapítani, hogy egy content a többihez viszonyítva milyen."

Racionális választ? Na az itt nagy hiba. :D Nyilván élet első raid-jébe elvitték és most beütött nála a vérpistike hatás, ennyi és nem több.

(#59198) frostitualt válasza Viktor77 (#59129) üzenetére


frostitualt
tag

"Mi az akadálya annak, hogy linkelj egy profilt?"

Én ilyen rejtélyes típus vagyok :D

(#59199) Zedz válasza nonsen5e (#59187) üzenetére


Zedz
addikt

Én arra vagyok igazán kíváncsi, hogy a Draenor mapon a bal alsó sarokban az milyen földrész lehet? Esetleg kapunk egy Sunwell féle kontinens kiegészítést? :)

(#59200) #57919488 válasza warcat (#59195) üzenetére


#57919488
törölt tag

Ott lesz egy Portal ami atvisz majd Northrend-re es kezdodik az ottani alternativ idosik ;] :P

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.