Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32101) Cathfaern válasza DrGonzo22 (#32093) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

A WoW PVE része nem e-sport. E-sport az, aminek nézőközönsége van, amiből versenyeket rendeznek, ami nézhető, követhető. Ahol vannak közvetítések, kommentárral, és ami a legfontosabb: aminek a szponzorálásában és közvetítétésben pénz van (Ensidia-t hagyjuk, kivétel, ráadásul ott se az egész guild kap fizetést, mint egy sport esetén). Az, hogy néhány ember nagyon sok időt beleöl és komolyan veszi, még nem teszi sporttá.

Igazából olvastad a Cata-val kapcsolatos infókat, vagy csak annyit hallottál, hogy ugyanaz a loot/achi 10-esben és 25-ösben? Ugyanis a tények (értsd: bluepostban le lett írva, hogy így lesz) :
- 25-ös normálban fejenként több badge lesz, mint 10-esben (és elképzelhető, hogy loot is több lesz)
- 25-ös HC-ban több loot is lesz fejenként
- A jelenlegi 10 fősök szándékosan könnyebbek, mint a 25-ösök. Ennek az egyik oka, hogy rosszabb lootra vannak tuningolva (próbáltad már ICC10-et úgy, hogy mindenki csak ToC10-ből van felöltözve?), másik oka, hogy szándékosan könnyebbre tervezték őket. Ellenben Cata-ban ugyanolyan nehézségre fogják belőni mindkettőt, már tervezési szinten is. És mivel nem lehet majd overgearelni (adott contentben), ezért gyakorlatban sem lesz könnyebb (pontosabban valószínűleg az lesz a helyzet, hogy bizonyos fightok könnyebbek lesznek kicsit 10-esben, másik meg 25-ösben). Szóval, mégegyszer: azért csináltátok meg könnyebben az ICC10, ToC10 és ToGC10 raideket, mert egyrészt overgearelve voltatok, másrészt alapból könnyebbre lettek tervezve.

Spell range-ről:
A duplát csak hasból írtam, lehet 10 yard helyett 12 vagy 15 is, nem ez a lényeg. Azzal, hogy ezek úgy lennének tervezve, hogy pont ki tudj érni belőle, és ha nem akkor meghalsz, két probléma van:
1. Ha így lenne, akkor még a HC guildek se tudnák letolni, mert reakcióidő, lag, stb miatt nem lehet mindig pont kiérni belőle
2. Cata-ban nem lesz ilyen mértékű spike dmg. Healerként nem az lesz a feladat, hogy mindenkit tarts maxon, vagy meghal az első kósza (kikerülhetetlen) aoe-ben, hanem hogy tartsd mindenkit megfelelő szinten, hogy ne halljon meg, de közben maradjon manád is. Emiatt nem csak a tankokat érő sebzés lesz más típusú, mint jelenleg, hanem a raidet érő is

"A legkisebb beavatkozás a küzdőtér arányos csökkentése"
Elméleti oldalról igen, design munka szempontjából többé-kevésbé lehetetlen megoldani (úgy, hogy ne legyen erőltetett). Kétlem, hogy ehhez az eszközhöz nyúlnának, főleg, hogy megoldható máshogy is.

[ Szerkesztve ]

(#32102) Cathfaern válasza DrGonzo22 (#32097) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Engem személy szerint nem lepne meg, ha a Cata-beli HC módok közelebb állnának egy LK HC-hoz, mint egy Gunship HC-hoz. Jelenleg akárhogy is nézem, ICC megalkotásakor 4 különböző raidet kellett tuningolni és belőni. Ez tervezői oldalról sem triviális munka, de ami a nagyobb probléma, hogy a tesztelőkre nagyon sok munkát ró, emiatt képtelenség rendesen kiélezni a harcokat. Cata-ban ez jelentősen egyszerűsödni fog, a 10-es és a 25-ös raidek között csak minimális különbség lesz (mechanizmusokból adódó egyenlőtlenségeket kell megoldani), nem kell teljesen külön gearre tervezni (ez főleg akkor kezd próblémás lenni, ha olyan felállás van, mint icc-ben: 25-ös weaponok tele vannak proccokkal, 10-eseken semmi. Ezekre belőni egy instát... és tervek szerint a proccos fegyverek visszatérnek), szóval gyakorlatilag csak egy normal és egy hc módot kell megalkotni. Ráadásul a normálnak az lesz a célja mind 25-ös, mind 10-es módban, hogy "bárki láthassa", tehát ezeknél a kiélezett tuningra nem kell túl sok időt fordítani (és nincs is értelme: 5 éve játszó HC arcok mindenképp fél perc alatt szétszedik, a 2-3 éve játszó, vagy régebb óta, de korábban nem raidhez jutó arcok pedig így is jól érzik magukat, és nekik ez is elnyújtott progress).

(#32103) LucifeI2 válasza DrGonzo22 (#32093) üzenetére


LucifeI2
őstag

Napi 8 óra raid, nem online eltöltött idő, hanem raid! Csökkentett gearrel ölnek minden régi bosst rendszeresen, egyre inkább kiélezik a fightokat

Ez komoly? :F Ez miért lenne jó bárkinek is? Azt megértem, hogy valaki nehezíteni akarja a dolgokat, és a kihívás miatt megölik a bossokat rosszabb gearben, de napi 8 órát a jelenlegi content-ben eltölteni? :F Lemennek ToC HC-ba kék gearbe meg ilyenek? Ez miért jó? Őszintén a WoW skill cap, nem valami magas, nem tudom elhinni, hogy ez javítana bármin is egy jobb játékosnál. Komolyan én ezt nem akarom elhinni, hogy ez így van. Más is hallott már erről?

(#32104) Pttypang


Pttypang
veterán

Habár nem eredetin játszom, azért lenne egy elképzelésem amely habár kissé gyenge de azért van benne valamennyi valószínűség.
Azt tudjuk ,hogy a blizzard ugyebár felújítja a 60as instance-ok és raidek bizonyos bossait és a vanilla területeit átalakítja.Ha belegondoltok akkor rájöhettek ,hogy a megölt bossok naxx-ban is ugyanolyan kinézetű szett itemek tokenjeit dobták mint a t3 ( 40 fős naxxból elérhető 60-as tier) Ha 80as a boss attól még ugyanazok az itemek vannak nála mikor meghaltak és nem változnak.. Miért kéne új textúra? Megmagyarázható ezzel is a blizzard döntése :) Ugyanazok a "ruhák" vannak a leütött mobokon,csak erősebbek lettek akkor ugyanúgy néz ki a tőle szerzett item.(Kissé bonyolult lett de a lényeg érthető szerintem )

Everybody lies.

(#32105) Wolverine válasza LucifeI2 (#32103) üzenetére


Wolverine
félisten

Edzés. Nagyjából erre utalt GC, amikor azt mondta, hogy manapság nem lehet a geart betenni egy bosshoz blokknak, mert a skill annyira megnőtt, hogy ezt simán megugorják a legjobbak.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32106) szilchi


szilchi
őstag

Hi.Kipróbáltam a druidámat tankként is és meglepődve tapasztaltam,hogy legalábbis nekem,milyen nehéz megfelelő threat-ot felépíteni.Főleg trash pack-on.Persze trash-en az is közrejátszik(hat),hogy még csak az első mobot ütöm,de már mindenki nyomja az AoE-t.Egyik altként DK tankot húzok és ott BC instákban (lvl 66-os) nincs ilyen gond.Sem bosson se trash-en nem tudnak leaggrózni.A pala tankkal (régi accounton) meg szinte röhej volt a threat mind bosson,mind trash-en.Viszont medve tankként nekem valahogy így első próbálkozásra elég vegyes érzéseim vannak.Na nem full kék tank gearem van,de azért talán nem is olyan ratyi.Most buffolva olyan 17-18K HP,17,5K armor és 28,1% dodge van tankként instában lvl 76-on.De még single targeten is meglepően kevés a különbség threat-ban köztem és a 2. között.Rotaként azokat használom,amit neten találtam single targetre és több mobra.

Szilchi

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32107) sasa311 válasza Wolverine (#32096) üzenetére


sasa311
veterán

Ezt az "öltöztetés" dologot felejtsd el.

A TOP 10 guild már most is úgy raidelt, hogy a raid nagyrésze alt, kisebb része main és a maineknek abszolut prio van a gearen. Minden játékosnak van 2-3 raid képes altja, így gyk. egy ember 3x pucolja egy héten a contentet mindig más karakterrel.

Így gearelik magukat. Mert lehet, hogy így kimarad 3 progress hét (vagy alkalmanként kimarad 4-5 progress ember a progress raidből), de cserébe 3x annyi loot van és az az 5 ember nagy valószínűséggel öltözik azon a héten rendesen.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#32108) sasa311 válasza szilchi (#32106) üzenetére


sasa311
veterán

1. fejezet: Swipe a barátod
2. fejezet: A Swipe és én
3. Fejezet: Hogyan csináljuk, hogy mindig legyen swipe-ra rageünk
4., Fejezet: Glyph of Maul
5. Fejezet(végszó) : A tab folyamatos nyomkodásának összeegyeztetése a swipe és a Maul nyomkodásával.

Soha senki nem húzott le rólam druidként semmit. Legyen raged mikor pullolsz és swipespam kifulladásig + maul minden whitehit helyett amíg van rage.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#32109) LucifeI2 válasza Wolverine (#32105) üzenetére


LucifeI2
őstag

Mire edzenek napi 8 órát?:D SC-ben vagy akármilyen multiplayer játékban, ahol más ellen játszol ott megértem, de itt a boss nem fog semmi extrém dolgot csinálni, minden egyes alkalommal ugyan azt csinálja minek erre napi 8 órát edzeni?

(#32110) szilchi válasza sasa311 (#32108) üzenetére


szilchi
őstag

Kössz,a glyph-et kicserélem majd.Viszont trash-nél eddig is swipe-spam volt.Meg trash-nél enrage-el indítok,hogy legyen rage-em swipe-ra.De akkor majd még gyakorlok.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32111) Cathfaern válasza Wolverine (#32105) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Amúgy szerintem az inkább BC idején lehetett, nem nagyon tudom elképzelni, hogy jelenleg bármi értelme lenne.
Amúgy DPS check fightokat be tudnak rakni. Elméleti maximális DPS kiszámolható, azt nem tudják überelni semmilyen skillel.

Crytec210
Ez oké, és? :)
Másrészt a régi bossok felújítása nem olyan formában fog történni, mint Naxx esetében. Vissza lesz hozva Ragnaros, de "semmi köze" nem lesz a régihez. Régi Molten Core sem lesz felújítva, hanem mellécsapnak egy új raidet. A korábbi 5 fős insták HC-sítése esetén pedig teljesen új mobok és bossok lesznek, csak maga az insta marad.

(#32112) Wolverine válasza szilchi (#32106) üzenetére


Wolverine
félisten

A talentjeid elosztása nem optimális. Az Imp. Mangle és a Primal Gore helyett jobb lenne a fullos Naturalist és az Omen of Clarity, és én a Furorból is lecsípnék 2 pontot a Primal Precisionre már most.
A nyakláncod helyett van jobb egy UK-s questből (sőt, a Zul'Drakban megcsinálható Betrayal questchainért is nyakláncot kapsz), a Seerah's Star nem medve trinket, hanem boomkin, a staffod macskának való, nem medvének. Az outlandi gyűrűt is csak lecserélhetted volna már... (Boreanon és Fjordon is ad jobbat küldetés, mindkettő zöld) Ha van 25 Badge of Justice-od, vedd meg Shattrathban az epic Mangle-s idolt, az a legjobb a Conquestesig; ha nincs, akkor farmold ki outlandi heroicokban :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32113) szilchi válasza Wolverine (#32112) üzenetére


szilchi
őstag

Kössz,akkor majd megvariálom a talenteket.Van 23 BoJ-om,de már nem tudok jelentkezni 76-on Outland Heroic-ra :O .Gondolom solozni meg még kevés vagyok.Tank geart csak most szedtem össze,szal a legtöbb Borean/Fjordos quest reward már vendornál van :).A Zul'Drak-os quest-et majd megcsinálom,úgyis éppen Grizzly Hills-ben vagyok,ott indul a quest.Staff-ból ez volt eddig a beszerezhető,de majd megyek Ragemane Flipperjéért :D ,ott van staminás/agis kék staff.Gyűrűt esetleg nézek AH-ban jobbat.(Találtam egy ilyent 14 goldértWorgen's Ring of Revitalization).

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32114) Viktor77


Viktor77
titán

Jézus, mekkora ötletet olvastam az elöbb az Ipon-os EQ2 cikkben. Gondolkodás nélkül lenyúlnám a Blizzard helyében.

"Ugyanakkor a küldetésekért kapott tárgyak egységes kinézete kifejezetten szép lett, így akár a későbbiekben is szívesen adja meg az ember ezeket a tárgyakat a megjelenítendő felszerelésnek (megteheti, a kifelé látszódó és a tényleges harcértékeket adó ruhákat külön kezeli a program, így bármely, birtokunkban lévő ruhában látszódhatunk a külvilág számára, míg a statisztikákat egy másik felszerelés adja)."

Lehetne visszajárni a régi jó kis T2-ért (Judgement), miközben a T10 statjai érvényesülnek.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#32115) szilchi válasza szilchi (#32113) üzenetére


szilchi
őstag

A talent buildet lecseréltem egy,az Ensidia oldalán találtal.Annyit variáltam csak rajta,hogy kivettem az imp. Leader of the Pack és Imp. mangle és kiraktam helyette a naturalist/master shapeshifter/OoC-t.

Threat build

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32116) Wolverine válasza szilchi (#32113) üzenetére


Wolverine
félisten

Szerintem menj el a tuskarrokhoz, és vedd meg ezt. Ha lvl78-ra fel tudod rántani velük a reput reveredig, akkor meglesz ez is. Az achijaid alapján nem questeltél igazán Howling Fjordban... valószínűleg ezért nincsenek meg az Utgard Keepbe szóló questek :) (Into Utgarde! és Disarmament) Ugyanígy érdemes megnézni a többi instance questjeit is, lehet azokból is egy-egy szintezéshez hasznos itemet kiszedni (és ezek ugye garantáltak, ellentétben a dropokkal).

szerk: vazze, az Imp. LotP az egyik legjobb talentünk... az kell. Az Infected Wounds sem árt a boss attack speedjének csökkentése miatt... 5 fősben ez a debuff nem garantált. A helyedben ilyesmit használnék.

#32114: szerinted ez újdonság? Már az EQ2-ben sem volt az... és megvan a hátránya is: így kár lenne energiát ölni az új armorszettek kidolgozásába; no meg nem láthatnád ránézésre, kinek milyen gearje van.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32117) sviba válasza Viktor77 (#32114) üzenetére


sviba
tag

Eszerint szerinted is az a legszebb set a mai napig. :) (Bár az Aegis se rossz)

#32116: A hellgate: londonban volt az a megoldás hogy ne tűnjön bohócnak az ember a különböző szintű cuccokban, hogy fel lehetett venni az egyik szabadon választott item "színkészletét".

[ Szerkesztve ]

A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

(#32118) szilchi válasza Wolverine (#32116) üzenetére


szilchi
őstag

Tuskar honored megvan,akkor lehet gyúrok a revered-re.Igaz 78-ra mehetek a Ring of Anguish questekre,ott is jön egy jó kétkezes fegyver.Az UK-s questek megvannak,még a WotLK trial alatt megcsináltam :).Viszont Fjordon télleg nem csináltam még sok questet,majd még ott is körülnézek.Meg majd biztos lesz jó quest reward most Zul' Drak/Grizzly Hills-ben is.

Ja igen,imp. LotP tényleg jó,megpróbáltam Ragemane-t solozni,de csak 30K HP-re tudtam levinni aztán elfogyott a HP-m.Hiányzott az a heal,ami jött abból a talentből.

[ Szerkesztve ]

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32119) Viktor77 válasza Wolverine (#32116) üzenetére


Viktor77
titán

Nem írtam, hogy újdonság, bár nekem az.

Hátrány lenne? Felesleges meló olyan cuccok kidolgozása, amik szintezés közben 1-2 szintig vannak rajtad. És valljuk be, igencsak hülyén lehet kinézni amíg nincs 80-on valami normális set rajtad. Ráadásul az így megspórolt melót be lehetne fektetni az end-game set-ek kidolgozásába.
És az miért hátrány, hogy nem látod már messziről, hogy kin mi van? Fun-abb lesz a world pvp.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#32120) Wolverine válasza szilchi (#32118) üzenetére


Wolverine
félisten

Az Amphitheater of Anguishből macska polearm esik, meg egy caster staff. A tuskarr revered polearm viszont tankcucc.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32121) Cathfaern válasza Viktor77 (#32119) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Az a probléma, hogy mivel a kinézet szubjektív dolog, így ha sikerül a Blizznek egyszer egy adott kaszt setjét nagyon jól eltalálni, akkor onnantól kezdve soha többet más nem lesz azon a kaszton lévő embereken. Szóval hiába maradna több energia az end-game setekre, lehet felesleges lenne.

(#32122) Viktor77 válasza Cathfaern (#32121) üzenetére


Viktor77
titán

És az miben különbözne attól, hogy most mindenki ugyanúgy néz ki, max. más a rajta lévő ruha színe, attól függően hogy mekkora set item van rajta?

A megoldás meg az, hogy legyenek oly kedvesek normálisan kinéző seteket csinálni. A T2-t baromira eltalálták. Azóta meg sem közelíti egy set sem a minőségét, kinézetét. Na jó, a T6 is valóban jó volt.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#32123) szilchi válasza Wolverine (#32120) üzenetére


szilchi
őstag

Akkor a caster staff jó lesz a moonkin-nek :) .Úgyis az a main spec,a tank meg off.Egyenlőre legalábbis,majd 80-on lehet csere lesz.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32124) DrGonzo22 válasza LucifeI2 (#32103) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Még BC alatt voltam egy napra Methodos, és akkor így ment, Gruul/Maggy/SSC/TK/MH/BT egyfolytában ezeket raidezték iszonyatosan alulgearezve. Sunwellre készültek. Mondjuk meg is lett az eredménye, világ második KJ killje, mindössze egy nappal lemaradva. De én ebből a fajta játékból már nem kértem.

Azóta szinte biztos, hogy esett valamit a színvonal, hol vannak már world 2nd guildtől is... de anno ennyire vadul álltak hozzá a wowhoz, és ezt maximálisan elvárták minden új tagtól is.

(#32125) DrGonzo22 válasza Viktor77 (#32114) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Már mások is felvetették, de Blizz határozottan elutasít minden ilyen jellegű kezdeményezést. 3 éve még én is nyitottam ennek egy topikot, igaz nekem a mage T1 folyamatos hordása volt a cél:)

(#32126) szilchi válasza Wolverine (#32116) üzenetére


szilchi
őstag

Visszatettem az imp. Leader-t és Ragemane le is ment soloba :) .Igaz maradt 2K HP-m de akkor is meglett

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32127) szilchi válasza Wolverine (#32112) üzenetére


szilchi
őstag

Err az idolra gondoltál?[
Idol of Terror]

Mert ez Thottbot szerint csak 20 badge és akkor ki tudnám enni :)

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#32128) whitezo88 válasza Viktor77 (#32114) üzenetére


whitezo88
nagyúr

nem tudom konkrétan ott mire gondoltak, de pl LotrO-van van outfit lehetőség, azaz egy külön öltözéket lehet tervezni a karakternek (cuirassok, régi cuccok, csak-dísz köpenyek), mivel sokkal szebb lesz így a karakter, bár ott a high-end seteken kívól elég snasszul néznek ki a ruhadarabok.
ÍGY.

én is szívesebben flangálnék a full t1 vagy t6 cuccomban ismét.

(#32129) -conrad- válasza sasa311 (#32108) üzenetére


-conrad-
addikt

Letankoltam egyedül alttal LK-t 10esben. :)

(#32130) sasa311 válasza -conrad- (#32129) üzenetére


sasa311
veterán

Egyedül hogy a viharba?

Ki tauntolgatott P3-ban és P1-ben ki addozott?

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#32131) L4mie válasza DrGonzo22 (#32125) üzenetére


L4mie
veterán

Igazság szerint néhány zöld-trash fegyver nekem sokkal jobban tetszik, mint az aktuális legújabb überbrutál fegyók, ez alól kivétel volt TOC ban TW ből eső 2h kard, óóó istenem azt nagyon eltalálták :)
Még mindig egyik legnagyobb bánatom a játékban, hogy a shamanoknak gyakorlatilag kinyírták a 2h használatát, pedig hogy imádtam AB-n TUF al ütni a mageket ;] :P

Design hez meg még annyit, hogy én a helyükben versenyeztetnék 1-2 kezdő lelkes amatőrt, hogy rajzoljanak settet, deviantart on nagyon ügyes emberkék vannak. Szerintem igen szét T setteket lehetne velük terveztetni, és tutti hogy már csak a dicsőségért több 10 000 pályázat érkezne be.

Amúgy T2 tényleg ütött, emlékszem még amikor megláttam az első T2 vállast egy afkoló shamanon, hát omfg.
T10 meg egyedül a rugó tetszik igazán :) a maga morbid stílusával.
Nem értettem soha, hogy a shamanoknak mi a fakkért jávorszarvas jön ki a vállából? :O
Amúgy elfelejtik, hogy sokszor a letisztult dolgok szebbek tudnak lenni mint az agyoneffektelt, csicsázottak.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#32132) -conrad- válasza sasa311 (#32130) üzenetére


-conrad-
addikt

Na jó P1-ben én addoztam, sumi fogta a bosst (offtalentes protwarri) de mikor visszamentünk az enraged spiritekkel akkor meghalt így én fogtam végig. Nem tauntolt senki, kibírtam simán a soul reapereket.
Megkockáztatom, hogy amennyiben nem lenne sok meele aki bekapja a necrotic plague-t p1-ben és a hunterek lelőnék a shambling horrorokról az enrage-t akkor menne egy tankkal is a P1. :)
Poén, hogy első pull volt, ráadásul p1-ben kihalt egy hunter. :)
(amúgy a druidomnak van kb. 79k hp-ja icc10ben, szóval ha sebez 25k-t a soul reaper akkor sincs vész)

[ Szerkesztve ]

(#32133) -conrad- válasza L4mie (#32131) üzenetére


-conrad-
addikt

T10 meg egyedül a rugó tetszik igazán :) a maga morbid stílusával.
Folyamatosan rejtett fejessel játszom annyira szar. :)

Más:
Rugó és a haste - azon gondolkodom, hogy mennyire érné meg még több haste-re gemelni a rugómat. Elvileg egy bizonyos AP felett már jobb a haste mint az AP.
Tegnap icc10hc saurfangon 0,48 / 0,38 volt a wpn speedem. (proccolt a DBW, haste poti meg hero.)

[ Szerkesztve ]

(#32134) DrGonzo22 válasza L4mie (#32131) üzenetére


DrGonzo22
őstag

Mage-nek különösen ronda Tiereket írtak a wotlk alatt, talán épp a T10 az, amelyik nem olyan rossz. Egyébként én már azzal is kibékülnék, ha a váll itemek is hideolhatóak lennének. Mert van, hogy épp az rontja el az összhangot.

(#32135) Ribi


Ribi
nagyúr

Hmm,

MMO szerint igen valószínű a patch köv hétre.
Ezen a héten meg US kapja meg. Hmm hmm.

(#32136) Viktor77 válasza Ribi (#32135) üzenetére


Viktor77
titán

Elképzelhető. Most kaptam egy mailt a Blizztől RealID jóságaival.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#32137) Wolverine válasza szilchi (#32127) üzenetére


Wolverine
félisten

Igen, ez az. Én 25-re emlékszem, de lehet, hogy tévedek :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32138) L4mie válasza Wolverine (#32137) üzenetére


L4mie
veterán

uuUUU jön az új raid?
Végre :) mondjuk csak 25LK HC maradt, de b*sszuk tryolni :(
fociVB, nyáriszünet, etc. kifogásokkal még a shadowtrappel való reppenés örömét is elveszik ;]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#32139) Wolverine válasza L4mie (#32138) üzenetére


Wolverine
félisten

Európában egy héttel később jön a patch, és mindenhol egyszerre nyílik meg majd Ruby Sanctum.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32140) capafog23


capafog23
őstag

T-offline szabotálja a raidet.

(#32141) TiMoN válasza capafog23 (#32140) üzenetére


TiMoN
senior tag

ja de már jó

-TiMoN-

(#32142) Ribi válasza capafog23 (#32140) üzenetére


Ribi
nagyúr

Tegnap ICC general chat tele volt ezzel :)
Minden guildbol elszallt pár ember, 15-20 perc pihi aztán mehetett tovabb.

(#32143) Pataky


Pataky
csendes tag

Üdv. Ha vki keresne jól gearelt Dk dps-t bármilyen szerveren esetleg ally oldalba az kérem jelezzen. icc10-11/12 icc25-9/12
Karim: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&cn=Xeqtr

Jesus said unto his disciples: "I will grant you eternal Salvation..." And his disciples replied: "Give us Kings, noob."

(#32144) kenwood válasza -conrad- (#32133) üzenetére


kenwood
veterán

Az ap nem gyengul,a haste olyan 650 kornyeken nagyon erosse valik.
Amugy nem volt balhe,amikor a DBW HC-t megszerezted?
A legtobb helyen mar a simaert is megnyuzzak a raidleadert es a muti rugot,ha elviszi.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#32145) L4mie válasza Pataky (#32143) üzenetére


L4mie
veterán

milyen indokból keresnénk ilyent? :) ;]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#32146) -conrad- válasza kenwood (#32144) üzenetére


-conrad-
addikt

Nem volt vészes. Legjobb trinket nekem és jól tudok QQ-zni, igaz Hisztis? :)
Amúgy már a másik mutilate rugónak is megvan ez a trinket nálunk. Elég aktív vagyok és ezt szerencsére el is ismerik, mmint nem dkp rendszer van, hanem officeri döntés alapján mennek a lootok. Pl. itt is az volt, hogy needelt 6 ember a trinketre, ok, kinek van meg a sima, jó, kiesett 4 ember, a maradék kettő meg rollolt.

Nem arra gondoltam, hogy "gyengül" az AP, hanem ha van 7200 AP-m raiden akkor nem annyira ap-re hanem haste-re kellene gemelni mert jobb dps jön ki ha gyorsabban ütök, mintha lassabban ütnék de kicsit nagyobbat.

(#32147) kenwood válasza -conrad- (#32146) üzenetére


kenwood
veterán

Hibas dontes volt.
A helyes kerdes az lett volna,hogy .
A warrik,hunterek,druidok,dk-k, rugok(combat) kozul ki van arpenre gemmelve ?

A sima meglete pont nem kizaro ok,mert ezzel kozelebb kerul az illeto a caphez,mint a normal DBW-vel,ha megvan a cap,akkor pedig le tud cserelni 1-2 arpenes gemet.

A problema az,hogy mig neked ez ad mondjuk 10% plusz dmget,addig felsorolt,arpenre gemelt kasztoknak 15-20% ( a szamok fiktivek,az aranyok nagyjabol valosak)

Muti rugonak ez nem a top,amik jobbak nala :
Death's Verdict (Heroic),Tiny Abomination in a Jar (Heroic),Whispering Fanged Skull (Heroic).

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#32148) capafog23 válasza -conrad- (#32146) üzenetére


capafog23
őstag

Én hunterként úgy vittem el a hc-st hogy megvolt a normalos, elég érdekes hogy valaki azért nem kaphatja meg mert megvan neki a normalos verzió.

(#32149) bobace


bobace
őstag

A wow-eu honlapról letöltött és telepített full client milyen patch-csel van "szerelve"? Még nem rakta fel, csak meg akarom kérdezni, hogy kell e külön letöltenem patch-et, mire felrakja, már tehessem azt.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#32150) TiMoN válasza bobace (#32149) üzenetére


TiMoN
senior tag

3.2 volt legutobb. ja és online telepítő :) szerintem nagyon jó megoldás persze ha nagy sebességű internetkapcsolatod van.

[ Szerkesztve ]

-TiMoN-

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.