Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
sziasztok!
olyan addont keresek, amivel tudnék megjegyzésket rakni a friends listában / guildben látható nevek melléeléggé casual vagyok és néha ciki, ha nem emléxem kivel mit csináltam korábban rám köszönnek, kérdezik hogy megyünk-e megint gyakni és fogalmam sincs hova
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz gabranek #28261 üzenetére
- lovaglást csak 20 szint után tudod megtanulni, kapsz majd róla levelet a postaládába
- a játék elején simán lehet menni un gathering szakmákkal, hogy minél több pénzt tudj termelni, vagy esetleg félrerakni a dolgokat bankba, hogy később legyen miből felhúzni a másik szakmát...
- szerintem jelenleg havidijat jobban megéri gamecarddal fizetni, olcsóbb a havi költség mint a bankkártyás havi díj. itt a ph-n is árulnak sokan GCt...deadmines minden info: [link] van egy csomó quest ide lásd megfelelő részt a leirásban. vigyázat, spoileres
wowwikit érdemes olvasni, minden fontos dolgot megtaláltok rajta.GG az estéhez, emlékszem nekem is mekkora élmény volt az első DM insta
-
efge
aktív tag
válasz ígyvanferi #28623 üzenetére
igen, a legfrisebb patchet tölti le. ha nincs wotlk akkor azokra a területekre nem enged, de a többi általános dolgot (tárgyak, prof, stb) használhatod...
amennyire nekem rémlik, egyből kijelölöd felül, hogy melyik előfizetés kell (hány hónapos), alul pedig megadod a kártya adatait. és ezután a továbbra kattinta egyből terhelné a számlát / kártyát.
de kiirja hogy miért nem sikerül, talán pirossal...
de minek akarod megadni a kártyát ha nincs rajta pénz?A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
szerintem volt már a link:
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrorsA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz bélanéni #28801 üzenetére
amig nincs meg az adott kiegészítő, nem mehetsz a kiegészitőben behozott területekre (dranei ,bloodelf kezdő helyszinek, northrend), instákba.
szerintem BCt érdemes megvenni, és pl szerezni egy teleportot Shattrahba, mert onnan elérhető az összes főváros ingyenes teleporton keresztül. könnyebb a mozgás
de wotlk-kal még várhatsz, annak van pl 10 napos trialja, amit aktiválhatsz majd...A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz bélanéni #28803 üzenetére
fefeex leirta: egy mage odateleportál. ott van több fogadó, valamelyikbe HS-elsz. és a város közepén levő ingyenes teleportokkal tudsz közlekedni a fővárosokba. ez egy ilyen kényelmi funkció, lehet azonban nem mindig a legegyszerűbb valamelyik fővárosból indulni...
ugyanez van egyébként Wotlk esetén Dalaranban is, ott plusz portal Shattrahba. de oda nem ajánlom, amig nem muszáj, mert borzasztóan laggol az egész hely...a Blasted Landsen található portálon keresztül 58as szinten tudsz először menni outlandre, de egy mage bármikor tud oda nyitni neked portált...
-
-
efge
aktív tag
válasz Bencexp #29638 üzenetére
régebben nem volt élérhető mindenki számára a 10 nap trial. akkor kellettek ezek az ajánlásos kódok.
manapság bármikor csinálhatsz új accountot és 10 napig játszhatsz vele (persze elég kemény megkötésekkel, szintkorlát, tárgyátadás, whisperelés nem megy, stb)tehát most letöltöd, installálod, regisztrálsz és játszol. nem is kér semmilyen kódot.
Amikor az alap játékhoz tartozó kódot megadod az account managerben, akkor pedig hozzáad 30 napot az előfizetésedhez. ezt tehát megteheted már az első napon, de akár csak a 10 nap lejárta után. célszerű minél hamarabb, mert akkor megszünnek a korlátozások az accounton.10 nap trial: amig él az opció addig mehetsz a BC területeire, csinálhatod questeket, fejlesztheted szakértelmeket. De amint lejár, akkor újra terület korlátozás lesz. Tárgyak, szakik nem vesznek el, csak a szintedet rakja vissza 60ra.
-
efge
aktív tag
válasz Uzmany #30288 üzenetére
inditsd el a jatekot, ha kell meg neki valami akkor majd letolti a blizzardupdater-rel. mostani allas szerint kb 15 gigas a wow folder
serialt nem kell a jatekban megadni. csak a weboldalon, battle.net / user management. gamecard kodot ugyanittA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz goku_sama #31093 üzenetére
a probléma másnál is fennáll. a farmolható dolgokból megvan minden, igy 4900-5000GSt el lehet érni.
nemcsak ICC de már VOA raidet sem lehet találni ennél nagyobb GS limit nélkül. és persze achit kérnek. de hogy legyen meg az achi, ha nem visznek el mert nincs meg az achi??
persze legyek olyan guildben, ami farmolja ICCt. de oda sem vesznek fel, amig nem vagyok farmképes állapotbantoc25 raid már ritka mint a fehér holló. és kevés ami onnan upgrade
és nekem nem megoldás, hogy költsek el 5-6-7-8-9 ezer aranyat egy tárgyra, ami majd kiesik bossból ICCben, vagy köv patch után érni fog vagy 1ezer aranyat...
szóval marad a hc farm, vagy inkább az altozás...
-
efge
aktív tag
válasz gabranek #31118 üzenetére
azért a 3-4ezer arany az 3-400 triumph, ez már "nem emberi" mennyiség nekem, még egy hosszú hétvége alatt is...
nekem ezek a repetativ dolgok amik megölik a játék élvezetét. ilyenkor megyek inkább vmi alttal szintezni, küldetéseket csinálni (amiket naná hogy jópárszor megcsináltam már korábban
ezek szerint akkor most triumphból gemeket érdemes eladni? vagy mire lehet még költeni, értelmesen?A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz Viktor77 #31507 üzenetére
vállasra csak magadnak tudsz rakni, először azt hiszem shattrathban, de szvsz nem éri meg beleölni az időt, hanem inkább a sons of hodirt kell elkezdeni minél előbb (77es szinten kapod az első küldetést K3ban ami oda vezet)
chestre +100hp vagy ritkábban +100manat szoktak kérni...A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
amiért esetleg mondhatták, hogy kell a gamecard:
amikor regisztrálod a wowot, akkor kérni fogja, hogy adj meg fizetési módot: bankkártya, vagy gamecard. Ez persze csak akkor lesz érvényes, amikor elfogyasztod a 30napot, de már regisztrációnál ki kell tölteni. ezt úgy szokták megoldani, hogy bankkártyát választanak, beirnak egy bankkártya számot (nem lehet total kamu, mert van vmi ellenőrzés a számra), majd véglegesítik az accountot.
És egyből egy mozdulattal change subscription, kitörlik a bankkártya adatokat. igy biztosan nem terhelik emg azt a kártyát.amikor meg majd letelik a 30 nap, akkor ráérsz gamecardot szerezni (ne a galaxistól, itt a próhardver aprón sokan árulnak olcsóbban!) és begépelni a kódot a weboldalon.
ha van még kérdésed irj nyugodtan, jó játékot!
-
efge
aktív tag
válasz vpeeter #31906 üzenetére
dalaran főműsor időben szokott akadni? valszeg a nagyobb feladattal nem birkózik meg a processzor. soxor leírtuk már, a wow processzor igényes játék
tipp: alacsonyabb felbontás, video details levenni minimumra, minden addont kikapcsolni.
ha így jobb lesz a teljesítmény, akkor lépésenként visszapakolni a dolgokat.A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
válasz Scooby Dou #31949 üzenetére
meg kell venned az összes kiegészítőt és sorban aktiválnod őket (beírni a kódot a weboldalon)
-
efge
aktív tag
nah, elindult a béta.
fontos, nem kulcsot küldenek, hanem emailben értesítenek, hogy a battle.net accounton aktiválták a Cataclysm beta-t.
a battle.netről lehet letölteni a klienst, a szokásos tizensok gigaitt lehet nézni, ahogy FS / DC küzd:
[link]tehát nem kulcs, hanem battle.net account!
-
efge
aktív tag
válasz s.s.j.goku #33085 üzenetére
pedig ott van spell résznél: bonus damage / bonus healing / hit rating stb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest