Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66528) thunder1991


thunder1991
tag

prabhu
Igen,megnéztem a vinyókat 100/100 mind a 2.
Se felpörgési hiba vagy adatátviteli,semmi.

Gézengúz
Abból,gondolom csak hogy egyik haveromnak volt olyan ramja ami vírusos lett,és az sorba vágta kifele a lapokat,és már arra is gondoltam mivan ha itt is ez van most,de kicsit fura lenne hogy mind a 2 gépben akkor vírusos lenne a ram.
Memtest86-ot indítottam nekik.
Mert ahogy már írtam,cseréltem kábelt is nem egyet,próbáltam másik penről is feltenni már rendszert és azt se csak egyet,próbáltam lemezről is abból is 4-l,és mindig ugyan az a végeredmény,ha netán fel is megy a Win7 a Dell-re akkor kékhalálozik,ma pl : felment ismét,első újraindításkor bejött egy kicsi fehér ablak és ez a szöveg állt benne : A belépési pont nem található....és csak is kiikszelni tudtam,azon nyomban újra is indúlt,aztán betőltött rendesen kb 20perc és kékhalál. Más rendszert még eddig nem is tudtam feltenni mert hibakóddal megáll,csakis Win7 ment fel idáig de az se mindig.
A másik gépre gond nélkűl felment az XP is és a Win7 is,de az is egy idő múlva kékhalálozik,azt is teljesen átnéztem,kitakarítottam abban is cseréltem azokat amiket a másikban és ugyan az.

hotkar
Sajnos nem tudtam még,mert olyan gyorsan elkapja a képet hogy az borzasztó.
Csak szemmel gyorsan átfutottam rajta,de ahogy láttam nem mindig ugyan azt a kékhalált dobja be,vagyis úgy értem hogy más áll benne nem mindig ugyan az.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.