Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54414) jozsi252


jozsi252
veterán

Sziasztok

Holnap lesz meg a másik alaplapom, procim, meg ramom. Na most ugye os újrarakással kezdem a dolgot. Z170 Pro4 alaplapom lesz, amin sajnos vagy nem sajnos, csak USB 3.0 portok vannak.
Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-el létrehoztam a pendrive-ra egy telepítőt. Legutóbb mikor ismerősnek raktam fel a Fuji laposára a Win 7 x64-et, akkor az istenért sem akart elindulni a telepítő, mindig ezt dobta ki.

"Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n, illetve USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt, vagy csatlakoztassa az eszközt most."

Hiába dugtam át neki USB 2.0 portba, akkor is ugyanezt dobta. Kénytelen voltam lemezről telepíteni neki a win-t. Ha jól olvastam akkor ezt általában USB 3.0 portokba szokta csinálni.
Na most a kérdésem az lenne, hogyha a Win 7 telepítésemnél is ezt csinálná, akkor mitévő legyek szerintetek?

A rendszerem egy 120-as SSD-n van rajta, szóval UEFI telepítés nem szükséges, valamint igazából fogalmam sincs hogy a Windows7-USB-DVD-Download progi milyen telepítőt hozott létre a pendrive-ra. Vagy szerintetek csináljak egy teljesen új telepítőt a pendrive-ra, egy másik programmal?

Amúgy az mennyire lehet gond hogy még sok más program van a pendriveon rajta? Természetesen nem a gyökérbe, hanem azon belül. Ezek esetleg okozhatnak ilyen gondot hogy emiatt írja ki a telepítés indítása előtt a Win hogy
Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője...?

Köszönöm!

:R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.