Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz King Unique #53361 üzenetére
Én se tudom, melyik mérés mennyire hiteles.
Ki is mondta azt, hogy csak annak a statisztikának hiszek, amit saját magam hamisítottam?Szerintem aki kibírta, hogy a hetesről nem váltott 8-ra, az azért van, mert annyira nem hatja meg az újdonság, vagy nem is akar semmi újdonságba belemenni (közülük sokan még XP-n vannak, jajhaggyámá jóeznekem), vagy pedig látta a 8-t, de már abból se kért. Nos, ez utóbbbi vagyok pl. én.
Próbálgattam a nyócast sokáig, kerülgettem, mint macska a forró kását, de nem álltam át rá. Tizes is fennvan a gépemen, kisebbnagyobb kihagyásokkal, és ugyanúgy nézegetem, és fanyalgok rajta. Mostmár viszont nem merem visszakapcsolni a 7-es gépemet, negogy azonnal lefrissüljön 10-re
Aki a 10-es előtt 8-t használt, azok inkább hajlandóak váltani, mert a 8-10 között nincs akkor változás.
Persze ezek a (kattintásvadásznak is mondható) cikkek (adathalászat, ellopja a gépedet, meg satöbbi) nem segítik elő azt, hogy terjedjen. Akár igazak a cikkek, akár nem. Ráadásul még rátesz egy lapáttal a windows update-ben erőszakosan állandóan nyomuló "frissíccsémá", amitől nem lesz jó vélemyéne az embernek róla.
Azthiszem, Ask toolbar szokott ilyet, hogy nyomul, bemászik a rendszerben, kérés nélkül[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest