Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Sziasztok!
Régi motoros, de olyan "hiba", amit még sose láttam.
Adott egy HP dx5150 gép (msi ms-7050 alaplap i865g chipset, amd 64 3000+, 2GB ram, 1xIDE 80GB, 1xSATA 40GB)
windows professional 32 bit dobozos, eredeti.tegnap potom 4x telepítettem újra, mert mindig azt hittem, valamit elrontottam, de nem.
A SATA HDD-re nem lehet windowst telepíteni, mert nem hozza létre a rendszerindító partíciót, nem települ az mbr.folyamat: telepítő be, lemezek törlése, partíciók létrehozása, a 40-es SATA marad 1 partíció, az IDE lemezre létrehozza a 100MB rendszer számára fenntartott partíciót, és a maradékra megy a windows
Innentől a verziók:csak a sata lemez, windows nem indul, hiba MBR FA: (ha ekkor a-t nyomok, akkor MBR 1234F)
Ha benne hagyom a windows DVD-t, de nem cd-ről bootolok, akkor ugye betölt, hiszen ekkor a boot a DVD-ről megvoltSATA és IDE, de az IDE-t nem formázom le, nehogy arra tegye a bootmanagert, akkor ugyanez
Ha mindkettőt leformázom, és az IDE-n létrehozza a bootmanagert, akkor ha SATA-ról bootolok, ugyanaz a no-boot, ha az IDE-ről bootolok, akkor innen beolvassa a bootmanagert, majd a SATA-ra telepített windows elindul
na itt már WTF nézés a monitorra. De ezt a végképp nem akarom.
Ha a SATA nem bootol, berakom a WIN DVD-t, és javítást választok, akkor szerinte nincs mit javítani, minden rendben
Az alaplap lehet hogy képtelen SATA-ról bootolni?
Vennék bele egy ssd-t vagy hybrid driveot, de így félek nekimenni, mert mi van ha arról se bootol? Mert gondolom nem a HDD a ludas.Bios kicsit butított, HP átirat
Tipp, ötlet?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest