Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33740) martonx válasza Syl (#33738) üzenetére


martonx
veterán

Mivel azután írtad a fanboy-os kinyilatkoztatást, miután ajánlani merészeltem egy ms szolgáltatást, így adódott a párhuzam, hogy ugyan nem vagyok fanboy, de kizárásos alapon csak rám utalhatsz, mint egyetlenre aki ms helyettesítő szolgáltatásokat javasolt. Kérlek mutasd már meg hol írtam, hogy bezzeg az ms mennyivel jobban tiszteletben tartja a személyes adatokat?
Egyrészt nem is az adatvédelmi aggályára válaszoltam, mivel hiszem, hogy ebben ms sem jobb semmivel.
Az utolsó bekezdésében írta, hogy tudunk-e valamit ajánlani gmail helyett, bár nem hiszi hogy lehet ilyen jó más valami is.
Erre írtam, hogy véleményem szerint az outlook - skydrive mostanra van olyan jó, ha nem jobb. Ezt abszolút nem érzem erős fanboy-os kinyilatkoztatásnak, használok gmait is, meg hotmailt is, nekem ez utóbbi jobban bejön, beleértve az egyéb körítéseket is Live fotótár vs picasa (eredetileg pont a picasa bénasága miatt lett live-os azonosítóm is még sok évvel ezelőtt, végül az outlook.com adta meg nálam a kegyelemdöfést a gmail-nek).
Vagy te annyira gugli fanboy vagy, hogy ha valaki ki meri ejteni egy ms cucc nevét nem negatív kontextusban, akkor az a szemedben már ms fanboy? :DD

Én kérek elnézést!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.