- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bitpork #3147 üzenetére
És milyen alapon perelnél? EU-ban miért bukna el? Ha egy olyan törvényt hoznak, hogy kötelező útdíj, akkor ha azt minden EU államolgárnak egyaránt kell fizetnie akkor az nem eu ellenes pl románia. A legjobb ötlet aminek következtében lehetne a rajtunk átmenő sok-sok autóson behajtani pénzt mert használja az útjainkat.... Romániában is müködik ... csak ott a sújadót eltörölték ... itt tuti nem fogják ez a szar ....
-
Rick4
félisten
Én meg azt mondom, hogy támogatom az útadó bevezetését, ha a teljes összeg az szja bevalláskor visszaigényelhető, vagy az adóból levonható, illetve céges autóknál elszámolható, leírható. Aki nem adózik, az nem számolhassa el, aki nem ebben az országban él, az ne számolhassa el. Ennyi. 3-4 hónap alatt lehetne olyan törvényeket hozni, amiből a dolgozók, adót fizetők jönnek ki jól, és ciki leírni, de meg lehetne csinálni, hogy "megérné" dolgozni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
r0by
addikt
Én például akkor mentem autópályán, mikor vezetni tanultam.. Nem is mondom mikor volt az...
Látnám értelmét esetleg a dolognak, ha arra is fordítanák a lovét, amire kellene... De hiába veszem 400 Ft-ért a benzint, egyre szarabb utakon megyek, holott a 400 Ft-ból maga az üzemanyag csak (most tippelek), 150 Ft, a többi ilyen-olyan adó, amiről azt hazudják, hogy...