Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43995) Narxis


Narxis
nagyúr

(Star Trek) The Orville S02E09: hűű aztarohadt micsoda rész volt! Megnéztem, utána kellett egy fél óra, hogy feldolgozzam magamban a látottakat. Nagyon kíváncsi leszek, hogy merre viszik a sztorit mert rengeteg lehetőséget látok. Egyébként maga Isaac sztorija nem annyira új, engem Odo történetére emlékeztet a DS9-ból de ettől függetlenül úgy van tálalva az egész, hogy élvezet nézni és olyan jól van összekapcsolva a humor azokkal a szituációkkal amikbe kerülnek, hogy tényleg nem érezni alpárinak. CGI is pont annyi van amennyi kell és akkor amikor kell. Nincs folyamatosan az ember képébe tolva, hogy nézd milyen látványosan tudjuk elemezni a technoblablát amit kitaláltunk a'la egy másik sorozat...khm...

Star Trek: Discovery S02E07

Nem volt annyira rossz ez a rész de fájdalmasan szájbarágós, tetszik, hogy újabb és újabb rejtélyek vannak de valahogy nem érzem, hogy vezetne valahova a sorozat. Túl sok a technoblabla, így is úgy is úgy manipulálják a hajó rendszereit, hogy éppen akkor működjenek amikor kell és akkor ne amikor nem kéne a történet szempontjából. Ezt egyébként már a Star Trek Voyager-nél is nehezményeztem de itt még durvábban csinálják. A legnagyobb baj azonban az, hogy nincsenek mellékszálak. Van egy nagy rejtély amire majd kapunk egy választ és kész. Nagyon kellene felvezetni más karakterekkel más problémákat amik akár kiteljesedhetnek a következő évadra de ez így egysíkú. Red Angel itt, Red Angel ott jajj ki lehet az a Red Angel. Semmi más nem történik a Föderációban? Senki nem áskálódik, senkinek semmi baja? Pont a 31-es szekció lett volna alkalmas arra, hogy behozzanak legalább egy érdekes, rejtélyes mellékszálat mert biztos beleütik az orrukat olyan dolgokba amibe nem kellene de úgy látszik ez egyelőre nem fontos az íróknak.

Thanos was right.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.