Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28268) Black Dragon válasza k-adi (#28267) üzenetére


Black Dragon
addikt

Szerintem még a Flash mindig jobb, mint az Arrow. Ami ott megy, az már egy brazil szappanoperát idézi nálam elő. Két visszatérő kérdéssel: Are you okay? How are you holdin' up? Minden résznél előjön, és már herótom van tőle, de ezek szerint a szövegíróknek ennyire telik.

Spoiler: Ami pedig a többi részét illeti, az már csak hab a tortán. Unalmas, kiszámítható, a végletekig leegyszerűsített, szánalmas akciójelenetek, és valami hihetetlen, hogy még mindig ott tartunk, hogy Thea és Merlyn, Oliver és Felicity. Számomra ez az évad már szenvedés, csak asszony miatt nézem még.
Lehet valaki nem így látja, ez az én véleményem, de tényleg szomorú számomra, hogy amit annyira szerettem az elején, az ennyire szar tudott lenni a 4. évadra, és lesz 5. is belőle, amit nem is értek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.