Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27951) bul07 válasza dokee78 (#27949) üzenetére


bul07
nagyúr

:R

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#27952) aleister válasza Nordic (#27950) üzenetére


aleister
veterán

+1

Tök jó steampunkos sorozatot lehetett volna belőle csinálni. Ehelyett bőven elég megnézni a trailer esőben kardozós részét, és azzal minden pozitívumot látott az ember a sorozatból.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#27953) FoxiestFox válasza aleister (#27952) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én is csak néhány részt bírtam belőle. Kár érte.

(#27954) k-adi válasza Nordic (#27950) üzenetére


k-adi
nagyúr

Nekem bejött, bár tény hogy rövid, és épp ezért alig tudott kibontakozni. Szerintem ezt az első évadot egy bevezetőnek kell felfogni, hiszen voltak olyan dolgok bizonyos karakterekről amik az S1 fináléban derültek ki vagy még akkor sem....

Plusz ez az egész birtokos rész a "bevezetés", az igazi kaland akkor kezdődik mikor megismerjük a többi bárót és elindulnak a csodavárosba a csipet-csapat

(#27955) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Agents of SHIELD 3x11
Finom kis alapozás, semmi több. A felállás sem változott. Amit itt felvázoltak, abból később csúnya dolgok lesznek. Tetszik az "új" Ward. Kicsit vérfagyasztó :D

All→M8

(#27956) callmeakos válasza callmeakos (#27955) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Ja és kaptunk egy új Quicksilvert. Just sayin' :D

All→M8

(#27957) Nordic válasza aleister (#27952) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Hát azért Marton Csokas meglepett, pozitívan, imádtam a játékát, a karaktert. A főszereplő kardos csóka az elment, bár az agyonistenített harci jelenetek kb csak 2x villantottak, azon kívül semmi. A szuperkattant srác aki meg a vérétől átmegy super saijan-ba, meg vicc. Nem hiszem, hogy nem volt tőle jobb színész, bár a karaktere se sok mindent produkált.

(#27958) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Underground

Nézte ezt innen valaki? A sorozat témaja tetszetős, egy csapat rabszolga tervezi a szökést Georgia mezőiről.

(#27959) dokee78 válasza DJosef (#27940) üzenetére


dokee78
félisten

Én is haladok a Gothammal.
Eddigi évadokból ez a két utóbbi Mr.Freezes rész tetszett a legjobban.

Más:
11.22.63 és a The Night Manager nézhető így darabonként is vagy darálva nagyobbat fog ütni?

[ Szerkesztve ]

(#27960) lacy86


lacy86
addikt

Ez a het igeny sovany volt! :/
( se flash, LOT , ... )

(#27961) ígyvanferi válasza dokee78 (#27959) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Erre hogy válaszoljunk? Még csak most kezdődtek, honnét tudjuk milyenek darálva?
Ha érdekel, nézd!
Én egyébként csak az utóbbit követem, eddig nagyon tetszik. Azt azért nem árt megjegyezni, hogy nem rágod le a körmöd a részek közben, ill. után, az új epizódra várva.

(#27962) k-adi válasza dokee78 (#27959) üzenetére


k-adi
nagyúr

Gothamnál én nem értettem, hogy Freeze miért nem nagyon sápadt...? tuti nem ilyen amerikai-szépfiús feje van a képregényben :U a többit még so-so eltalálták (bár Mr. Strangenél kilóg a lóláb de leginkább Pingvinnél aki így is jó, de ő nem pici és kövér? :D a járása mellett pont emiatt lett az a neve, nem?)

Mindkét sorozat nemrég kezdődött, de én pl. mindkét sorozat első 3 részét darálva néztem, a 4.et már ugye 1 héttel később... így félig meddig tudok nyilatkozni a témában.

Mindkettő nagyon jó. De tényleg.

11.22.63: minőségi, hangulatos. James Franco színészi játéka szerintem csúcs, azok a WTF? fejek amiket nyom, mindig röhögök rajta :D Nagyon jó látni, hogy ahogy halad előre a sorozat, úgy szokik hozzá a karakter is, hogy mi minden másképp van. Nagyon jó példa erre a "nők kezelése", mikor kávéval kínálja az egyiket a többi pasi meg ledöbben, hogy mivan? (remélem ez nem nagy spoiler :DDD ) Aztán ott van Sarah Gadon, aki olyan tündéri ebben az 1960-os stílusban, hogy szerintem 10/10 feleségül venné rögtön. :)

Tehát: érdemes-e darálva? Nem. Vagy igen. Nos, elmondom miért: Érdemes darálni, mert mini-sorozat, azaz nem lesz sok része, ergo hamar végére lehet érni (majd). Viszont nem érdemes darálni, mert heti adagban is jó, hiszen minőségi és hosszú! 1 epizód általában 60perc. Plusz nekem pl. ez az egyetlen sorozat ami '60ban játszódik, a többi nekem mind "modern", így jó kicsit kiszakadni, visszautazni az időben.

The Night Manager: Ez kicsit lassabb sorozat, ennél ajánlott a darálás. Mikor elkezdtem nézni az első két rész vége olyan volt, hogy vááá, ha nem tudom mi következik akkor nem alszom 2 napig :DDD Most már nagyjából lehet sejteni mi lesz, így az izgalom alább hagyott, de annak ellenére, hogy Tom Hiddleston jó benne, ennél talán javasolt a darálás, mert "lassabban" történnek a dolgok... legalábbis eddig.

(#27963) spammer válasza k-adi (#27962) üzenetére


spammer
veterán

"Plusz nekem pl. ez az egyetlen sorozat ami '60ban játszódik, a többi nekem mind "modern","

A régebbiek közül a Mad Men ugye megvolt? :)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27964) k-adi válasza spammer (#27963) üzenetére


k-adi
nagyúr

Sajna a "Reklámőrültek" még nem :( de nyáron szerintem pótlom :) ahogy nézem 92 részes (7 évados), úgyhogy elleszek vele egy ideig :D

esetleg van még olyan ajánlott sori ami szintén 1950-1970 között játszódik? :F

[ Szerkesztve ]

(#27965) spammer válasza k-adi (#27964) üzenetére


spammer
veterán

Ha szereted ezt a korszakot, akkor mindenképp pótold, nem csak hogy baromi hangulatos, de az egyik legjobb sorozat, ráadásul valós történelmi eseményeket, személyeket, cégeket is beleszőttek a sorozat történetébe. Annyi, hogy kell neki egy kis időt adni, amíg kiforrnak a karakterek, de ha valaki szereti a korszakot, akkor előbb-utóbb falni fogja a sorozat részeit.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27966) nitro16 válasza k-adi (#27964) üzenetére


nitro16
senior tag

Sons of Anarchy megvolt?

(#27967) k-adi válasza nitro16 (#27966) üzenetére


k-adi
nagyúr

nem, azt direkt kihagytam, a motoros brother-brother vonal engem nem izgat

(#27968) Beckett válasza Atomantiii (#27935) üzenetére


Beckett
tag

Én még a Southlandet ajánlanám Shield pótléknak. Elég életszagú és a helyszín is LA. Nekem nagyon bejött, ha jól rémlik 5 évad volt.

(#27969) dokee78 válasza k-adi (#27967) üzenetére


dokee78
félisten

Én sem bírtam soha a motoros bandákat,de ez a SOA kegyetlen jó.

(#27970) kisgyerek85 válasza dokee78 (#27969) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Vétek kihagyni. Nekem se volt ínyemre, hogy egy motoros banda tengődését kövessem, de annyian istenítették, hogy belekezdtem és nagyon nem bántam meg!

(#27971) gerii


gerii
addikt

(#27972) Ragnar95


Ragnar95
nagyúr

House of Cards S04
Végre visszatért a régi fényéhez a sorozat, a 3. évad minden hibáját sikerült kijavítani, az első 2 évadtól megszokott színvonalat hozta végre ez az évad is. Az eleje kicsit lassan indult, de a 3-4. résztől kezdenek felpörögni az események, az évad végére pedig visszatérnek az előző évadból hiányzó fordulatok, ármánykodások, bonyodalmak...
Még mindig az egyik legjobb sorozat, ami jelenleg fut, nem tudom, hogy fogok tudni megint 1 évet várni az új évadra.
Konkrétumok spoileresen:
Sajnos az évad közepe felé már sejtettem, hogy nem fogunk eljutni a választásokig annak ellenére, hogy az Underwood 2016 szlogenből arra lehetett volna következtetni, hogy ebben az évadban lezajlanak. Mondjuk valószínűleg jobb is így, mert így legalább nem csapták össze a dolgot és garantáltan jó lesz a következő évad is.
Az évad vége annyira erős lett, hogy én konkrétan még egy évadot végig tudnék nézni most rögtön, mondjuk ebbe az is segít, hogy óriási cliffhangerrel zárul az évad...
Onnantól tudtam, hogy megint visszatér minden a régi színvonalra, hogy Frank és Claire kibékültek, zseniális jelenet volt. Ez a páros megint óriásit alkotott, jobbnál-jobb jeleneteik voltak (a záró nyilatkozat előtti beszélgetésük, a kibékülésük, illetve a zárás, amikor senki nem bírja nézni a kivégzést, csak ők ketten)... Illetve az a zárómondat... "That’s right… We don’t submit to terror, we make the terror…"

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#27973) Komplikato


Komplikato
veterán

The Magicians S01EP08

Hááát végre kezd beindulni, mondjuk előző két rész sem volt olyan lanyha mint az előzőek, de ez ... :C
Mikor Mike letépte a nyuszi fejét lehetett érezni, hogy mostantól nem lesz annyira mesés a folytatás, mint amilyen eddig volt. Persze leszámítva a Beast-tel való első találkozást.

Egy kérdés Eliotról ...
Az oké, hogy kissé ideges volt és szó szerint fél kézzel kinyírta Mike-ot aki addig simán kicsinált két tanárt is, de miért?
1. Hát mert Mike érzelmileg átverte és kihasználta.
2. Buta kérdés, mert Mike gyilkolászot.
3. Nyilván azért mert Mike visszautasította a koktélját és sört, SÖRT kért helyette! ;]

Az mondjuk eddig is gyanús volt, hogy kissé mint ha erős lenne tanulókhoz, sőt tanárokhoz képest, nem?

A főszereplő emos depis bizonytalan karakterét meg csak két dolog miatt visselem el, az egyik a többi jófej karakter, a másik meg ...
Megfizethetetlen amikor a többiek Quentint és Alicet cukkolják a "kapcsolatukkal".

A dékánt meg nem értem.
Eddig mindenki Quentinen röhögött a Filory mániája okán, hogy a könyvek gyerekeknek készültek. Erre most kiderül, hogy TÉNYLEG gyerekeknek készült, hiszen a dékán mondja, hogy ezért nincsenek benne olyan csúnya dolgok, mint a Beast. De miért kamuzták végig, hogy nem tudnak semmit a Beastről? No de nem ez volt a fő bajom, hanem ez:
Ó igen, tényleg létezik Filory, de most már tök mindegy mert MIND MEGHALUNK! Nagyon motiváló az öreg. :D

[ Szerkesztve ]

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#27974) brownus válasza gerii (#27971) üzenetére


brownus
veterán

A House of Cards ezen a sajátos, bizarr, mégis működőképes kapcsolaton keresztül éri el, hogy Underwoodékra voksoljunk - hát, nálam nem, k.rvára megutáltam ezt a két embert, remélem belebuknak. igaz akkor gondolom vége a sorozatnak de nem érdekel :D

tegnap néztük a 10 részt, amikor is elmeséli durnatnak amit (hogy megölte zoet, petert), aztán felröhög!? zseniális alakítás, hihetetlen az az ember :R

most nézem, lesz 5. évad, akkor biztos megnyeri, hogy rohadjon ki a befőttje :d vagy az csak az 5. évadban jön...

[ Szerkesztve ]

(#27975) Lipton


Lipton
őstag

Vegigtoltam a Shameless-t. Szenzacios volt. Eleg furcsa lesz most varni a reszeket, volt, hogy egy este 4 is "lement". Abbahagyhatatlan.
Prison Break es a Breaking Bad melle bekerult a legjobbak koze. Na jo, Homeland is ide sorolhato.
Elkezdtem masikakat is (Tribeca, Flash, Superwoman, Expanse, stb.) de nalam nem erik utola a fentieket. A Better Call Saul S02 meg olyan varos, Walking Dead nalam nagyon kifulladt.

[ Szerkesztve ]

(#27976) Pitterix válasza callmeakos (#27955) üzenetére


Pitterix
őstag

Inkább úgy néz ki, mint egy gyomorbajos zombi. Eddig sokkal szimpatikusabb volt, még gonosz köcsögként is.
De a rész jó volt.

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#27977) mayday00


mayday00
őstag

A CW berendelte a ‪ The Flash‬ 3. évadát :C :))

Supernatural 12. évad, The Vampire Diaries 8. évad, Arrow 5. évad, The Originals 4. évad, The 100 4. évad, Reign 4. évad, The Flash 3. évad, Jane The Virgin 3. évad, iZombie 3. évad, Crazy Ex-Girlfriend 2. évad, Legends of Tomorrow 2. évad.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#27978) spammer válasza Lipton (#27975) üzenetére


spammer
veterán

Shameless :K Csodálom is, hogy miért nem lett nagyobb favorit itthon ez a sorozat, úgy látszik sokan későn próbálják be (én is, de végül is nem gond, mert egyben nagyon ütős volt).

-

Gravity Falls 1. évad

Baromi jó volt, állítólag a 2. évad még jobb, így simán ott lesz az Avatar és a Korra után a kedvenc animációsok között.

11.22.63 1x04

Továbbra is tetszik a sorozat hangulata, de a hibája továbbra is az, hogy nagyon tömörített, rohanós, nincs kellő súlya a történetnek. Szerintem hiba volt ezt 9 részbe préselni, bőven lett volna anyag 20 részre is akár.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27979) aleister válasza spammer (#27978) üzenetére


aleister
veterán

Nekem is nagyon tetszett a Gravity Falls. A barátnőm meg mindig cseszegetett, hogy miért nézek mesét. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#27980) spammer válasza aleister (#27979) üzenetére


spammer
veterán

Nem tudom, miért hiszik azt, hogy az animációs műfaj kizárólag gyerekeknek szól. :( Bezzeg a moziban megnézik az emberek a Marvel meg hasonló filmeket, amik ugyanúgy mesék, csak nem rajzolva vannak. :)

A Gravity Falls-ban - mint írtam is nem olyan rég -, ráadásul olyan popkult utalások vannak, hogy 25-30 év alatti korosztály meg sem érti, nemhogy egy kisgyerek. Ez is olyan sorozat, ami minden korosztálynak ajánlható, a kicsik majd azért nézik, mert aranyos, meg "mese", a nagyok pedig értik is, miről szól. :)

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27981) rétisün válasza spammer (#27980) üzenetére


rétisün
veterán

(a sorozatjunkie-s irásokkal együtt) fel is piszkáltátok a kíváncsiságomat a Gravity Falls-hoz. :R

mod: sajnos(?) angol tudás (és felirat) hiányában muszáj lesz szinkronnal néznem.....

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#27982) tepenzed


tepenzed
őstag

shamelessnél ti amúgy az us vagy az uk verziót istenítitek ennyire? mert nem mind1 melyiket kezdi el az ember :D

(#27983) rétisün válasza tepenzed (#27982) üzenetére


rétisün
veterán

én csak az us verziót nézem, de az simán megérdemli az 'istenítést'. szerintem.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#27984) spammer válasza tepenzed (#27982) üzenetére


spammer
veterán

US

William H. Macy! :D

Anno olvastam a véleményeket a junkie-n olyanoktól, akik mindkettőt ismerik, és ott is azt írták, hogy a US verzió jobb.

-

(#27981) rétisün : nagy kár, mert az angol szinkron baromi jó. Nem olyan bonyolult a nyelvezet, ha beszélsz valamennyit angolul, akkor szerintem tegyél vele egy próbát azért, hátha.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27985) Lipton válasza tepenzed (#27982) üzenetére


Lipton
őstag

US

Nem tudod abbahagyni mert esel az egy nevetesbol a masik iszonyatos dobbenetbe...

(#27986) mayday00


mayday00
őstag

Bates Motel S04E01.

Rajtam kívül valaki nézte? :)

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#27987) #54715584


#54715584
törölt tag

Damien pilot

Látszik, hogy rendesen foglalkoztak a megvalósítással a készítők, de ez annyira unalmas volt, hogy semmi késztetést nem érzek a folytatásra. Bár ha pilot szempontból nézem, akkor nagyon szépen felépítették a történetet. De szerintem ezt lehetett volna máshogy is. A rész végi nagy felfedezésnek meg nagyobb a füstje, mint a lángja.

The Aliens pilot

Ez annyira szörnyen érdektelen volt, hogy végig sem néztem. Lehet valakinek bejön. Angol sorozat, bármi lehet belőle.

Slasher pilot

Ez hasonló a Damienhez, mármint látszik, hogy foglalkoztak vele, de ez is nagyon lassú és unalmas. Akit nem zavarnak a klisék és a sablonok, bátran vágjon bele, kevés horror sorozat van, ennek legalább a megvalósítása jó.

Nálam mindhárom kasza már rögtön a pilot után.

(#27988) gerii válasza #54715584 (#27987) üzenetére


gerii
addikt

De sok időd van ilyen szarokkal próbálkozni :D Trailer, leírás alapján is trash kategória, nem is értem ki finanszíroz ilyeneket.

(#27989) #54715584 válasza gerii (#27988) üzenetére


#54715584
törölt tag

Pont ellenkezőleg. Egyik sem trash, ez a meglepő bennük, hogy nagyon jó a megvalósítás, próbálnak kicsit mást nyújtani.
De nekem ez a "ki a gyilkos" meg "kisvárosi rejtély" meg "minden a bibliára utal" már nagyon elcsépelt, semmi izgalmasat nem hoz. Több tucat ilyen sorozatot láttunk már sok száz résszel, ezért a technikailag új dolgok már nem tartanak egy sorozat mellett.
A Slasher még valahol szórakoztató is, bár nálam több volt a szemforgatós jelenet.
Szóval lehet sok embernek tetszeni fog.

(#27990) elod22 válasza mayday00 (#27986) üzenetére


elod22
senior tag

Jelen! :D
Nagyon jól indult az évad. Bár egy kicsit talán elfogult is vagyok, mert nekem benne van a top 10-ben a sorozat. :)

A The 100 tegnapi része sem volt rossz, bár a múlt hetihez képest számomra gyengébb volt. IMDb-n nagyon le van húzva a két legutóbbi rész. Úgy néz ki az amcsikat nagyon felbőszítette Lexa kinyírása, kommenteket olvasva főleg a leszbikusokat, bár az utóbbi részben kaptunk helyettük egy új homokos párt, de úgy néz ki ez is kiverte náluk a biztosítékot :D
Mondjuk én is sajnálom Lexát, kedvenc karakterem volt, de hát ez van, biztos el kellett menjen a Fear the Walking Dead forgatásokra :)) . Más sorozatoknál meg azért megy a sírás, hogy a fő karakterek halhatatlanok.

(#27991) #54715584 válasza elod22 (#27990) üzenetére


#54715584
törölt tag

Az új részt még nem láttam, de az előző nagyon jó volt. Kíváncsi vagyok a sztoriban hogy haladnak majd. Kezdenek összeérni a szálak. Bár már annyi kavarás van, hogy szinte bármi lehet. :)

(#27992) lacy86 válasza mayday00 (#27977) üzenetére


lacy86
addikt

Minimum a 3. evad kell :R :C

(#27993) k-adi válasza elod22 (#27990) üzenetére


k-adi
nagyúr

Na mármost THE 100.... hát igen, az utóbbi 2 rész "nem gyengén felb..szott" engem is.

Először kinyírják Lexát aki egy erős karakter volt, rendes befolyással a történetre, nem mellesleg még szép is...majd most megy ez a Kane vs. Pike buziság, ami annyira szerencsétlenül van megoldva, már komolyan fáj nézni... :W

A gond az, hogy Lexa nélkül most Clark is egy félkarú rabló lett, most pl. nem is szerepelt 1 percet sem. :(
(Doktor anyu se szerepelt most)

A másik gond az, hogy Pike-ot már első nap karóba kellett volna húzni, de neeeeeeeem..... plusz a 2-3 évad alatt tiniből felnőtté avanzsált Belamy (aki továbbra is egy fiatal pöcs kb. a valóságban) meg asszisztál Pike mellé mint egy hülyegyerek, sőt még be is szólogat Kane-nek (lolwut?? :D ) aki kb. nála ezerszer idősebb, nagyobb rangban és több tiszteletet érdemelne, aztán meg a kis kínaival sírnak a végén, hogy hűűbazze ehhez asszisztáltunk? :DDD komolyan mint valami óvoda... Most szerencsére nem volt Octavia buzulás, az is csak rinyálni tudott eddig ebben az évadban + kaptunk egy actual-gay párt.. remek :D :(

Jaaaaaaaa és hát a kedvencem, ugye a csillagkapu szuper AI és Raven mellékszála amiről azt hittem, hogy jelentős lesz de kiderült, hogy a-a lóf-aszt..... :U

[ Szerkesztve ]

(#27994) mayday00 válasza #54715584 (#27987) üzenetére


mayday00
őstag

Pedig az Omen film anno milyen para volt..Főleg az első része. :K

Ez nem volt annyira parás?

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#27995) #54715584 válasza mayday00 (#27994) üzenetére


#54715584
törölt tag

Hát, ez jó kérdés. Volt benne pár izgalmas rész, de én nem vagyok félős, nem nagyon lehet megijeszteni. Szóval nekem abszolút nem volt para. :N

(#27996) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Srácok, a The Man In The High Castle már teljes? Arra gondoltam, hogy megnézem, ha már lement az egész.
Ha viszont lesz még folytatása, inkább nem piszkálom, csak darálnék.

(#27997) k-adi válasza FoxiestFox (#27996) üzenetére


k-adi
nagyúr

S1 már lement belőle

(#27998) Ragnar95 válasza FoxiestFox (#27996) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Az első évad lement már, de lesz folytatás tudtommal.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#27999) FoxiestFox válasza Ragnar95 (#27998) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Kösz, akkor majd egyben, ha teljes lesz.

(#28000) spammer válasza FoxiestFox (#27999) üzenetére


spammer
veterán

Akkor arra várhatsz, talán ősszel jön a 2. évad, de lehet, hogy még akkor sem. No meg ki tudja, hány évadra tervezik, lehet elhúzzák, mint a rétestésztát. :DDD

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.