Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.norbi
tag
válasz tothgergo90 #32399 üzenetére
De frissítheted úgy is!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
castiels
addikt
válasz szabo.norbi #32400 üzenetére
rendben, tehát lemerítem 15% ra aztán fel 100% és még rajtahagyom fél órát és kész.
Bármeddig rajtahagyhatom most usb-n, teszek rá játékokat, zenéket stb.
-
szabo.norbi
tag
válasz castiels #32402 üzenetére
Nem muszaj lemeritened. Ezeknel az akkumulatoroknal mar nincs memoria effektus mint anno. De ezt mar kicsivel fentebb kitargyaltuk. Szoval csak hasznald es elvezzd.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
kacsa7
őstag
válasz JohnnyX #32335 üzenetére
Akkor még1x leírom, lassan heti 1x. Li-ion és liypolimer akkunál nincs memória effektus, ezért formázni sem tudod, szóval teljesen felesleges teljesen lemeríteni aztán agyonra tölteni 3 napig töltőn lógatva, mert 0 elönyöd van belőle. Az tény, h 100%on rajta hagyva 30-60 percet még rátölt 1 hangyányit, mert csal.
A másik, nem lehet teljesen lemeríteni, mivel az elektronika kikapcsolja. 0%on még van az akkuban, hülyebiztos a technika.
Szintén a lítium akkuk sajátja, h lehet gyorstölteni és rátölteni is, mindenféle komolyabb negatív hatás nélkül. -
castiels
addikt
válasz szabo.norbi #32404 üzenetére
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Gyári független magyar régiókódos telefonra mi a legfrissebb rendszer? Esetleg valaki tudná nekem linkelni? És még annyi, hogy ebben van knock code?
Köszönöm...
-
JoeCockBill
senior tag
srácok, az IPS be tud égni? már a szemem kifolyik de esküszöm full fényerőn látom a status bart beégve. vagy hallucinálok? (ezt sem zárnám ki teljesen)
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
törölt tag
válasz JoeCockBill #32408 üzenetére
Ne lopkodd a vodkakészletem!
-
lg g2
újonc
Sziasztok 2 hete vettem lg g2 nagyon jol sikerült szerintem csak egy hibája van ha el megy a térerő pl:Mélygarázs onnan fel jővők nincs térerőm nem jön vissza és nem is keresi olyan mintha lefagyna az antennája .Nálatok csinál ilyet? Vagy vigyem szervizbe.
-
Cruiserke
tag
Függetlenre fel lehet rakni a telekomos v20C-t kdz vel? Vagy ha nem még időben dob errort?
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
addikt
válasz JoeCockBill #32143 üzenetére
Nekem nem hülyébb az érintés, de néha meg tud zavarodni keményen, amin csak az segít, ha lezárom a képernyőt, majd újra feloldom.
Szerencsére csak nagyon ritkán csinálja, de JB-n nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. -
ktg3
őstag
Volt most egy 24 megas frissites. 220be. Linkel nekem valaki 1 changelogot? Telorol nem olyan fun utananezni
-
törölt tag
Visszaraktam a 10F-et és nincs dupla koppra kijelzőébredés...
-
zack
nagyúr
Fent van a DroidMester 3.1.1 + Dorimanx 4.5
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
toto0569
addikt
-
Szakiii
addikt
Van olyan stock droid rom amiben minden működik? Ha igen ott milyen a hívás minősége?
-
hgy1967
csendes tag
sziasztok.
vettem tegnam egy g2-t, de nem tudom független vagy szolgáltatófüggő.
Milyen módon ellenőrizhetem milyen függő?Köszi
-
Xmodule
őstag
csak egy észrevétel gondolom nem én vagyok az egyeduli. stock 4.4 elég durván tud melegedni föleg gyári böngészö alatt.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #32420 üzenetére
Bibibi,nekem a gyári v20a val 12 óra után esett 1%-ot! És 1197 óra volt a hátralévő időm....wtf?! (7 mail szinkron,2 időjárás szinkron alapból 2g-n)....amúgy az én szokásommal 3-4 nap az üzemidő(de itthon tabozok mint most is)...
xmodule
A gyári és a chrome (kb ugyan az)mind a 4 magot használja,ergó jobban pörög,de ez hőt termel....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
sirály69
őstag
válasz rayoliviero #31955 üzenetére
Most melyik szoftververzió van a telefonodon?
Szerver Hosting Debrecenben
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Segítsetek légyszíves. Kb 1 hete vettem egy LG G2-t, de úgy érzem nagy lehet a baj.
Este lehúztam 18.56-kor töltőről, és reggel azon kaptam magam, hogy merül a telefon.
Mondom nem baj, hisz biztos futott az LG smartfresh applikáció frissítője.
Reggel 9-kor kivettem nem érintős üzemmódból, és innen egészen délután 4-ig nem volt baj.
Merült, merült, de nem vészes. kb 1%-ot 7 órán át.Hivatalos stock v20J van rajta, amit 3 napja töltöttem rá KDZ-vel.
A merülés akkor lett gázos, amikor 16.00-tól 17.00-ig lemerült hirtelen 75%-ot.
Mondom nem értem, hiszen 15 óra 120%-os fényerőn vakuztam egész nap világosban, mint paraszt a kaszárnyában.
Szerintem ha felrakom a Domixnamiramix kernelt és fordítok hozzá egy 2.3-as android root-ot, akkor széljel hackelhetem a protokollt proxy-n keresztül.Sajnos nem nagyon értek hozzá, de szerintem a touchpad szinkronizál email-en keresztül az exchange-el és ez okozhatja a battery drain-t.
Aki tudna segíteni, az kérem tegye meg.
Ja és a 120fps rögzítés nem megy 16 órán keresztül a 4Gb-os kártyámra, amit a hátára ragasztottam NFC típusú hétkomponenses Wifi ragasztóval..
Na jóccakát ... Have a nice night.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
rayoliviero
veterán
válasz eladogeppc #32427 üzenetére
-
firemanus82
senior tag
Ha a service menűben az LTE only után azt írja a telefon hogy not supported az mitől van?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #32427 üzenetére
Én már anno megmondtam,hogy nem veszem meg a telót,ha a 4.4 frissítés nem hoz olyan változást,hogy legyen az UI-ban beépített szopo-nyaló autómata....írok is majd az eldzsinek,hogy miért nincsen benn a v20d-ben...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
-
szoja
tag
Megjött nekem is az OTA 20c (HU Open telefonom van, de Telekomos lock-kal), viszont telepítéskor kapok egy 0x11110004 hibaüzenetet. Már háromszor próbáltam, mindig ez van. Van ötletetek, mi lehet a baj? Nincs root, semmi mókolás, teljesen stock 20b van most fent.
-
szoja
tag
válasz tothgergo90 #32435 üzenetére
Hozzáteszem, a PC Suite-al úgy tűnik, megy - más kérdés, hogy a telefon képernyőjén azt látom pirossal írva, hogy ROOTED. Ami tuti nem igaz, T-Pontban vettem, előttem bontották fel a dobozt, én se rootoltam...
-
hgy1967
csendes tag
eddig a gyári 4.2.2 android volt rajta.
most frissitettem Lg pc site val. 20B -re KitKatraprobaképp nyomtam egy Antutu tesztet.
Elötte, 36000 pont
ujjal 27000 pontez normális?
A kamera mindenkinél lassan fokuszál be?
Az lg g1 -hez képest mintha sokkal lassabban reagálna a g2 kamerája.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz hgy1967 #32437 üzenetére
"Az lg g1 -hez képest mintha sokkal lassabban reagálna a g2 kamerája"
Annál biztosan, mert LG G1 nincs.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Pár dolgot azért nem értek. DroidMester romján ugye van pár előtelepített progi Na már most gondoltam megveszem ezt a Battery Widget Plus-t. Megvettem (291 forint), mert a Play azt jelezte nincs fent, gondoltam DM romjában az ingyenes verzió van, így megveszem a plus-os verziót. De szomorúan tapasztaltam, hogy megvétel után se akarta az igazságot, és nem akar települni, de a pénzt levonta. Mondom semmi gond, leszedem az előtelepített progit és megint megpróbálom. Uninstall után megint ott volt hogy 291ft, mintha az előzőekben nem vettem volna meg. Gondoltam annyi még belefér, hogy még1x megveszem, és így már nem lehet gond. Megvettem még1x, levonta megint a pénzt, de "nem kompatibilis frissítés" hibával még mindig nem engedi telepíteni. Már 600ft-nál járok, és még mindig nem tudom használni. Ez így nagyon nem kóser.
Androidra eddig minden progit megvettem, és soha nem futottam bele hasonló hibába. Nem akarok warezt a telefonomon, és gondoltam azok a progikat amiket használni fogok a ROM-ból legalizálom, de ahogy a dolgok jelenleg állnak, ezt úgy tűnik nem lehet.
Számomra innentől felejtős a történet, mert én szeretném eldönteni hogy használom és milyen progikkal a telefont, és ha én meg szeretném venni, engedtessék már meg, hogy ez módomban álljon, és lehetőleg ne dupla áron úgy, hogy utána továbbra sem tudom használni.
Ezt csak azért írtam le, nehogy valaki úgy járjon mint én. A ROM jó, használnám is, de úgy gondolom egy szűz rendszer jobb megoldás lenne, ahogy a többi rommer is csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Annyi fejlemény történt, hogy valamiért az egyik vásárlásom most sztornó lett, holott én nem igényeltem vissza az árát, viszont telepíteni még mindig nem tudom. Pöcsöm érti mi van itt.
-
addikt
válasz Cruiserke #32411 üzenetére
Függetlenre felrakhatsz akár már független 20D-t is. Ha jól tudom az a mostani Telekomos 20C-nek felel meg, csak ugye a T-s sallangok nélkül.
Vagy kipróbálhatod DroidMester V3.1.1 Rom-ját is (jónak mondják, most hétvégén lehet én is kipróbálom), ami szintén a 20D-re épül, csak ahhoz root-olni meg custom recovery-zni kell.Fail3D!:
Azért a napi szintű érintés zavarodás már nem egészen normális, biztos panaszkodnának többen is a topikban, ha jellemző lenne.
HR-t ki lehetne próbálni, remélve, hogy esetleg megoldaná.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
most vettem le a töltőről a telefont és azt írja ki, hogy "Merítés", ami nem gond, mert vízálló tokban van! de úgy érzem, hogy megfigyelnek...
a következőt írja ki a telefon -> "Akkumulátoradatok begyűjtése. Kérjük várjon."
hol tudnám tűzfalba letiltani, hogy ezeket az adatokat ne lopkodja? rootolnom kell és iOS-re cserélni a rendszert Symbianos kernellel?
sos fontos lenne, mert még nincs pénzem g3-ra! -
castiels
addikt
Sziasztok!
Új készülék, lemerítettem 15%-ra aztán feltettem töltőre feltöltöttem 100% ra és még rajtahagytam kb 2 órát, azt szeretném kérdezni hogy ez így rendben lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest