Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32151) Bem Utat válasza Quqesz (#31962) üzenetére


Bem Utat
csendes tag

"nem minden telefon névjegyzék szabvány kompatibilis a kocsik névjegyzékkezelőjével..."
Igen, én is ettől tartok...
(A többieknek is: term. engedélyeztük a hozzáférést.)
Még kutakodok, addig is kösz a tippeket mindenkinek.

(#32152) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Nekem most egy V20b-t dobott fel, stock van fent, eddig 20a-SEA-XX volt. Ez egy április 25-i frissítés az állítása szerint. Kíváncsi leszek, most töltöm.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#32153) zazenke


zazenke
őstag

frissítettem kamerahang ugyanolyan mint volt élvezhetetlen. hihetetlennek tűnik de ezt az lg ha javítani akarta volna már megtette volna. magára hagyta a kedves vásárlóit. a következő teló nem lg lesz az tuti

(#32154) kisgergely80 válasza JoeCockBill (#32143) üzenetére


kisgergely80
tag

Próbáld ki ezt:
Tárcsázóba írd be, h 3845#*802#
Majd settings/update touch firmware
Hátha megoldja a gondod.

(#32158) zazenke


zazenke
őstag

ó nem a tökéletesre vágyom én nemzavar a fényerő szabályzás se az hogy sistereg a füles de könyörgöm ne egy ilyen alaphibát nevezzünk már apróságnak.itt a forumon és tisztelet a kivételnek mindenki úgy látja ez belefér ez normális hogy minden telefonnak van ilyesmi hibája. csak egyet mutassatok már nem is a zászlóshajók közt de még a kínai telók is megütik ezt az alapszintet. oké hogy droidmester megcsinálta magának és megosztotta ezt mással is , de azért ne abból induljunk már ki hogy mókolgatom a telót mert ez már lassan alapkövetelménynek tűnik itt.

(#32159) dsg012 válasza zazenke (#32158) üzenetére


dsg012
csendes tag

Szerintem meg teljesen igazad van. Engem speciel az is rohadtul zavar, hogy sistereg a füles. Amennyiben a következő frissítésnél nem javítják megyek a szervizbe és hozzájuk vágom (erőből :D). Ez egy vicc egy ilyen kategóriájú telefonnál.

(#32160) kisgergely80 válasza P3Dr0 (#32142) üzenetére


kisgergely80
tag

Kegyetlen jó a hang! Remélem sikerül optimalizálnod, vagy ha nagyon nem megy, akkor oszd meg xda- n valamelyik okossal, h idáig jutottál, de kéne egy kis segítség. :-)

Zazenke
Az android már csak ilyen. Ha jó androidos telefont akarsz, akkor módosítgatni kell. Az összes hozzá nem értő ismerősömnek is azt mondom mindig, h ne vegyen androidot, mert nem lesz jó. Nem sokára jönnek a tepsi iphone- ok és akkor ott is lesz normális választék.

[ Szerkesztve ]

(#32161) Tsebacsi válasza dsg012 (#32159) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Nálam egyáltalán nincs sistergés (sosem volt) és a kamera hang is most egy felvételnél 1x minimálisan akad el, utána minden hallatszik tisztán. Ráadásul a fórumok sincsenek csak azzal tele hogy így szar úgy rossz az összes. Végképp ne hasonlítsátok ezt egy kommersz kínai gyártóhoz mert csak feleslegesen ideges leszek.
Engem 1 dolog zavar, hogy ha valami hiba van, egyből mindenki összezuhan és szemét LG meg szarik mindenre, mikor a megoldás mindig adva van, csak élni kell vele. Hidd el, a Sony és a Samu és a többi gyártó is csinál igen nagy bakikat, mert a droid rendszer ilyen. Még az S60-as régi Nokia ami egyszerű volt, mint a faék, is meg tudott murdalni, akkor ezt egy sokkal sokkal bonyolultabb android rendszertől már nem várjuk el mondván 2014 van? Badarság...

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#32162) zazenke válasza kisgergely80 (#32160) üzenetére


zazenke
őstag

hát volt már egy pár droid de ilyen szarvas hibával még nem találkoztam de mástól se halottam de legalább léptek volna az ügybe . de erről tuti le kell most már mondani hogy legális úton ez a probléma meg legyen oldva. Hallgattam volna a haverom tanácsára hogy az lg-nek nem jó a supportja támogatottsága meg lassan jönnek a javítások . hát most már elismerem igaza volt. és még volt pofájuk audio zoom-malhírdetni ezt a telót . tulajdonképpen multimédiás telefonnak volt meghírdetve és pont itt van vele a legnagyobb szívás

(#32163) zazenke válasza Tsebacsi (#32161) üzenetére


zazenke
őstag

és a hang probléma igen is téma külföldön is nem magyar jelenség .beszélnek róla máshol is .youtube video is van róla ezért jönnek rá a sufnituning megoldások is rá. nem hiszem el hogy az lg mérnökei ezt a hibát nem, tapasztalják. itt valami másról lehet szó .szerintem ha ezt a hibát javítanák akkor máshol lenne valamilyen zajszűréási probléma a telefonnba stb . valószínű nem is bírnak lépni az ügyben. Csak nyíltan nem merik felvállalni

(#32164) Tsebacsi válasza zazenke (#32163) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ha egy "mezei sufnis" emberke meg tudja csinálni a romjában, hogy nincs, akkor ne hidd már azt, hogy a fizetett szoftveresek ne tudnák. Más van a háttérben, amit nem tudunk. Én addig is örülök, hogy nekem nincs ilyen hibám. El tudom képzelni, hogy hardveres hiba, akkor pedig a beszállító/gyártó a ludas...

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#32165) zazenke válasza Tsebacsi (#32164) üzenetére


zazenke
őstag

én most is kipróbáltam csak akkor nem szakadozik ha rendesen hangosra veszem a hangfalakat ,nem is kell neki pici hangerő .azt nem mondom hogy üvöltetni kell de normál már élvezhető hangerőnél is szakadozik. és nem egyszer hanem folyamatosan. nem akarom elhinni hogy nálad ez normális. és nem hinném hogy hardveres a probléma mert akkor droid mester a feje tetejére állhatott volna akkor se hozza össze

(#32166) kisgergely80 válasza zazenke (#32162) üzenetére


kisgergely80
tag

Igen, jogos a mérgelődésed, ez egy brutális szarvashiba. De hidd el, hogy egyik gyártó sem jobb a másiknál. Olvastam már a htc-nél, sony-nál, samsung-nál, hogy soha többet nem vesznek xy telefont, mert a gyártó szarik rájuk. Az androidra igaz a legjobban, h ha jó telefont akarsz, akkor csináld magad. (ártól, kategóriától függetlenül)

(#32167) Tsebacsi válasza zazenke (#32165) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Bármilyen fülest dugtam eddig rá, hibátlanul szólt minden hangerősségen. Stock rendszeren, 20a-n és 20b-n is.

(#32166) kisgergely80: :R

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#32168) Busterftw válasza Tsebacsi (#32152) üzenetére


Busterftw
veterán

Szintén SEA, most töltöm én is, nem nagy cucc csak 40mb.

(#32170) zazenke válasza Tsebacsi (#32167) üzenetére


zazenke
őstag

de én nem a zenehallgatásra gondolok hanem vegyél fel valamit videóval.kisebb hangereje legyen annak amit felveszel .indítsd el a tvt de ne bömböljön vedd fel videóra. nem kell hozá füles hallani fogod a gondokat

(#32171) zazenke válasza kisgergely80 (#32166) üzenetére


zazenke
őstag

de azt nem hiszem el hogy ilyen volt a hiba jellege

(#32172) kisgergely80 válasza zazenke (#32171) üzenetére


kisgergely80
tag

Volt olyan, h nem lehetett felvenni a telefont, mert a kijelző nem kapcsolt be, nem lehetett fényképezni, mert a fényképezés pillanatában jó volt a kép, de a végén homályos lett, volt, hogy naponta indult újra, vagy olyan laggos volt, h nem lehetett használni, samsungnál volt olyan, hogy kikapcsolt, és csak onnan lehetett tudni, hogy nem hívtak már egy ideje és sorolhatnám még. Ezek azért hasonlóan komoly hibának tűnnek. És szerintem mások is tudnának bőven regélni.

Edit:
Egyébként meg nézd vissza, hogy mit írnak azok az emberek, akik értenek az androidhoz és itt is szoktak segíteni a többieknek. AZ összes telefonban van minimum egy brutális hiba. És szerintem hálát adhatunk, hogy a mienkében szoftveres van és nem hardveres. Ezt legalább tudjuk javítani. :)

[ Szerkesztve ]

(#32173) zazenke válasza kisgergely80 (#32172) üzenetére


zazenke
őstag

de ezek alkalmankénti hibák voltak és nem állandó jellegűek gondolom mert itt ez a hiba szinte mindíg jelentkezik

(#32174) Diablo8211


Diablo8211
újonc

Sziasztok!

Pc Suiton keresztül frissíteném a G2met Kitkatre de amikor rámegyek a frissítés keresésre, azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni a kiszolgálóhoz! Ha a súgóban megyek arra, hogy Pc suit frissítés keresése, ott meg azt írja, hogy nincs internet kapcsolat! Van net kapcsolat, jól van összedugva a gép a telefonnal, jól lett felrakva a driver, a pc suit, meg amit kért! Annyi lenne csak a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy mi a rákos. ..., .... anyja a baja? Előre is köszönöm a választ!

(#32175) Danny365 válasza Diablo8211 (#32174) üzenetére


Danny365
őstag

Esetleg nem próbálkoztál korábban az offline frissitéssel, ami az összefoglalóban le van irva? Márcsak azért kérdem, mivel az igényli a hosts fájl módositását, az pedig ha úgy maradt módositva, akkor tényleg nem fogsz tudni csatlakozni az LG szervereihez.

(#32176) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Neked v20D van fent GB Open, akkor sistergett a füles, ha kihúztam és feltöltött ruhával dörzsöltem a dugó részét. Ez normális ? :C

Amúgy nekem most az XDA-n levő RIM-RoM tetszett a legjobban.

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#32177) Szakiii válasza eladogeppc (#32176) üzenetére


Szakiii
addikt

De nektek mi sistereg még mindig? Már régen javították ezt a hibát...

(#32178) Diablo8211 válasza Danny365 (#32175) üzenetére


Diablo8211
újonc

Szia! Köszi a választ! Offline frissítéssel? Ne haragudj de úgy tűnik most hülye vagyok:) Mire is gondolsz pontosan, és ha az a gond amit írtál akkor hol tudom módosítani a host dolgot? Ennyire nem vagyok képben, de eddig nem is volt gond sose ilyenekkel!

(#32179) eladogeppc válasza Szakiii (#32177) üzenetére


eladogeppc
veterán

Viccöltem :)

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#32180) Danny365 válasza Diablo8211 (#32178) üzenetére


Danny365
őstag

Hmm, hát ha nem tudod, hogy miről van szó, akkor egészen biztosan nem azzal van a baj.
Egyet mondjuk megnézhetnél, ha erre kattintasz, akkor el tudod inditani a letöltést? Katt! (nem kell letölteni, csak hogy egyáltalán elindul-e)
Elvileg az LG programja is innen szipkázza le a frissitést, legalábbis szerintem.

(#32181) dsg012 válasza Tsebacsi (#32161) üzenetére


dsg012
csendes tag

Szia!

Elmondod, hogy mi az a megoldás ami adja magát és élni lehet vele? Természetesen olyan megoldásra gondolok amivel mondjuk a felhasználók 95%-a tud élni nem pedig olyanra, hogy rootold a telefonod majd a nem tudom melyik apk-t cseréld le erre meg arra és az xy.properties fáljban ezt az értéket írd át arra. Mert ha nem tudsz ilyen megoldást akkor szerintem igenis jogos anyázni az LG-t, hogy hónapok óta nem képes kijavítani egy ilyen hibát a csúcskategóriás telefonjában. Egyébként a 4.2.2 alatt ez a hiba nem jött elő csak a KitKat-ra történő upgrade után, szóval jó eséllyel szoftveres a gond (vagy ha hardveres is akkor is szoftveresen lehet javítani úgy tűnik).

(#32182) Diablo8211 válasza Diablo8211 (#32178) üzenetére


Diablo8211
újonc

Látom már az összefoglalót amire gondoltál, de ennyire nem kellett máskor belemenni! Egyszerűbb megoldást nem tudsz ajánlani?:

(#32183) Szakiii válasza eladogeppc (#32179) üzenetére


Szakiii
addikt

Egyébként fura is volt hogy ki csinál ilyet :D csak láttam hogy még többen is panaszkodnak erre amikor már rég ki lett javítva :)

(#32184) Diablo8211 válasza Danny365 (#32180) üzenetére


Diablo8211
újonc

Igen, elindítja és lehetne letölteni! Azért nem értem, mert eddig minden android frissítésnél egyszerűen csak össze dugtam a géppel kattintottam ahova kellett és gond nélkül lezajlott mindig. Mondjuk xperiáim voltak, ott lehet, hogy gördülékenyebb:)

(#32185) eladogeppc válasza Szakiii (#32183) üzenetére


eladogeppc
veterán

Vicc volt ! :D

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#32186) dsg012 válasza Szakiii (#32177) üzenetére


dsg012
csendes tag

hol javították ezt a hibát? mert az LG által Magyarországon kiadott legfrissebb rom-ban (20B) még sistereg.

(#32187) kekkola válasza zazenke (#32163) üzenetére


kekkola
senior tag

Add el és vegyél olyat, ami számodra megfelelő.

O+8T

(#32188) dsg012 válasza kekkola (#32187) üzenetére


dsg012
csendes tag

kifizeted neki ha bukik rajta?

(#32189) Szakiii válasza dsg012 (#32186) üzenetére


Szakiii
addikt

Ezerszer le volt írva hogy kdz-vel fel lehet tenni a legfrissebb gyári romot amiben már javították a bt bugot is és a sistergést is az hogy m.o.ra még nem érkezett meg egy dolog de kijavították már és x időn belül jön ide is a frissítés. Amint kijött a vodás amiben már javítva volt feltettem és tökéletes volt azóta meg már a mókolt romokban is javítva van így olyat használok amiben már nincs ez hiba.

(#32190) Padree.c2


Padree.c2
tag

Sziasztok!
Szeretnék venni egy G2-t, és elkerülni az előző telefonommal megjárt Canossa-t "garanciális ügyintézés néven." Ezért szeretném megkérdezni, hogy melyik üzletet/webshopot javasoljátok nekem vásárlásra?
Reklámot elkerülve lehet privátban is.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Szép napot mindenkinek!

Pp. ♠

(#32191) Tsebacsi válasza Szakiii (#32189) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Arra tudtok valamit mondani, hogy alapból nem látszik az LTE lehetőség, csak a szervízkód/szervízmenüből beállítva? És minden restart után elfelejti.

Gazsi00: Igen

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#32192) rayoliviero válasza Tsebacsi (#32191) üzenetére


rayoliviero
veterán

A gyári rommal felejti el?

(#32193) #09819904


#09819904
törölt tag

Ha valakinek van fölösleges/eladósorban lévő G2 töltője vagy tud intézni, keressen meg privátban! :)
Eredeti EU szabványos kellene.
Vagy valami üzlet ahol van!
Előre is köszi!

(#32194) Looserke válasza #09819904 (#32193) üzenetére


Looserke
őstag

Hogy lehet az hogy a telekomos telómra a 20C-t jelzi legfrissebbnek? Nem úgy van hogy a német telekom romjai jönnek ide is? Ott meg úgy tudom 20D jött ki nekik.

(#32195) gusthy válasza Looserke (#32194) üzenetére


gusthy
veterán

Nem, hanem úgy, hogy a DT teszteli és hagyja jóvá az összes leány számára készült frissítéseket, de van eltérés országok között, ezer és egy okból.
Tehát a Telekomos romok nem ugyanazok, mint mondjuk a DT vagy a Maktel romok.

[ Szerkesztve ]

(#32196) Looserke válasza gusthy (#32195) üzenetére


Looserke
őstag

értem, és a 20C és 20D között van valami különbség?

(#32197) dsg012 válasza Szakiii (#32189) üzenetére


dsg012
csendes tag

tehát ha elindítom a gépemen a LG PCSuiteot akkor fel fogja ajánlani? Csak mert a csmg.lgmobile.com/csmg/b2c/client/auth_model_check2... oldal a 20B-t ajánlja még mindig.

(#32198) laca.1


laca.1
aktív tag

hali.
tud e valaki abban segíteni hogy miért van az hogy,a proci max fq mindig visszaáll 1071~holott stweaks ban,és a flauxclock ban is 2.4-re van állítva.teszteltem videóval és nem is megy följebb és a rendszer is lassú lesz ilyenkor.szóval miért nem tartja a min-max értéket amit én határozok meg? :F

(#32199) #09819904 válasza Looserke (#32194) üzenetére


#09819904
törölt tag

1. A töltőhöz szerintem semmi köze a kérdésnek... :U
2. Lövésem sincs! T-s vagyok, de, hogy a Magyar Telekom mit és hogyan intéz, abban Ők a kompetensek.

(#32200) istibond


istibond
tag

Sziasztok! Most frissitettem a telekomos feher g2 met V20C-re pc suitetal es nincs bluetooth bug , se fules recseges. Szuper!!:D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.