Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30962) fery02 válasza yesyke94 (#30951) üzenetére


fery02
addikt

Azért, mert KK-en állítólag nem tudnak csalni (még) a telefonok benchmark app-oknál, míg JB-n szabad a pálya ez ügyben. Egyébként ne érdekeljenek a benchmar-ok, két ugyanolyan pontszámú eredmény nem nagyon létezik ugyanazon a telefonon. Akkor se, ha egymás után futtatjuk a teszteket.
Az a lényeg, hogy KK-en is hasít minden, gondolom nálad is.

KitKat fícsör a teljes képernyős mód igen (Immersive mode), de ehhez az adott alkalmazásnak is támogatnia kell a lehetőséget.
De megoldható hasonló dolog JB-n is, viszont ahhoz root-olni kell. Bővebben meg az Összefoglalóban találhatsz segítséget ezzel kapcsolatban.

Art-tal azt mondja a többség, hogy sokkal simább, gördülékenyebb a rendszer, meg a betöltési idők is rövidülnek, viszont annyi hátránya van, hogy valamennyivel többet foglalnak vele az app-ok, ami nem is lenne annyira baj, viszont sajnos nagyon sok app nem támogatja még, így azok nem működnek vele.
Zack kolléga pl említette, hogy a gyári Galéria is összeomlik tőle, ami azért elég gáz.
Ezért nem ajánlott az Art szerintem, főleg hogy Dalvik is elég gyors (oké ezt úgy írom mondjuk, hogy életemben nem tapasztaltam még Art-ot).

Headshot:
Nálam is csak nagyon ritkán kínlódik az érintés, de rutinosan "javítom" már olyankor. :)
Meg bízom benne, hogy csak szoftveres dolog ez.

Én is nagyon várom már az új firmware-t. Az érdekelne nagyon, hogy vajon DroidMester tervez-e esetleg leg abból is egy, mondjuk V3 verziót, mert lehet akkor inkább majd csak azt raknám fel legközelebb a stock helyett. :)
Az akksival meg én se vagyok egészen megelégedve KK-re váltás óta. Bár csak nagyon picit rosszabb szerintem, mint JB-n.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.