Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28901) Zozzy válasza sixer66 (#28894) üzenetére


Zozzy
aktív tag

Én ezt nem biztos, hogy megkockáztatnám (idézet az általad linkelt honlapról):

"Teljesítés helye minden esetben a Szlovák Köztársaság. A Szlovák Köztársaságon kívüli átvétel esetében a szállító cég minden esetben az Ön nevében (Ön helyett) jár el. Az áru hivatalosan akkor kerül átadásra, amikor telephelyünket elhagyja."

Nem beszélve arról, hogy ezáltal szerintem a 8 napos elállás jogát is bukod, mivel nem hiszem, hogy az Magyarországon kívüli vásárlásokra is vonatkozna. De ezt nem tudom biztosan.
Keresd vissza az előző hozzászólásaimat, többször linkeltem a boltot, ahonnan vettem a saját ST50-emet. Van nekik raktáron 50UT50 most is, és csak 400 Ft-tal drágább.

[ Szerkesztve ]

(#28902) liszi70 válasza kovadika (#28897) üzenetére


liszi70
nagyúr

Egyetértek, nem akartam minőség-elemzésbe belemenni, csak vázoltam a lehetőségeket.

Az asus-t nem ismerem, de az írásod alapján hál' istennek. Nekem Dune HD Max-van, médialejátszó (tehát nem HTPC) viszonylatban remek! Ugyanúgy, ahogy a Dune HD Smart D1, és a Dune HD Smart H1 is. A maxban is ugyanaz a blu ray lejátszó van, mint a B1-ben egyébként.

Hol olvastál rosszat a Dune-be épített optikai lejátszóról? Kerestem annak idején a neten véleményeket róla, alig találtam valamit, se jót, se rosszat. Ha tudsz, linkelj már légyszi!

(#28903) kovadika válasza liszi70 (#28902) üzenetére


kovadika
őstag

Azt hiszem itt a médialejátszós topicba beírod, hogy B1, aztán kidob pár ezzel kapcsolatod hsz-t(van egy tulaj). Amúgy most mégis a bd meghajtós lejátszók felé húzok, mivel a 102 nem szereti a dts, és a bd lejátszóm is visszavittem. fasza.

[ Szerkesztve ]

(#28904) WhiteWalker válasza kovadika (#28888) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Vegyes lenne a felhozatal,eredeti BD lemez lejátszása,mkv file-k, bd ripek nézésére használnám...

liszi70: már egy rekesz sörrel lógok neked,annyit segítesz :R ,bár ez igaz a többiekre is :B , szóval amiket linkeltél azok közül a legszimpatikusabb és nekem megfizethető az a Dune HD Smart B ,de ez már nem kapható...helyette van a Dune HD Smart D1, ez meg elég csípős a maga ~ 70K-vel....de viszont akkor ez mindent lejátszik( BD,BD ISO,mkv stb...) és tudja a natív 24p-t? ( bár milyen chip van benne azt nem találtam...)

Vagy most néztem KTTech ajánlását a Popcorn C200-at és találtam ezt, megérné megvenni?

(#28905) bogabi


bogabi
senior tag

Kicsit off, ezért bocsi, de van köze a plazmához (plazmára lenne kötve :-) )...

- szóval akinél van UPC Direct HD-s csomaggal, milyen tapasztalata van képminőséget illetően? Váltanék hamarosan...

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28906) kovadika válasza WhiteWalker (#28904) üzenetére


kovadika
őstag

A D1-ben nincs meghajtó, csak a B1-ben és B1-et még lehet kapni. Ráadásul olcsóbban mint a D1-et.

(#28907) liszi70 válasza kovadika (#28903) üzenetére


liszi70
nagyúr

Igen, olvasom sajnos a 102-es DTS fiaskóját, az első szérián még tökéletesen működött, aztán lebutították, éreztem, hogy igaza lesz BBécinek. De mi volt a BD játszóddal?

(#28908) M_AND_Ms válasza Pityke78 (#28860) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Nincs. Szépen ott ülnek a helyükön.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#28909) kovadika válasza liszi70 (#28907) üzenetére


kovadika
őstag

Először egy jó médiás bd lejátszót akartam volna, ezért lett a pio-150. Viszont én hülye egyből frissítettem a 1.05-re, ezért a kínai médiás fw-t nem tudtam felrakni. A feliratkezelés 0, de mint bd lejátszó amúgy rendben volt. Visszaküldtem, ezután médiabdplayert akartam, kis utánaszámolással rájöttem, hogy külön külön nyerőbb lesz a dolog, ezért lett a 102-es, majd egy pana bd lejátszó. De a 102 is megy vissza, amúgy még az elején egy egreat is visszament, sőt először még a tv is cserélve lett. Szóval nem vagyok egyszerű eset... De sajnos ezek a termékek sem hozzák mindig a hozzáfűzött reményeket a sok utánaolvasgatás ellenére sem. A Pana tévével viszont minden szép és jó!

(#28910) liszi70 válasza WhiteWalker (#28904) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Dune HD Smart B1 ,de ez már nem kapható"

A Dune már nem forgalmazza, de nézz rá erre.

" Dune HD Smart D1, ez meg elég csípős a maga ~ 70K-vel....de viszont akkor ez mindent lejátszik( BD,BD ISO,mkv stb...) és tudja a natív 24p-t?"

Ettől többmindent lejátszó és stabilabb szoftverű lejátszót nemigen találhatsz. Amiket írtál, azt mind, natív 24p-t is természetesen. (Egyébként azt a lejátszót, ami tényleg MINDENT lejátszik, HTPC-nek hívják.)

Ami meg a B1 és a D1 előnyeit egyesíti, az a HD Max, de az újban nagyon drága. (Természetesen én sem újonnan, hanem használtan vettem.)

Még annyi, hardveresen, szoftveresen mind megegyezik. (Leszámítva természetesen a HDD fiókot, a kijelzőt, meg a BD-játszót.

[ Szerkesztve ]

(#28911) WhiteWalker válasza liszi70 (#28910) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Megnéztem és sok száz májkonzerven kell megspórolnom az árát :D
Ezt már írtam más topicban is,hogy a pc-m össze van kötve a tv-vel hdmi kábellel így szóba jöhet egy mezei 5"25-ös BD író/olvasó...és akkor meg lenne oldva dolog...csak ott meg a szoftveres lejátszás okozhat némi problémát... :U Próbálom az olcsóbb/legjobb választást kihozni a lehetőségekből.

[ Szerkesztve ]

(#28912) liszi70 válasza WhiteWalker (#28911) üzenetére


liszi70
nagyúr

A dolog onnan indult, hogy blu ray-el szerelt médialejátszóról érdeklődtél. Én erre válaszoltam és linkeltem. Ezek sajnos ennyibe kerülnek. (Az asus olcsóbb, de mint olvastuk kovadikától, megfelelően szar is.) Ha elfelejted a kombó verziót, természetesen van olcsóbb lejátszó-alternatíva. Dune TV 102, 301, 303D, Mede8er600, 1000, stb. stb. Mellé meg egy fasza blu ray játszó. Együtt már nem olcsóbb, de lehet, jobb.

Mindenképpen hallgasd meg működés közben azt az 5,25-ös, beépíthető BD író-olvasót, mielőtt megveszed a nappalidba a médialejátszásra szánt PC mellé. Élek a gyanúperrel, az a hangja miatt nem lesz opció, de mondom, hallgass meg egyet. Vagy tök más helyiségben van?

[ Szerkesztve ]

(#28913) BBéci válasza kovadika (#28893) üzenetére


BBéci
titán

Hirtelen megnéztem a 15 legutóbb letöltött filmem NFO-ját, csak level 4.1 jelzésűt találtam.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#28914) kovadika válasza BBéci (#28913) üzenetére


kovadika
őstag

A legtöbb tényleg az, de azért elég sok akad, ami nem. Főleg a régebben feltöltött filmeknél fordul elő, de igazán idegesítő egy 5 évados sorozatnál lehet, mert ott nem 5 perc az átkonvertálás.

[ Szerkesztve ]

(#28915) BBéci válasza kovadika (#28914) üzenetére


BBéci
titán

Például melyik sorozatnál, mert megkeresném, hogy végre találkozzam egy másfajtával, ami nem level 4.1?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#28916) KTTech válasza WhiteWalker (#28904) üzenetére


KTTech
veterán

Ennyiért nagyon jó áron van... + bele egy BD-ROM és mindent visz... és kiforrott technológia, kevés FW bug-al (azért a 44.1KHz-es Dolby Digitalt nem kedveli... ez tapasztalat, de igen minimális az az anyag, amin ilyennel találkozol...). Mondjuk a korábbi FW-kel nem néztem, hogy hogy kezelte, csak most futottam bele ebbe, de kb. 1 perc alatt átkódoltam 48KHz-re és már jó is lett.

[ Szerkesztve ]

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#28917) WhiteWalker válasza liszi70 (#28912) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ne értsd félre,nagyon örülök a segítségnek és így minél több variációt látok a "hogyan lenne jobb és olcsóbb" gondolat mentén vezérelve.Elég sokat variálok ezáltal,de sajnos ha anyagilag megengedhetném magamnak nagyon nem lenne min gondolkodni,azonnal tudnám mit kellene venni.Egyenlőre marad ez a "puzzle"-getés..

Mivel vannak letöltött file-k (mkv,bdrip) a gépen, ezek miatt nem vennék médialejátszót, ha már össze van kötve a gép a tv-vel...most próbaként letöltöttem egy BD25-ös filmet ami BD iso-ban van és több lejátszóval is próbáltam a TV-n nézni több kevesebb sikerrel...valamelyik szoftver lejátszó látta,valamelyik nem,az egyik a feliratot nem kezelte,a másik a lemezen található menüt nem jelenítette meg..szóval kínlódás volt az egész...ebből úgy elegem lett hirtelen...bár eddig a BD iso-n kívül lejátszásra az MPHC tökéletes volt...viszont megvenném a kedvenc filmjeimet BD lemezen,ami miatt meg jó lenne valamilyen lejátszó,akár asztali vagy a pc-be egy BD-rom...Viszont ha vennék a számítógépbe egy 5"25-öst,akkor ott meg szoftveres nyűglődés lenne , lásd feljebb...bár bolti lemezzel másképp viselkednének , ezzel tisztában vagyok...
Egyenlőre döntés képtelen vagyok :B
El is felejtettem amit mondasz: itt még beugrik a lemez olvasásának a hang "orkánja" , mennyire lehet hangos? Mint egy dvd lemez lejátszásakor hallani? Amúgy a gép a szobába van,közvetlen a tv mellett...

KTTech: erre alszom egyet,mert még ez tűnik a leggazdaságosabbnak...

Bocsánat mindenkitől,próbálok kevesebbet offolni :R

[ Szerkesztve ]

(#28918) gyiku válasza WhiteWalker (#28917) üzenetére


gyiku
nagyúr

alvas elott beviszek meg egy csavart, forgolodj kicsit: mc101 ;)

hüllő

(#28919) 89Csabi89 válasza Ijk (#28820) üzenetére


89Csabi89
tag

Nos :) Elmentem ma 6 előtt kicsivel, megérdeklődtem, hogy van-e ST50 és azt mondták igen van raktáron :D Persze nem volt nálam lóvé, mert csak nézelődni, érdeklődni szerettem volna, de holnap megyek is érte!

Szóval eldőlt a dolog :D Egy Panasonic TX-P50ST50 lett a befutó :C Nem szórakozok tovább, E6500 ast elvetettem a kalibrált fekete, fehér fényerő ill mért kontrasztarány miatt, mivel élőben nem fogom a kettőt együtt látni bekalibrált állapotban, csak a számokra alapozhatok, és ebben jóval elmaradt a Samsung.

Remélem kifogok egy jó példányt! Szorítsatok :) De több is van raktáron, szóval van mód egy két cserére is esetleg (-:

Köszönöm szépen mindenkinek az információkat, és a segítséget a TV választásban :R

Ui.: Szóval ma lesz az a holnap hisz már 22. van :P Szerencsés lesz ez a nap, hisz ma van a születésnapom :U

[ Szerkesztve ]

(#28920) dedy70 válasza 89Csabi89 (#28919) üzenetére


dedy70
tag

Szerencsés vásárlást és nagyon boldog születésnapot kívánok!

(#28921) Cha-b válasza WhiteWalker (#28904) üzenetére


Cha-b
senior tag

Ennyiért ingyen van , én még 100 körül vettem mikor bejött. Csak hát a 3 nap gari, de ha nem lesz semmi baja, akkor jó vétel. Mindent lejátszik, jobb mint a popcorn A/C 300as sorozata.

CSAKAKISPEST!!!!

(#28922) kovadika válasza BBéci (#28915) üzenetére


kovadika
őstag

A sorozatos dolgot csak példának írtam, de én pl egy teljes évados client list-el jártam így. Amikor először próbáltam, csak random módon 10 filmet ráraktam a vinyóra, hogy kipróbáljam, és nekem min. 3 filmmel gond volt, úgyhogy azért előfordul.

(#28923) plukacs7 válasza bogabi (#28905) üzenetére


plukacs7
aktív tag

Pár óra és megtudom, anyámnál ma kötik be, karácsonyi ajándék volt... Egy PS51D550-en fog megjelenni a kép.

''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.

(#28924) redingitell


redingitell
senior tag

Sziasztok!
A 3d mágusoktól kérdezném, hogy milyen szemüveget ajánlotok az st50-eshez?

(#28925) spiky03 válasza BBéci (#28915) üzenetére


spiky03
veterán

Én tudok pár filmet L5.1-es filmet.
Pitch Black
Invázió
Sammy nagy kalandja 3D

Ha jól emlékszem mindegyik verzió 1080p-s volt.
A Sammy az tuti, mert azt tegnap kölcsönöztem ki. :D A csütörtöki teszthez.

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#28926) WhiteWalker válasza gyiku (#28918) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Még szerencse hogy lehet kapni,de ez miatt nem lesznek álmatlan éjszakáim ;)

(#28927) pongi1 válasza bogabi (#28905) üzenetére


pongi1
tag

Nekem karácsonykor kötötték, a DIGI műholdast váltotta. A tányér és a fej maradt, mert azonos műholdat használnak, viszont a UPC, a szerelő állítása szerint, nagyobb jelerősséggel, és nagyobb sávszélességen sugároz, ezért azóta nem nagyon volt olyan, hogy sűrűbb felhőzet, eső, vagy hó esetén "elmegy" a kép. A HD adások szerintem gyönyörűek, bár a a normál adások is jobb minőségűek, mint a DIGI-nél volt. Pana 50ST50 tévén nézem, és abban reménykedem, hogy talán a UPC bővíti a HD kínálatot, hiszen kábelen már 21 HD minőségű csatornát sugároznak (náluk érhető el elsőként az RTL HD-ben).
Az HBO az alap HD csomagban nincs benne, ahhoz az első 3 hónap letelte után elő kell fizetni valamelyik HBO csomagra, mert a mostani akció szerint az HBO MaxPack és a HD csomag is ingyen nézhető az első 3 hónapban.
Ami pedig már csak hab a torán, hogy a HD csatornák egy részénél Dolby Digital hangot sugároznak (bár a természet-tudományos csatornák esetében ez általában az angol, de az HBO esetében elég sok filmet így nyomatnak)

[ Szerkesztve ]

(#28928) mp54 válasza liszi70 (#28891) üzenetére


mp54
senior tag

Valaki hozzáértő korábban előnyben részesítette a kombó megoldással szemben a BD-lejátszó+média-lejátszó párost! Indoklás vagy nem volt vagy nem emlékszem rá..(nekem Pio BDP140+Popi A210 van)

(#28929) pongi1 válasza redingitell (#28924) üzenetére


pongi1
tag

Olvasd el ezt az írást Samsung vs. Panasonic, és döntsd el, hogy mennyi pénzt szánsz rá! Nekem, és ahogy korábban olvastam többeknek is a Samsung modell van. Elemes, be kell kapcsolni, de ha nem érzékel 3D tartalmat automatikusan kikapcsol, ezért nem kell attól félni, hogy bekapcsolva felejted és mire legközelebb használnád, se kép, se hang.

(#28930) farena válasza Kernel (#28589) üzenetére


farena
tag

Léptettem a csatornák között és feltűnt az infó sávon a kódolt felirat. Ez után csináltam egy csatorna frissítést, mely után csak az ingyenes csatornákat találta meg. Többször kerestettem és a vége az lett, a DVB-C eltűnt.
Csatorna kereséskor húsz-egynéhány ingyenest talál a többi pedig előfizetéses (DIGI+ előfizetésem van). Léptetéskor pedig a már említett kódolt felírat látható.
Más
Az M1, M2, Duna, Duna World csatornáknak van HD adása is. Ezek is vannak kijelölve. Kikapcsolom a készüléket, bekapcsolás után újra látható mind a két féle adás. Mehetek a beállítás/DVB-C hangolás menü/csatorna lista és vehetem ki a pipát a jelölő négyzetből.
Még egy idegesítő probléma. 1097-ről 1-re cserélem az M1 csatorna számát. Kikapcsolom, bekapcsolom az 1-gyes gomb lenyomásával. A képernyőn megjelenik a "nemlétező csatorna" felírat, újra vissza rakta 1097 számra.
Minden szombaton kezdődött. Nem állítottam semmit a tv-n. Szoftver verzió szám:2515-10000
2011 10. óta ez fút.
Nagyon, nagyon idegesítő, és nem tudom, hogy mit kellene csinálnom.

Panasonic TX-P42G20E

[ Szerkesztve ]

OnePlus 8T 8/128 + Amazfit GTS

(#28931) Gabor970 válasza bogabi (#28905) üzenetére


Gabor970
addikt

nekem volt UPC Direct HD. Abban az esetben javaslom, ha nincs UPC kábeles lehetőség. Az jobb. A direct HD, az HD ready, 720p-ben kapod az adást.Nem tudom, T-home tányérosnál Full HD-e a HD?

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#28932) redingitell válasza pongi1 (#28929) üzenetére


redingitell
senior tag

Köszönöm!

(#28933) dedy70 válasza farena (#28930) üzenetére


dedy70
tag

Digis fórumokon is néz körbe szerintem, lehet hogy a szolgáltatónál van a hiba.

(#28934) bogabi


bogabi
senior tag

@ plukacs7: köszi, várom a tapasztalatokat

@pongi1: köszönöm az infókat!

@Gabor970: köszönöm Neked is az infókat. Én úgy tudom, hogy maga a HD adás az FHD (bár nyilván forrástól is függ), csak a UPC HD-s beltérije, a Philips8111 csak 720-at tud HDMI-n. Ezért nem nagyon szimpatizálok ezzel a boxal, de mivel nagy választék nincs UPC-nél DVR-es HD-s boxból (vagy ez van, vagy ez van, más nincs), ezért első körben ez lesz, aztán ha beválik maga a szolgáltató, akkor legfeljebb 1 év múlva majd veszek saját boxot...

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28935) pongi1 válasza Gabor970 (#28931) üzenetére


pongi1
tag

A UPC Direct HD adása 1080i, és jelenleg HUMAX UD-FOX/HD beltérit adnak.

[ Szerkesztve ]

(#28936) plukacs7 válasza bogabi (#28934) üzenetére


plukacs7
aktív tag

Szia,
Most kötik és Humax ud-fox hd boxot hoztak nem philipset. Ez full HD. Majd megnezem hogy milyen bemeneti jelet mond a TV. Forumokon dicserik a boxot amugy.

[ Szerkesztve ]

''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.

(#28937) Viktor81 válasza bogabi (#28934) üzenetére


Viktor81
senior tag

Szia !
Nekunk az altalad emlitett Philips Box van, de ha ram hallgatsz, nem ragaszkodsz hozza. Hasznald inkabb "mediacard-al", foleg, ha Panasonicod van (azoknak legendasan jo a tunerjuk). Persze, ehhez kell DVB-S tuner. A minosegrol nem tudok igazan nyilatkozni, mert en meg CRT-n nezem, a lakas tobbi pontjan pedig 100 ezres LCD-ken megy. (egyebkent en is ugy hallottam, hogy a UPC Direct eseten mar a muholdrol is 720p-s jeltovabbitas van.) Viszont az biztos, hogy ez a tipusu box a HDMI-n ennyit tud. Egyebkent, ha tudsz valamit a sajat box hasznalatanak lehetosegerol, kerlek, irj nekem, mert en is ki szeretnem valtani, de ugy tudom a UPC (es a tobbiek sem) engedik meg mas mediabox alkalmazasat a sajatjukon kivul.
Udv.: Viktor

(#28938) bogabi válasza Viktor81 (#28937) üzenetére


bogabi
senior tag

Hali,

Lehet saját boxot használni, ebben az esetben csak kártyát kell kérni a szolgáltatótól. Hogy milyen boxot érdemes venni, na ez jó kérdés. Én csak pár napja kezdtem ezzel foglalkozni, de jelenleg teljes a káosz a fejemben :-) Az biztos, hogy ha nem kell PVR, akkor előnyösebb helyzetben vagy, mert egyrészt olcsóbbak a nem PVR-es HD boxok, másrészt meg egy pár hibalehetőséget alapból elkerülsz... Sajna nekem szükséges a PVR. A HD stream az FHD, csak a Philips box miatt a vége 720... ha minden igaz.

Sajnos a G20-ban nincs DVBS tuner...

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28939) KTTech válasza bogabi (#28938) üzenetére


KTTech
veterán

Én is ezért gondolkodom egy 50GT50-es cserén (az 50G30 még talán eladható közel 4 év garanciával...)

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#28940) KTTech válasza KTTech (#28939) üzenetére


KTTech
veterán

+ ugye a TV-n egyéni sorrendet lehet kialakítani, ami valljuk be, nem hátrány... (és még PVR is lenne).

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#28941) KTTech válasza Viktor81 (#28937) üzenetére


KTTech
veterán

A UPC (mind a kábeles, mind a műholdas) megengedi a saját eszköz használatát, ami kompatibilis az adott CI(+) modullal.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#28942) bogabi válasza KTTech (#28940) üzenetére


bogabi
senior tag

Igen, ez így akár jó is lenne. Bár a Philips box az két tuneres, tehát tud olyat, hogy mialatt nézel egy csatit, addig vesz egy másikat. Ezt a G50 szerintem nem tudja.

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28943) Borisz76


Borisz76
veterán

Panánál az erősorrend ST-GT-VT igaz ?
Mert én ezzel szemezgetek : TX-P50VT50

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#28944) bogabi válasza Borisz76 (#28943) üzenetére


bogabi
senior tag

Igen, ez a sorrend. 2013-ban ehhez még hozzájön a VT után a ZT. Az lesz az über alles modell.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28945) KTTech válasza bogabi (#28942) üzenetére


KTTech
veterán

Ez igaz, de kárpótolna az 1 db távirányító :DDD (és be kell vallani nem nagyon volt még erre szükségem, a Diginél most így használom a G30 PVR-ét, DVB-C-n, de szeretnék megszabadulni a Digitől, a Discovery-s ügy miatt, meg kellene az AXN Sci-Fi és a Comedy Central is...)

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#28946) Borisz76 válasza bogabi (#28944) üzenetére


Borisz76
veterán

Mikorra várható az új modellek érkezése ?

Március április környékén vagy később ?

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#28947) bogabi válasza KTTech (#28940) üzenetére


bogabi
senior tag

Még annyit, hogy ha jól tudom, akkor a Thor-ról az UPC Direct DVBS2-ben jön. A GT50 tudja.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28948) hunspikey válasza Borisz76 (#28946) üzenetére


hunspikey
őstag

Itthon reálisan április vége, május lesz az.

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#28949) bogabi válasza Borisz76 (#28946) üzenetére


bogabi
senior tag

Valamikor tavasszal szoktak kijönni.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#28950) gyiku válasza KTTech (#28945) üzenetére


gyiku
nagyúr

mi ez a discovery-1 ugy, semmit nem hallottam, csak latom, hogy vmi fosch van helyette :F

hüllő

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.