Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #19433 üzenetére
Tegyél még hozzá 15 eFt-ot és 175 eFt-ból megkapod a Panasonic legalapabb, 42"-os belépő fullHD modelljét a 42UT50-et! Ott van benne a 3D is, konzolhoz fölösleges jobbat, igazából már a fullHD is fölösleges ilyen célra, mivel a játékok döntő hányada csak 720p-ben fut.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #19438 üzenetére
Akkor ebből a keretből egyértelműen ez a legjobb, amit vehetsz! Képminőséget tekintve legalábbis mindenképp. Méretben kapnál nagyobbat az LG 50PA6500 személyében (ez 50"-os) úgy 155 eFt-ból, de az képminőségben az UT50 közelébe sem ér.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #19453 üzenetére
Szerintem először vess egy pillantást a ma már említett modelltáblázatra.
Get Moded!
-
erdoke
titán
válasz WhiteWalker #20128 üzenetére
Egy Samsung 60E6500 esztjében olvastam, hogy kevéssé érzékeny a statikus tartalomra, mint más modellek. Nem tudom, hogy 51-es méretben is igaz, illetve hogy a kisebb panel feketéje mennyivel gyengébb a nagynál.
A legjobb aláírás a héten
-
gyerecske
senior tag
válasz WhiteWalker #20132 üzenetére
A 2D -ből 3D-be konvertálás miatt ne fájjon a fejed, még nem létezik élvezhető megoldás.Ez csak parasztvakítás az összes tv-nél.
A panáknak szebb képe van , viszont a kezelése , az EPG , menü stb, sokkal jobb a Samsungnál.[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
válasz WhiteWalker #20141 üzenetére
A régi tévém egy Samu PS50B550, a mostani egy Pana 50ST50, ezt a2 tudom neked összehasonlítani, mint fentebb írtam a Panának szebb képe van , de ez a Samu azért már egy 3 éves modell szóval nincsenek egy kategóriában.Viszont a kezelése még mindig annak jobb, nem az új panának.
Szerintem annyival nem lenne rosszabb mint amennyivel többe kerül.
Ha a 3D meg a többi "felesleges" körítés nem számít, csak a képminőség , akkor viszont a Pana a megfelelő választás szerintem.Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
alázógyík
addikt
válasz WhiteWalker #20147 üzenetére
Én LG 50PA6500-at használok már több mint 1 hónapja, full hd, no 3d, nagyon ajánlom.
Itt sikk leírni az LG-t, de én nagyon nem bántam meg. Pláne, hogy az ára nagyon baráti.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #20204 üzenetére
Szerintem nem bánod meg, az 50ST50 csak akkor éri meg a többletet, ha ténylegesen videofil vagy. Akkor viszont megéri!
liszi70: ezért mondom, hogy normális emberi ismérvről van szó, szerintem legtöbbünk erre törekedne.
Get Moded!
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #20204 üzenetére
Az 51E550 nálam is sokáig benne volt a kalapban, nagyon szuper az ár-érték aránya, én leginkább a fényszűrő bevonat hiánya miatt döntöttem más mellett, mert sokat tévézünk nappal is. (Főleg a gyerekek.)
-
diablo666
tag
válasz WhiteWalker #20211 üzenetére
en is azzal szemezgetek...majd irj beszamolot,ha megvetted
-
Toobee
veterán
válasz WhiteWalker #20236 üzenetére
Szerintem vicc kategóriába lehet sorolni, ha pénzt kér valaki, egy 150-250 ezres TV kiszállításáért. Más termék esetében, már 15-20 ezer Ft-tól ingyen kihozzák, amit vásároltál.
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #20242 üzenetére
Szia. Köszi a linket.
Nem tartasz attol, hogy szlovák webshopból vásárolj?
Nem tudom, származik e hátrányunk ha tőle vesszük.
A dreamesek nálad nem jöhetnek szóba? Én ott néztem. Igaz ott 215k ez a készülék és van raktáron. Csak magyar cégről van szó, nem tudom nyom e a latba valamit. -
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #20338 üzenetére
Igazán mögé nézhettél volna!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ott van minden releváns infó az #1. HSZ megfelelő táblázatában. Minden az arcotokba van rakva, még keresni sem kell.
Az UT50-nek csak 2 HDMI-kimenete van, ez teljesen biztos, belépő modell.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
janos666
nagyúr
Titeket mi érdekelne jobban, ha nyüstölném itthon pár napig?
PS51E550 vagy PS51E530
Egyszerre kettő szerintem nem nagyon megy, pedig sokan kérdezgetik, hogy gyakorlatilag van-e más különbség is az 550 és 530 közt, mint a letiltott 3D, így érdekes lenne őket egymás mellé tenni.
Esetleg talán a PS60E6500 lenne még, de talán pont az lesz BBécinél.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #20366 üzenetére
Szia.
Szerintem sem bánnánk meg ha az E550et vennénk. Lehet van egy kis minőségbeli különbség a 42st50, de ”csak” +9colról beszélünk, és aki a samut válassza főleg úgy mint én, hogy lcdről váltok és nincs viszonyítási alapom plazma téren akkor tényleg jó választás lehet a samu.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #20393 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Megkérdezem a boxos topikban hogy ők hogy csinálják[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #20483 üzenetére
Belépő szériás TV, érthető, hogy csak 2 darabot raknak rá, ha kell a több, vedd az ST50-et, üzletpolitika.
Egyébként egy HDMI-bemenetes erősítő minden gondot megold, eléggé elérhető áron mennek már a belépő modellek abból is és amúgy is ildomos a beszerzésük a jobb minőségű hangzás érdekében. Onnantól kezdve csak egyetlen HDMI-bemenetre lesz szükséged, én is csak annyit használok a G20-amon levő 4 darabból.
Ijk: én nem félek tőle, mindenki sír, hogy látja röcögni a 24p tartalmakat moziban is és otthon is (lehet is látni tökéletes beállítások mellett is), ideje továbblépni erről a szintről és erre valószínűleg a 48p lesz a garancia. Lehet, hogy szokatlan lesz eleinte, de szerintem lenyűgöző lesz. Ne úgy gondolj rá, mint a 24p anyagra, amire ráküldöd az IDFCt, mert ez natív lesz. Elvileg valóságközeli mozgásmegjelenítést szavatol.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #20486 üzenetére
Nem e topic témája, de már 50 eFt-tól kapsz HDMI-bemenetes erősítőt, igazán megfizethető lett és szükséges is. Ha mélyebben érdekel a téma, akkor kérdezz ebben a topicban.
Get Moded!
-
gyerecske
senior tag
válasz WhiteWalker #20486 üzenetére
én is csak 1 hdmi-t használok a 3-ból, házimozihoz alap a tv mellé egy jó erősítő is szerintem.
[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Alex91
félisten
Aten VS481A HDMI Switch, nekem ilyen van, bar nem a legolcsobb...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Lehiñito
senior tag
Szia.
Azt hiszem én is maradok az E550-nél.
Nem akarom elkiabálni semmit, de lehet elkel az lcd-m és akkor meg tudom rendelni.
Ma megkérdeztem a dreameseket, jövő hét második felében kapnak a
készülékből és utána tudnák hozni pár napon belül.
Nekem egy optikai switch kellene, hogy az xboxot és a médialejátszót is rá tudjam kötni egyszerre. -
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #20501 üzenetére
Tényleg. Ez még eszembe sem jutott. Magyarán ha hdmivel rákötöm az xboxot, a média lejátszót meg az stb-t, akkor elég egy optikaival összekötnöm a tvt és a házimozit és kiviszi az 5.1-et minden készüléknélha megvan az 5.1 forrás?
janos666: ez egy jó hír ha össze tudod hozni a tesztet.
Szerintem sokan megköszönnék a közreműködésed.
Gondolom érdemben nem lehet visszaesés a D550 hez képest az E550. -
janos666
nagyúr
válasz WhiteWalker #20520 üzenetére
hdmi-vel a TV-re,majd onnan optikaival a Z5500-ra...Dolby Digitalt+DTS-t kiadja
Biztos? Kipróbáltad valami tesztanyaggal, hogy tényleg 5.1, mindkét formátummal?
Amúgy én szeptikusan (mert még nem próbáltam) alapvetően elhiszem, hogy ha DTS-t vagy DD-t kap a HDMI-n a TV, azt kiadja. Szerintem abból szokott itt félreértés lenni, hogy DTS-HD-ből vagy TrueHD-ből nem csinál neked DTS-t vagy AC3-at, mert az halálbiztos, hogy nem megy (esetleg ha még a lejátszón állítod be, hogy csak a DTS-core részt vagy a legacy AC3 sávot használja a HD hangok helyett).elhatároztam hogy az E550 lesz,erre most elbizonytalanítsz...
AVSHD test disk, Miscallenous patterns, Dynamic Contrast videó.
Kitakarod magadnak valami rögtönzött szemellenzővel a képet, hogy csak a bal-alsó fekete doboz fekete peremét lásd és figyeled, hogy ugrál-e. Bár bolti környezetben ez így nem fog menni, csak sötét szobában.
-> De talán most megteszi nek-ed/ünk ezt egy itt fórumozó tulaj. <-TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Toobee
veterán
válasz WhiteWalker #20520 üzenetére
Majdnem biztos, hogy ezekbõl te semmit se fogsz látni. Hasonlítani sincs mihez, tapasztalatod sincs annyi, mint neki, így nem hiszem, hogy megbánnád.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #20549 üzenetére
De, kiadja, de csak DD 2.0, vagy DTS 2.0 formátumban, tehát sztereóban.
fokukac: teljesen komoly. Azt nem mondom, hogy általános, de igen sok ilyen példánnyal találkoztam mostanság. Az első, pixelhibás 50G20-am, amit anno visszaküldtem, szintén ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
StLui
veterán
Ezért jó ha erősítőbe lehet vinni a hdmi-t, nekem is ez a gondom Pioneer VSX D-2011 erősítőmön még nincs hdmi, és 3 eszközöm van amiből menne az optikai
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
BBéci
legenda
Egyértelműen leírták, csak sztereót engednek át a tévék, kivéve 1-2 LG, mert azok közül sem mindegyik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Toobee
veterán
válasz WhiteWalker #21102 üzenetére
Kérdezd meg, hogy hivatalos gyártói garanciát adnak-e, vagy boltit. Ha Samsungtól származik, akkor veheted, amúgy nem.
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #21107 üzenetére
Jó neked, hogy be tudsz menni. Nekem szegedről nehézkes lenne. Itt max edigital van személyesen meg az MM de az áraikat inkább hagyjuk. Viszont ha bemész hozzájuk, vagy felhívod őked dobhatnál egy pm-et, hogy érdemes e tőlük venni. Azt megköszönném.
Én is csak úgy tudok kp. ra venni, hogy sikerült eladnom az lcd-m és hozzárakok még.[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #21109 üzenetére
Igazábol a gari izgat, hogy az importőrnek a samu magyarország legyen feltüntetve.
Beszéltem minap a samu magyarországgal és azt mondta, hogy a hivatalos garpapír A5-ös méretű, szürke színű, hologramos, és hogy az importőrnek a samu magyarország kft.-nek kell rajta lennie, mert akkor biztos, hogy rajtuk keresztül jött be az országba. Nem szeretnék belefutni egy olyan készülékbe amit nem ebbe az országba szánt a gyártó.Én is visszaszorultam a 72es crt-m mellé tévézni, viszont a boxot hanyagolom, mert 40 után a 19 es monitor borzasztó kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz WhiteWalker #21133 üzenetére
Ez is elvileg vadiúj+garis..az eladó is 100%-os,remélem nem én leszek az első negatívja.
DjKoxi.: Mindenképp elkérem a garilevelét mailben..lehet csak jövő héten jön össze rá a pénz, így van még időm..maximum utalok egy kis előleget, de még véletlenül se akartam, hogy valaki elvigye a 152centit 210-ért.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz WhiteWalker #21461 üzenetére
Még nem vettem át, szerdán utalok több mint valószínű, és péntekre lesz nálam..viszont ha el tudja szállítani az eladó akkor csak vasárnap.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz WhiteWalker #21521 üzenetére
Jelenleg P50X10-em van, ezt fentebb is írtam,vagyis olyan nagy hátast képminőség tekintetében biztos nem fogok dobni..a méret az megint más kérdés. Korrekt embernek tűnik egyébként az eladó ahogy beszéltünk telefonon, vagy csak simán jó a betanult szövege,mindenesetre a tv több mint valószínű, hogy a héten már nálam lesz, a kérdés csak az, hogy pénteken vagy vasárnap.
Mindenképp csinálok majd róla egy két képet,meg írok véleményt..mondjuk nekem botszemem van.
Give me your cum,bull!
-
KisApám
addikt
válasz WhiteWalker #21602 üzenetére
Ma voltam a Pesterzsébeti Auchanban, ott is annyi az E550 Samu - 299 990 ft... ja... inkább az ST50 Pana 260 000 ft-ból.
Vagy max. más esetben a Samu E6500 kb. 270 000-ből.
Mondjuk itt kevesebb Samu plazma felhasználó van, lehet, hogy azért nincs ennél szó sávosodáról, lehet, hogy mentes tőle, lehet, hogy nem. A CNET-en ghost tesztről volt szó, 1 db GT50 és 1 db VT50 Pana volt 1 db E6500 Samu ellenében, a Samu jött ki jól. Gyártástechnológia. Meg a sávosodás is
Bár mondjuk más gyár, más rétegek, lehet, hogy a Samun alapon nincs ilyesmi. Vagy van...
Meg +1 col Ez tuti.Ha "sávüldözési" mániám lesz, Samut veszek.
Más:
melyik netes boltban érdemes, tapasztalataitok alapján vásárolni?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #21602 üzenetére
Hali. Én tegnap megrendeltem az E550-et itt szegeden 205ezerért.
Találtam egy jó kis üzletet ahol webshop árak vannak és magyar garral. Kíváncsi leszek rá. Meg arra is, hogy valóban van e rajta mini jack dugó a fülesnek. -
pongi1
tag
válasz WhiteWalker #21960 üzenetére
Pedig én már nagyon sokszor rendeltem onnan az angol és a német részről is, az angoltól pl. egy Kenwood dagasztógépet, sőt a némethez már volt amit vissza is küldtem mert elromlott. Nagyon pozitívak a tapasztalataim. Egy dologra kell odafigyelni. Amikor rendelni akarsz, nézd meg a terméknél a forgalmazókat, ott leginkább csak az Amazon mint eladó a támogatott, ők a legtöbb terméket szállítják Mo-ra (plazma tévét pl. nem szállítanak), lehet, hogy amit Te rendelni akartál, az Amazonon volt ugyan, de egy másik eladó terméke volt.
-
DVlad
őstag
válasz WhiteWalker #21960 üzenetére
Többször rendeltem már az USA oldalról és megjött. Egyszer az történt, hogy egy napon rendeltem CD-t az UK, a DE és az USA oldalról és az amerikai érkezett meg elsõként.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #22076 üzenetére
Tudod az a szomorú, hogy ha tisztában vagy a számokkal, akkor lesz igazán lesújtó a dolog: egy átlag BD-kiadványból országosan nem lehet eladni 200-300 darabot. Adott esetben sikerfilmből sem. Senki ne mondja nekem, hogy egy sikerfilmnél nincs 200-300 ember az országban, aki megengedheti magának, hogy BD-t vegyen! Pláne mikor akcióban már nem kerül többe a BD, mint két mozijegy ára és cserében ott van a polcodon, örökre a tied a kedvenc filmed! Szerintem egyetlen budapesti kerületben ennek a számnak a többszöröse van vásárlóerőben, aki megtehetné anyagilag és adott esetben a technikai feltételei is megvannak! Szerencsére azért vannak üdítő kivételek, amikből viszont többszöröse is elmegy, adott esetben már előrendelésben is, csak sajnos nem ez a jellemző.
Én egyébként a forgalmazási módszereken változtatnék: pofátlanul nyomnám az emberek arcába lépten-nyomon a 2-3 eFt-os BD-ket. Nem csak a multik DVD/BD, részlegén, de mindenhol. Egyébként nagyon érdekes, a Tankcsapda csinálja most ezt az új lemezénél: egy bizonyos benzinkút hálózatában tudod megvenni potom 990 Ft-ért. Szerintem nagyon okos dolog: az emberek 10-20-30 eFt-okat is otthagynak egy kúton, akkor már nem tétel az az 1 eFt. A benzinkutas shop-ok erre az üzletpolitikára jöttek létre és képesek élni még úgy is, hogy az áraik nem ritkán 150-200%-osak a bolti árakhoz képest. Valami ilyesmit tartanék nyerőnek a BD esetében is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
medica
senior tag
válasz WhiteWalker #22078 üzenetére
Minden adathordozó árába be van építve egy igen magas reprográfiai díj, amit akkor is kifizetsz ha semmit sem írsz ki rá.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
lemmy9
őstag
válasz WhiteWalker #22076 üzenetére
Én is kiborultam amikor láttam, hogy a "boltban", a Skyfall 8000-es letöltésnél tart, a kamerás, mozihangos szutyokból.
Az emberi igénytelenség páratlan."mi már meg is néztük a 007-et a leden"
bruhaha,bruhahahahahahahahaha
Üdv: Dr. Genya
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #22091 üzenetére
Még három filmet várok (Skyfall, Bourne, Taken 2), de inkább szemenszúrnám magam, mint kamerás, vagy diviksz szutykot nézzek.
(#22097) DM-Fan
Most Te ragadtál ki egy mondatot a szövegkörnyezetből.
Azt írtam, hogy az eladások bővülése miatt nem mennének lefelé az árak. Azt nem tudhatjuk, hogy a Sony valójában miért szánta el magát erre a lépésre.[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz WhiteWalker #22793 üzenetére
+1
-
whappela
csendes tag
válasz WhiteWalker #22793 üzenetére
Ezt most nem értem. Hogyhogy nem azt kapta, ami a hirdetésben volt?! Ha nemcsak az a gond, hogy hibás, hanem ráadásul még csak nem is egy 60-as E530 plazma, akkor miről beszélünk egyáltalán? Remélem, hogy nem ez a helyzet, mert ha igen, akkor kénytelen lennék szegény Dexar kollégára aszondani, hogy megőrült, hogy nem ezzel kezdte...
Ez a garanciaügy valóban kissé zűrös, ebben nincs vita, de az ilyesmi időben való pontos tisztázása a vevő felelőssége is. Csábító a legolcsóbb bolti árnál is 25%-kal alacsonyabb áron hozzájutni nagy értékű vadonatúj műszaki cikkhez, de a vaterázáshoz ne úgy álljon hozzá az ember, mint egy webshophoz. Itt főként magánemberek adogatnak-veszegetnek, szóval ehhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, és bele kell kalkulálni a kényelmetlenségeket is. Nem lehet rögtön fölnyomni valakit azért, mert nem úgy történtek a dolgok, mintha boltból vásároltunk volna házhoz szállítással. Ha a faszi valóban elintézi neki a hivatalos papírt, akkor simán überjól járhatott Dexar ezzel a vásárlással még így is. Én csak aszondom, hogy fölösleges rögtön a legrosszabbra gondolni és fölnyomásban gondolkodni, ha egyszer van esély, hogy anélkül is jól végződik. Ésszerűen kell kezelni az ilyen helyzeteket.
(Különben minden rosszindulat nélkül: ha valaki egy magánembertől egy ennyire értékes, szállításra közismerten bazi kényes műszaki cikket vásárol sima futáros postázással, pláne első vaterás vásárlásaként, az tuti, hogy még nálam is nagyságrendekkel jobban szeret veszélyesen élni.)(#22794) liszi70: "Azért az elgondolkodtató, hogy minek is tette föl a leütés után azonnal, még egyszer ugyanazt a hirdetést? Amit gyanúsan gyorsan levett, ahogy írtam neki"
Ebben van valami, de végül is akármi lehet emögött. Csak az érdekesség kedvéért. Szóval a vaterán kívül is hirdetett, tehát ha tényleg több tévéje volt, máshol is elkelhetett, és pl. azért zárta le. Nem lehet semmit sem tudni.
Még egyszer, én csak annyit mondok, hogy az eddigi vaterás tevékenysége alapján nem egy tipikus csaló. Ettől még persze lehet, hogy mégis egy kibaszott csirkefogó gazember, viszont akkor legalább a kifejezetten dörzsölt fajtából való, aki energiát feccöl a tevékenységébe, sőt eddig még arra is ügyelt, hogy úgy kúrja át a vásárlóit, hogy azok elégedettek legyenek.
Én is kíváncsi vagyok, mi lesz a dolog vége, őszintén remélem, hogy nem marad el a hepiend.Dexar: Majd számolj be, hogy mi lett. Egy biztos: egyelőre eszedbe ne jusson visszajuttatni neki a tévét (ha mégis, azt csakis azután, hogy visszakaptad a pénzt).
-
KisApám
addikt
válasz WhiteWalker #22982 üzenetére
Azt azért nem.
De tuti unalmasabb lenne az életetek nélkülem
No meg érdekel, mi lesz a 3. ST50-es hibája
És a Pana miért tagadja...És még csak most fogok elkezdeni házipáleszozni.
A legjobb gyógyszer!
No meg van hozzá csípős mangalica kolbász vörös hagymával (tényleg)!
(aki közel lakik hozzám, Bp., XIX. ker., jöhet kóstolóra )[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #24329 üzenetére
Mindenhol az XBMC-t tartják a legjobbnak, ezért én nem kísérleteznék semmi mással.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #24335 üzenetére
Nem próbáltam, mert kizárólag médialejátszóról nézek filmeket, én is csak mások elmondása alapján merem javasolni.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #24329 üzenetére
A KMPlayer szintén nem tudja a frekvenciaváltást. Ismétlem, XBMC vagy MPC-HC.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #24355 üzenetére
Beállítások / Teljes képernyő / Use autochange fullscreen monitor mode-hoz pipa, utána minden felajánlott From FPS-To FPS-hez rendeld hozzá a megfelelő frekvenciát. Például 23.982-24.499 -hez az 1920x1080 24p-t és így tovább.
-
ketkedo612
tag
válasz WhiteWalker #24386 üzenetére
Szerintem csak 1-1 db-ok vannak elszórtan ezért akciós újságban nem hiszem hogy szerepelnek.
Az egriben ma látam, csak 50UT30-at 185000 Ft körüli áron, Csak azért tűnt fel mert olcsóbb volt mint a 42UT50-es.
A hét elején a gyöngyösiben is volt kitéve egy UT30 vagy ST30-as, a méretére, árára nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest