Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
-
Cypresss
senior tag
Atyavilág hogy repül az idő, 50k komment!!!
DM büszke lehetsz erre a fórumra, remélem a következő 50ezret is ilyen gyorsan éri el a topik.
Egyben itt mondanám el, hogy egyik ügyfelem vendégségben volt nálunk két hete, meglátta a VT-30-ast a szobában (éppen ESPN HD ment). Majd fél órára bezárkózott és amikor kijött közölte, hogy ilyen tévét akar karácsonyra a családnak. Tegnap meg is ejtettük a vásárlást.
Én még embert nem láttam ennyire boldognak, amikor kicsomagoltuk a cuccot.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
vasii
senior tag
Köszi!
Hat sztem kb a TV addig lesz amig mukodik, csak esti tv nezesre van hasznalva, arra meg megfelelo. Mondjuk lehet mar ennek az ideje nemsokara eljon..Sztem marad mondjuk egy oplay 20ert, aztan ha lesz kesobb uj tv az jo lesz arra is, addig meg "jo" a kompozit, ugyis a tv adas is nagyongyenge, szoval sztem megfelel. -
Klemens
őstag
-
janos666
nagyúr
Pedig 2012-ben már igazán alap dolog lenne, hogy bal oldalt frissen darált kávészemekből főz feketét, jobb oldalt pedig meth kristályt szintetizál robithusin-ből.
Tudom, hogy nem lesz ilyen jövőre, de én hiányolom a (szemenként) 50/60Hz-es FullHD-3D lehetőséget. PC játékokhoz jól jönne, és a mai technológia is képes lenne rá további jelentős fejlesztések nélkül, csak akarni kéne.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
< CyberBob >
őstag
Mint korábban írtam a képminőséggel (élesség, színek, mozgásmegjelenítés, fekete szint) semmi gond nincs. Viszont a még sötétben is kicsit kevésnek érzet fényerő (nem lcd-hez képest) a vibrálás már közepesen világos részeken is vagy a kontrasztos részeken mozgás közbeni sárgás zöld kontúrokon még lenne mit javítani hiszen a konkurenciának is sikerült. De még a saját gyártású c3-a belépő szintű modellnél is alig vagy egyáltalán sem látszanak a fenti "hibák" (egymás mellett azonos forrással próbálva). Elfogadom, hogy a piacon jelenleg a legjobb plazma tévéket a Pana gyártja és persze értem én, hogy tökéletes tv nincs de ez most nálam kevés volt.
evra1: lehet tudni milyen márka és szerviz?
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
udimension
csendes tag
Köszi a tippeket, kicsit utánaolvasgattam.
Muszáj lesz megnéznem egy 51D6900-est valahol. Egyáltalán lássam, mire képes a tévé. Remélem Szegeden van valahol kiállítva. A vásárlás esetén ez a bolt 3 év garit vállal, bár Szegeden a 200 Volt-nak is van boltja, de a plusz gari miatt inkább ezek lesznek:
http://digitalko.hu/index.php?id=ps51d6900&kat=plazma_televizio
Elég lesz az átmérő
Bár még az 58C6500-as is tetszik, de ott csak 1 év a gari. Megpróbálok még alkudni, szvsz az is menni fog, outlet lévén lehet pofátlankodni. Állítólag vezérlő-kábel volt a hibája, mivel megérkezéskor be sem tudták kapcsolni. A kábel cseréje után viszont hibátlan.
Én mondjuk a 3D-s izékre nem bukom, szal az pont nem érdekel.
-
noel2009
csendes tag
-
norral
aktív tag
Köszi!
Csak hülyéskedtem az asszonnyal. Ilyenekbe nem szól bele, ahogy én se abba, hogy ő mit olvas például. Max örül, ha látja, hogy örülök valami új kütyünek.
Esetleg tudsz olyan helyet, ahol meg lehet nézni egymás mellett a két TV-t? Nagyon kíváncsi lennék erre a masinára élőben mostmár. Sajnos ma nem jutottam már el panashopba alleba zárás előtt. (mondjuk fogalmam sincs ott van e pl. kiállítva)
Üdv:
norral -
-
KTTech
veterán
Én se az eredeti áron veszem, de eredeti garral kb. 155E-t nekem meg fog érni... nekem is másodgép lesz, a fotófeldolgozáshoz, játékhoz marad az adatlapomon szereplő hardver viszont általános netes feladatokra, utazáshoz nagyon jó a kis Asus,32GB belső tárhellyel. A 3G/GSM hiányát meg megoldja az N900-am, tethering-el
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
OrLiX
tag
Javaslom a Logitech Harmony taviranyitokat mindenkinek. A legkisebb is 3 vagy 4 eszkozt tud vezerelni.
Nekem egy regi tipus van, ami 15 eszkozt tud, vilagit, es ami a legjobb bennuk, az az Activity-k.
Egy gombra, nalam Watch Movie, bekapcsolja a tv-t, ez erositot a megfelelo bemenetre valtja, bekapcsolja a media lejatszot, majd ellepked a film konyvtarba a NAS-on nekem mar csak ki kell valasztani mit nezek.A tanitasa neten keresztul, csak beirod a tipusat az eszkoznek es ratoltod.
Tud tanulni is, ha valami olyan eszkozod van, ami nincs az adatbazisban.
Egy gombra pedig kikapcsol mindent.
Az enyem 6000 volt e-bayrol.Bocs az ekezetekert, mobilrol irok.
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Cypresss
senior tag
A makrózás a modern kor egyik legfaszább találmánya. Egy komoly házimozi rendszer (kigészülve még egyéb komponensekkel) esetén szerintem élni sem lehet nélküle.
Más: ma körbenéztem a budaörsi MM-ban és [ezt]lőttem.
Úgy érzem nem zár rossz évet itthon a forgalmazó.
Más2: Ugyanitt megnéztem milyen az LG passzív 3D-s megoldása. Nos.....ööööö....igazán nem szeretnék senki megbánatani, de nem fostam le a bokám. Egyetlen dologban viszont tényleg jobb, mint a Pana; ez pedig a mélységérzet. Nem tudom, hogy csinálják, de az tényleg remek volt.
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
tibor.sz
tag
Nekem Logitech Harmony 555 van. 10.000 Ft volt és mindent (tv, erősítő, set top box, DVD, még a motoros redőnyt is vinné, ha lenne) remekül kezel. Egy igazán nagyszerű szerkezet. Mondjuk az új VT30 esetén azért van egy két dolog, amit nem tudok vele irányítani, de csak azért mert egyszerűen nincs rajta annyi gomb, így nincs hova programozni egyes funkciókat. De az esetek 95%-ban elég. Ennyit szerintem bőven megér, mert tényleg remek és hasznos kis szerkezet.
-
-
mohus
csendes tag
Az ezeréves CRT thomsonom világított
én sem értem...gagyi...szerintetek visszavigyem a G30-at emiatt?Más: valaki meg reklamált ,hogy a bolt nem válaszol...az ucsó héten én sem veszem fel a telót az tipródó customernek de én sem sem várom el, hogy foglalkozzanak velem... erre a hétre TV vásárlást hagyni már tipmixes. Akinek jutott az nézze, akinek nem jutott az kezdhet beiglizni.
Mégmás: mkv-t viszi-e a g30...szerintem semmit sem érdemes usb/sd-n beletolni filmileg mert csúnyán néz ki...de lehet h ezt más megcáfolja
FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!
-
HoReSz1975
őstag
2012 márciusában tervezek TV cserét, Jelenleg Samsung LE40C530 van otthon, ezt szereném LED, vagy Plazmára cserélni. Sajnos a LED TV -k árai még mindig fent vannak, nekem ami fontos az a képméret, ami 46 - 51" -ig legyen és 3D -t és belső média lejátszót is tartalmazzon. Ezért tervezem én is a Samsung PS51D550 -et
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Pont ezért írtam, hogy egyénfüggő mindenkinek mások a szokásai. Már dvd-n sem érdekeltek az extrák és a menü is felesleges szerintem. Az utóbbi kb 20 évben csak pár tucat filmnél éreztem, hogy érdemes újranézni őket (ezek is mind régi filmek). Sorozatok legtöbbször meg sem jelennek lemeze amik meg igen azokhoz bőrönd kell. Persze aki tékát akar otthon vagy gyűjti az újabbnál újabb speciális kiadásokat annak jobb a lemez.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Ez így van a BD kb. 10 évig biztos megfelelő lesz viszont aki anno ugyanazt a filmet megvette vhs-en és dvd-n most nem biztos, hogy megveszi BD-n is. Arról nem is beszélve, hogy több esetben mint pl: Vissza a jövőbe c. filmnél újra szinkronizálják a filmet csak mert sztereó volt viszont az új csapnivaló így alapból kiesik az új formátum (persze ügyes emberek megoldják, de még sem így kellene). Szóval ez a dolog sem fekete és fehér.
-
< CyberBob >
őstag
Jó dolog eredeti nyelven nézni a filmeket viszont az angol nem erősségem így marad a szinkron. Sorozatokat viszont 90%-ban csak felirattal nézem mert meg sem jelennek nálunk.
Még annyi a régi és új szinkronokról, hogy aki szereti a Woody Allen filmeket (én is) ott legfeljebb "tisztítják" a hangot mert alapból mono-ban szól.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Megmondom őszintén elég keveset használtam még a készüléket, mivel nem én vettem, hanem ősök, és nagyon ritkán vagyok otthon náluk. Többek között ennek köszönhető, hogy nincs még hozzá médialejátszó, mert ők csak TV-zésre használják, filmnézésre nem.
Nagyjából rémlik a menüje, de hirtelen nincs előttem, hogy hol lehet benne ezt a frissítési értéket állítani, ezt meg tudod még mondani esetleg? 24-én utazom haza, akkor feltétlen kipróbálom!ui: közben végiggondoltam, lehet ezt nem is a TV-n, hanem a laptopon kell beállítanom.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, mire elküldtem már sejtettem, hogy butaságot írtam, azért tettem oda az utóiratot.
Azóta átnéztem az ATI Control Center beállításait, de gyanítom ez az opció csak akkor lesz látható, ha éppen rá van kötve a TV, úgyhogy ezt majd otthon szombaton..
De hogy a lejátszószoftverben is állítani kell azt nem gondoltam, jó hogy mondtad, azt most is meg tudom keresni, VLC-t meg KMPlayer-t szoktam használni."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
junkpod
veterán
teljesen egyetértek, nekem is hasonló beállítással megy az S30 és sötétben szinte bántóan éles a kontraszt néha. Nem tudom elképzelni, hogy kevés legyen bárkinek is a plazma fényereje, ha felesnél ekkora, mekkora lehet teljesen (ki sem merem próbálni, nehogy leégjen a bőröm
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest