Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DM-Fan
Topikgazda
Az 50ST50 és 50UT50 közötti vívódást már nem a nézési távolságodnak és a nézett anyagaidnak kell meghatároznia. Az ST50-en ott a bevonat, ami nappali, illetve mesterséges fényviszonyok mellett jól jön. Ezen felül jóval több bemenete van, tud USB-HDD-re TV-adást rögzíteni, jobb a hangja, van beépített WiFi-je, stb. Ott van az #1. HSZ táblázatában.
Ezeket mérlegeld!
[ Módosította: philoxenia ]
Get Moded!
-
sixer66
senior tag
Szerintem Én is elnapolom, vagyis elhónapolom a Samu tv eladást és 2-3 hónap múlva mikor kifutnak a tavalyi modellek veszek egy ST50-et és eladom a Samut, igaz jóval olcsóbban fogom tudni eladni, de az ST50 is remélhetőleg bemegy olyan 160 körülre.Vagy erre azért ne számítson az ember?Szerintem a mostani 190-hez képest nem annyira irreális, de lehet tévedek.
-
DM-Fan
Topikgazda
Az üzemidejét a szervizmenüben, az integritását/homogenitását/pixelhibamentességét pedig egyszínű, 1920x1080 felbontású, akár Paint-ben elkészített .jpg háttérképekkel (alapszínek, plusz fekete, fehér, szürke, stb.). A sávosodás tesztelésére leginkább valami homogén, világos felületet tartalmazó videó a legjobb (felbontása mindegy), pl. sok kék eget, sivatagot, focipályát mutató filmek, pásztázó kameramozgással.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
őstag
Tudom, hogy mindenki más lehetőségek között él, gondolok itt az anyagiakra. Első tv-m 63 ezer Ft volt, ami mondjuk 2 havi fizetés volt 1994-bem. Ennyi munkáért egy 63 cm-es nem síkképcsöves Videoton fadobozos Tv-t kaptam. 2. készülék a korát megelőző 16:9-s képarányú Sony tv kb 70 cm-es képátlóval 1997-ben 230 eFt volt és még csak nem is volt síkképcsöves. 3. már egy PV70-s plazma , azt is akkor vettem, amikor még a samu 72 cm-es képcső volt a divat. +2-3 év 107 cm-es élmény az átlagemberrel szemben szerintem megérte 5 évvel ezelőtt a 263 ezret. Most meg itt a gt50, had ne magasztaljam mennyire Q jó!
-
pepe76
csendes tag
Nekem főleg a filmek mentése külső HDD-re funkció az ami nagyon szimpatikus (és nincsen az UT-ben).
BTW valaki próbálta SSD-vel? Vagy olyan 2.5"-os HDD-vel, amit nem kell a 220-ba dugni, hanem az USB-ről kapja a naftát? A Pana support csak valami Buffalo HDD-ről ír, nem hiszem, hogy ez az egy működne vele.
Én azt tervezem, hogy rákötök majd egy halk 2.5"-ös HDD-t vagy SSD-t, és bekapcsolom a Live Recording-ot állandóra. Ha jól veszem ki ekkor működne a műsor megállítás és visszatekerés, hasonlóan ahogy a UPC STB-ben működik. Az lenne a cél, hogy az STB-t lecseréljem HD médiacard-ra. USB-ről táplált vinyó tök jó lenne, mert gondolom eleve csak akkor kapcsolna be amikor a TV megy, vagy amikor műsort vesz fel.
-
sixer66
senior tag
Nah igen, ha pl. február végére ahogy jönnek az új jövevények ST50-nek leesne az ára az lenne az igazi, csak nem tudom kibírom e addig
UT50 külsőre jobban tetszik valamiért, de hát nem a külseje miatt veszünk tv-t, ST50 amúgy is vékonyabb, csak félek a sokak által emlegetett sávosodástól, viszont múltkor Én is UT50-en néztem 3D-t és hát ég és föld a mostani 6030-as LED-emhez képest. Meg szerintem tényleg számít az a plusz 2", igaz plusz 50-60-at nem ér a képméret,de a minőség igen, mert kb annyit kellene hozzáraknom a mostani LED-hez, pedig még fóliás zsír új, csak ugye miután kihozod a boltból már zuhan az ára.Bár ha megvárom, hogy leesen a Plazma ára esik a mostani LED ára is, szóval jól ki van ez találva.Vagy csak élni kell a mának és belevágni lesz ami lesz -
mayday00
őstag
Pontosan..
Olyan mint a használt autó. Haverom Opelje, szerinte 1milát ér.
Max 600ezret adnak érte, sehol máshol sem kapna érte többet.
Hiába kérsz te érte ennyit, ha senki az ég adta világon nem ad érte annyit."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
DM-Fan
Topikgazda
Egyedül a Panashop-pal kapcsolatban van hivatalosan megerősített infó a hivatalos gyári garancia kiterjesztéséről, ez az ST/GT/VT készülékekre vonatkozóan árban plusz 15%-ot jelent.
Szerintem első körben tőlük érdemes vásárolni, de ha ez nem szimpatikus, akkor ott az E-Digital, de ők tudtommal biztosítással kombinált garancia-kiterjesztést kínálnak, ami nem gyártói garancia, így nem olyan jó, mint a Panashop ajánlata.
Ez a két legjobb webshop, szerintem közülük válassz! Egyébként ott vannak a hivatalos viszonteladók a Panasonic.hu-n.
Locotus: mint minden évben, idén is várhatóan február végén - március elején.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mp54
senior tag
Karácsony előtt vettem Panashop-tól, neten 50ST50-et (nem magamnak). Előtte telefonáltam. A rendeléskor a Megjegyzés rovatba kell beleírnod (máshova nem is tudnád), hogy kérsz +1 év garit (+5%) vagy +3 év garit (+15%). A garit külön számlán számlázzák. Másik számlán a tv és a szállítás. Infó nincs a neten, azért nem találod...Ráírták + pecsét a gari papírra is a + garit.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
A tiéden van AR bevonat.
Hogy a legutóbbi Panasonic reprezentánst idézzem: Enélkül olyan a panel, amilyen.
Szóval... enélkül olyan a panel, mint egy hagyományos üveglap. Ha erős fény van a szobában, akkor látod benne azt, amivel szembe néz.
Használható, főleg ha sötétítesz, vagy csak este nézel filmet. De ha nappal is, és meg van rá a pénz, akkor érdemesebb lenne az ST50-el barátkozni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dorian
félisten
-
-
CoroStar86
aktív tag
Majd' minden boltban kiállított plazmának pocsék képe van. Szerintem én láttam az országban az egyik legnagyobb kakukktojást: asszem egy 42ST50-nek ha nem is volt jobb képe egy LCD-től, de egy szinten volt vele. Mindez egy MM-ben. Mondom én akkor be lehet ezt állítani normálisra is valahogy... Am az itteni szakik véleménye alapján vettem az 50ST50-emet, és nagyon nem bántam meg! Már most is nagyon szépek a feketéi, a természetes színei, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz kalibrálás után...
-
Chrys_
addikt
-
BBéci
legenda
Hozzátenném, hogy 2,7 m széles vásznat 3 méterről nézve eszméletlen élmény is lehet a 3D, azt többször tapasztaltam. Tévén kutyafüle.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hunspikey
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy mi fogja eltartani a tisztelt TV gyártó cégeket, ha már minden háztartásban 4k-s TV lesz és tudni fog minden smart funkciót és persze 3d-s is lesz. Szerintem úgy fognak járni, mint az asztali PC gyártók. Ki megy a divatból a TV, jön majd helyette valami más technológia, pl holografikus vagy akármi, ami magát az otromba méretű statikus kijelzőt úgy amblokk feleslegessé teszi.
Viszont addig mindenképp lesz egy óriási hanyatlás. Nagyobb mint ami most tapasztalható.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
dedy70
tag
Az egyik fórumtársunk 4 db 50ST50-es készüléket küldött vissza a sávosodási probléma miatt. A boltban történő személyes kipróbálás esetén megspórolsz magadnak egy csomó időt és idegességet, ha belenyúlsz egy hibás készülékbe. Sokkal egyszerűbb kipróbálni és amennyiben hibás kicsomagoltatni 2-3 készüléket ott helyben mint intézni a visszaszállítást.
-
Dorian
félisten
Szerintem sincs értelme általánosítani.
"hogy kinek jó a laptop, a tablet vagy a PC, vagy konzol, azt mindenki eldöntheti magának"
Így van, maximálisan egyéni preferenciák vannak, nálam pl. laptop:
Nem játszom, tavaly vettem egy X-Box-ot, azóta az is áll a sarokban;
Munkára kell, de irodai alkalmazásoknak, így nem kell különösebb erőforrás;
Többnyire asztalnál használom, de heti 1-2 alkalommal külső munkahelyre megyek, így kell a mobilitás is.
Cég vette a gépet, de -mivel laptopot választottam- nekem nem kell vennem otthonra, haza tudom vinni;
otthon kanapén üldögélve használom, nem asztalnál.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nagyúr
"A PC azért esik folyamatosan mert rengeteg olyan új termék lepte el a piacot elérhető áron, ami kivált rengeteg funkciót azok közül, amit régen csak a PC tudott.
De az biztos, hogy a PC sosem fog eltűnni, csak a nagy egészből sokkal kisebb lesz a része."Ezzel egyetértek.
-
< CyberBob >
őstag
"Nem értem miért beszél mindenki mindenről általánosságban."
Én alapvetően a saját és ismeretségi köröm véleményét írom le persze ennek semmi köze nincs a statisztikákhoz."Nem az eszköz dönti el a saját létjogosultságát, hanem a felhasználás kör, amire mindenki azt az eszközt veszi, amelyik neki arra jó."
Ezzel teljesen egyetértek, csak az torzítja a dolgot hogy sok felhasználó azért vesz meg valamit mert bedőlt a marketingnek és pár hét múlva jön rá, hogy csak egy kacattal lett több..Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
89Csabi89
tag
Hát igen...
Nekem megy mindig Samsungom volt, mondjuk az a "mindig" az egy TV, és két Monitor xD De előtte csak 1 tv-m volt egy Daewoo Még agyalok rajta de jöhetnek az okosságok (-: Megveszem majd az egyiket holnap, és ha nem tetszik amit látok visszaviszem 8 napon belülBBéci: Akadtak itt problémák a Panasonic tv-t samsung szemüveggel nézéssel. És 20 Forintot nem akarok kiadni egy Pana szemüvegért
[ Szerkesztve ]
-
dedy70
tag
Az én asztali gépem több mint 5 éves. Amikor vettem elég jónak mondható konfigurációnak számított. Régen sűrűbben cseréltem a gépeimet, de ez valahogy itt ragadt nálam. Mostanában nagyon ritkán játszok. Volt idő amikor hajnalig játszottam, másnap kénytelen voltam kockás szemekkel és persze holt fáradtan dolgozni menni. A sok drága pénzért megvásárolt játék meg ott áll félbehagyva, valamiért eltűnt a varázs. Csak egyszerű játékokkal szoktam játszani telefonon vagy tabletten. Az asztali gépet havonta kétszer ha bekapcsolom. Legtöbbször az iPad-et szoktam használni végigfeküdve a kanapén, közben háttér tévézve. Van még egy MacBook-om is. Utazásaim alkalmával azt is magammal szoktam vinni. Vannak olyan dolgok amiket kényelmesebb vele végezni mint az iPad-el. Az asztali gépet RAW konvertálás, 1080i videó vágás, CAD tervezés miatt tartom. Van hozzá egy 22"-os EIZO monitorom, ami ideálisabb a fenti műveletekre mint a laptop 13"-os kijelzője.
Mindegyiknek megvan a maga felhasználási köre. Aki csak netezni, e-mail-ezni, facebook-ozni akar annak bővel jó egy tablet. Aki sokat ír annak jobb megoldás egy laptop vagy ultrabook, kispénzűeknek még talán alternatíva a netbook is, de ő tényleg kihalóban van, és bizony vannak olyan felhasználási területek ahol még mindig az asztali gép a legjobb alternatíva. Azt is el kell ismerni, hogy a nagy többségnek semmi szüksége asztali gépre. Egy egyetemistának jobb a laptop amivel tud az előadásokon jegyzetelni és kellően mobil ha haza utazik a kollégiumból/albérletből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Politika
- Robotporszívók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest