- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
köszönöm mindenkinek. Azt mondták akkor is nagy banzáj lesz
Ismerős motort akar felújítani. g1-est... 200-300k-t akar rákölteni... De jó,hogy nem ő végzi el a feladatot ...
Ez volt az a motor ami alattam egyszer már szétesett,akkor lett a főtengelyből köszörülve és épphogy lehetett találni hozzá csapágyakat...Én- de főtengelyt én akkor is cserélném mert ezen már nem lehet semmit köszörülni.mondta a djorde
Ismerős -azt értem
Ismerős -de te nem érted azt, hogy mi van ha nem is kell köszörülni..csak megfényezni
Én -megfényezni?
Ismerős -hát köszörülés után végigtolják vlamaivel amitől szépen csillog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest