- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
bandi0000 #228126 üzenetére
Passat 8.5-ben érdemes kiiktatni a 2 hengerezést? Bár ahogy olvasgattam nincs nagyon negatív tapasztalat, csak a rángatás, de az elvileg sw frissítéssel orvosolva lett
Corsa02 kolléga megnézte, és szerinte van a kocsin, amit kinéztem 2 elmaradt frissítés, elvileg garanciális még, 2+2 év, begurulnék vele a szervizbe akkor ingyé megcsinálják ezt?Szerintem nem érdemes kiiktatni, de ha zavar (Passatban nem fog szerintem) akkor ki lehet persze. Műszakilag nem indokolt a kiiktatása.
A frissítést megcsinálják ingyen, igen.Olvastam valahol valami módosított olajnyomást, bár ezt lehet a dízeleknél, hogy egyik frissítéssel visszábbvettek belőle, hogy hozzák a normákat, ha ez fennáll benzinesnél is, akkor érdemes lehet megbuheráltatni ezt?
Nincs szükség ilyen beavatkozásra az EA211-nél.
Kicsit még mindig agyalok, hogy jó lesz-e ez az 1.5 tsi, bár a facebook csoportba minden motort kevésnek tartanak ebbe az autóba, talán csak a 2.0 tsi meg a 190LE-es cr-t szeretik... Igazából mire nem elég egy ilyen? Nézegettem gyorsulásokat, faszán pörgeti szerintem, gondolom egyedül emelkedőn megpakolva kellhet majd visszaváltani ha úgy van, de minden másra elégnek kell lennie nem ?
Gondolkoztam a 2.0-án is, de ott azért elrettentem a fogyasztási adatokon, és csak azért nem vennék azt, mert Jóska Pista szerint az 1.5 meg se tudja hajtani az autót, csak ha tényleg van értelmePróbáld ki szerintem, az egészséges közlekedéshez elég, ha még ugrósabb autót keresel akkor 2.0TSi kell, valamivel nagyobb fogyasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged