- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
imyourfriend #210732 üzenetére
Még nagyon korai szériás MIB1 RNS510-en próbáltam volna firmware-t, térképet frissíteni, illetve magyarítani, de pár napnyi Google-zés után feladtam. Magyar nyelvet hozzá publikus helyről lehetetlen volt szerezni. A firmware olyan régi volt, hogy a legújabb verzióra csak 2 lépésben lehetett volna frissíteni, és ez kellett volna a térkép frissítéshez is. Ráadásul az még csak DVD-s frissítést támogatott, egy nagyon primitív (és akkor már 10+ éves) olvasófejjel, így a téglázás esélye is teljesen benne volt.
Az általad említetthez hasonló áron vállalta volna az egészet környékbeli szaki, végül nem jutottam el hozzá, de így inkább rábíztam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest