Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winchester95
őstag
-
félisten
-
félisten
-
-
bul07
nagyúr
Beállításra én vettem egy kézi mérőtt, persze nem jól mér de mindig ugyan azt, szóval mikkor gumisnál voltam szóltam hogy a legpontosabbal állítsa be a 2.5-öt, és rámértem hogy az ennyém mennyit mutatt, és meg is tudtam hogy mennyit csal és úgy lövöm be a nyomást.
Amúgy tizedre pontosan ammúgy se számít, mert 10fokonként 0.1 lesz az eltérés ha jól tudom.
Tehát ha nappal van 15fok és éjszaka van egy -5fokos fagy akkor akkár 0.2 -vel is kevesebb lesz a gumonyomás.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zolnagy
őstag
-
-
vlevi
nagyúr
Szép új világ
Tudom, az okostelefon, vagy az okosóra kijelzője is csinál érdekes dolgokat, ha sok víz éri. Marha érdekes menüpontokban szoktam járni az okosórával zuhanyzás közben Inkább leveszem, hiába vízálló.
Alapvető tervezési hiba, hogy egy kilincs vizes környezetben meghülyül. Nem lett volna szabad azt a technológiát használni.
Igen, vannak ezek a kényelmi szolgáltatások, amik egyetlen dolgot megoldanak, de hoznak sok mást.
Nekem egyszerűbb, fizikai kilincs van az oktávban, de kulcs nélküli indítás, és mindíg azon jár az agyam, hogy hol a kulcs. -
Corsa02
őstag
-
Reggie0
félisten
-
426os
őstag
Elvileg alkalmas arra, amire szeretnéd. Ha pedig éppen több kellene, veszel kreditet vagy előfizetsz. Szerintem megéri beruházni rá.
.
-
TrollBalint
addikt
Lementem megnézni az olajszintet, mert most volt olajcsere és akkor egyúttal kipróbáltam ezt is és valóban. Le kell venni a gyújtást
köszi simonjoe neked is. Mondjuk gyújtás ráadás után mrá nem akar visszamenni magától alaphelyzetbe, ami engem meglepett, de ennyi baj legyen
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
pepucs
tag
2017-ben szlovéniában a pályalehajtó előtti benzinkúton ragadtunk. Benzinkutas adott egy tréleres számot. Tag az ellenkező irányba ment fel a pályára pedig elmondtuk 16x hogy melyik kút, pontos címmel. Majd azért hogy tréleren lehozott minket a benyakút utáni lejárón a saját szervizébe 200eurót benyelt (5p-es út volt)... 2 nappal később Jesoloban megjelent egy Ford rangerrel
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
-
dellfanboy
őstag
az lehet, de mivel latjak hogy gond van az autoval, miert nem ajanlak fel jopenze hogy visszarakjak a soft-ot?jopenze. erted nem ingyen. sztem az ilyen 1 bites embereket, ez egy tokjo lehetoseg ertekesiteni, hogy a vevo is jol jaron. lehet legkozelebb is ide jon a vevo, ne adj isten ha lesz della itt vesz uj autot
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
imyourfriend
őstag
RNS fejegységgel annyira nem vagyok képbe, megoldható azért a frissítés néhány kérdéses/nehézkes verzió van.. persze a tapasztalat számít, nem agysebész dolog. Angol oldalról szerencsére jól állok, de amúgy van Magyar nyelv alapból mivel olyat küldött Briskoda-n az illető (pab567). Érdekes kint nem megy a garasoskodás, nem nézik azt hol tudnának lehúzni meg hogy tudna 5 percen belül meggazdagodni rajtad az ember.. emlékszem mikor Viberen írtam az illetőnek ki küldte a fájlt, valamiért nem tudtam egyből elküldeni a pénzt őt nem zavarta elküldte a fájlokat és megbízott abban hogy odaér a pénz. No ez a nem mind1, itthon meg megy a 40-60-80ezer forintos aktiválás mint a keselyűk odaírnak 5-en egy post alá.
-
diegho
nagyúr
Leon3 a beltér összeszerelési minőségben nem túl fényes. Nálam 147k van az autóban és vannak zörejek, viszont futóműben sokkal feszesebb, mint az O3. Ha jó úton jársz, akkor sokkal élvezetesebb a Leon-t vezetni (ezért is nem O3-at vettem, mert a cégnél azt hajtottam) nekem pont ez a sportosság kellett 2 és fél éve, amikor vettem. Most már valószínűleg Oktávot vennék a nagyobb csomagtartó és beltér miatt.
-
veterán
Pozsonyban utoljára 4-es Golfot gyártottak, azóta főleg a nagy SUV-okat Touareg, Q7, Cayenne. Európának Golfot a 7-es óta csak Németországban készítenek, a 6-ost még Belgiumban is készítettek.
Leon, Octavia hasonló, Golf minőségben felettük. Octavia nagyobb, Leon sportosabb.
-
nVIPER
senior tag
Több külföldi vw fórum-ot olvasva ezzel a témával kapcsolatban az a tapasztalat, hogy a hosszú olajcsere intervallum betartása már 160-200 ezer km után meglátszik. Kokszos olajáteresztő gyűrűk, őrületes olajzabálás stb.. Minden is elkokszoldik a szar olaj miatt. Egyre gyakoribb a regenerálás ami tovább ront a helyzeten. Dugók és gyűrűk / szelepszár szimmering / csapágyak cseréje után, a tapasztalat az, hogy 10 ezres olakcserékkel nincs ez a probléma. Gondolom a 184hp-s gépek jobban kokszolják az olajat is. Ki kell fogni egy jó gazdás verdát. Sajnos kevés az olyan tulaj, mint mi itt a fórumon...
-
nVIPER
senior tag
A 30000-es olajcsere intervallum eleve megöl minden létező normális konstrukciót. Ehhez hozzá jön az, hogy ha automata akkor szereti jó alacsonyan tartani a fordulatot, így nyirja a csapágyakat is, ha kézi akkor meg azért...
Nekem 120 ezer van a 2.0 cr A3-ba. 200-250 üzemóránként cserélem az olajat. Most megkapta a G12evo fagyállót, szilikazsák nélküli tartályt. Eddig nagyon szeretem. Ha jó gazdája van ezeknek, szerintem örök élet. -
-
iceQ!
addikt
Köszi szépen.
B6 Passat váltó csere folytatás:
Végül is kellett egy új kuplung szett. Így a munkadíj, váltó olaj és a szett 360 ezer forintba került + 120 ezer forint volt a váltó. Láttam már az elején hogy ennek hosszú lesz a vége mint a vonat fütty.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
macilaci78
nagyúr
Anyósom a jó példa. XXII, VIII, IX ker és Budaörs csomópontok közt ingázik, egy út 10-20 km, végig városban. Évente egyszer viszi az édesanyját a Bükkbe egy hétre valami wellness-re.
Na, hogy oldja meg ezt egy mai modern autó belsőégésű motorral?[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Anaren91
senior tag
Hát ha feldobna amikor esedékes a regen egy üzenetet, hogy "hoszabb útra megy mint pl 100km?" és csak Igen meg Nem lehetőség van szerintem azt az autókhoz nem értők is meg tudják csinálni. Ha nem, akkor inkább ne üljön kocsiba
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest