-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Udv Sracok,
ujra itt es ismet csak egy kerdes. A4-en kopottasak a gumik elol, hatul. Kovetkezo oszi/teli szezonnak nem ugranek szivesen igy neki, igy hat eldontottem, gumi kell nekem. Bridgestone fele A001 All Weather-t neztem ki 195/65 R15 (91H) vagy 195/60 R15 (88H) meretben. Elobbi 85€/db, utobbi 95€/db ha 4db-ot veszel.
Ajanlott-e ez a tipus irorszagi idojarasra. 30 fok itt sosincs, a 25+ mar hosegnek szamit, ugye adott a sok eso, nedves utak es bizony az utobbi 2 telen rendesen volt 15-20+ centi ho, amivel az itteniek - ugymint sofor, kozutkezelok, nem nagyon tudtak megbirkozni.
Tesztet nem nagyon talaltam rola, talan csak ezt, tulnyomoreszt meg vannak a felhasznalok vele elegedve (angol oldal, tehat gyk. detto ugyanolyan idojarasi iszonyok mellett hasznaljak, mint en tennem), futasteljesitmenyre meg kb 16k merfoldet (22k KM-t) irnak, ami nekem kb 2 ev alatt lenne meg.
Belevagjak, vagy inkabb valasszak mast? Mondjuk innet, mert ez nincs messze melohelytol.
Koszi minden tippet, infot
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/