Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
grizlisandor #196927 üzenetére
Szia! Köszönöm az eddigi sok segítséget ! Akkor nekem eddig az 1,4 TSI felel meg. Míg meg van az Opel addig feleségem azzal viszi a fiúnkat , Bölcsibe lassan oviba, lassan érkezik e kis tesó is.
Mindenkinek akár !!
Az honnan tudom meg hogy azt a feszítőt ( ha jól írom) ami miatt a vezérlés át szokott ugrani cserélték-e vagy sem? ha gépen van az autó az kimutatja?Másik kérdésem ha vezérlés cseréltetek rajta az milyen összeg maga az alkatrész ? 30K körüli árakat látok neten , mert az akkor nekem kicsit hihetetlen az ára miatt.
A vezérléshez nem veszik ki a motort ugye?
Vagy ilyenkor ha vezérlést cserélnek nagy meló még kicserélni a rossz feszítőt ami miatt átszokott ugrani a vezérlés?Bocsánat a sok kérdés miatt, nagyon láma vagyok kocsi témában.
Motion_Blur : Ez a fogaskerék ha jól néztem neten nem is nagy összeg amúgy. Akkor már célszerű ezt is cseréltetni vagy nálad ez valami egyedi eset lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest