Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11986) Mauzes


Mauzes
őstag

Sziasztok!

Otthon TP-LINK WR841N routerrel osztom meg a netet, kb. 2 hónapig tökéletesen működött, ezen a hétvégén viszont hazajövök, és egyszerűen szarakodik az egész. Netezek 5 percig, majd elmegy a net, és semmi. Kábeles és wifi-s megosztással is ugyanaz. Egyszer csak visszajön, 1 percig jó, aztán elmegy.

Jó, router reboot a 192.168.1.1-en keresztül, ideig jó, aztán nem. System deaults, majd újbóli beállítás, nem segít hosszú távon. Firmware upgrade, egy ideig megint jó, aztán szarakodik ugyanúgy. Szóval ideig-óráig tudok netezni, aztán sokáig sehogy sem. Reboot segít egy percre, aztán elmegy... Most is örülök, hogy a prohardver fórumot behozta, de mire megírtam az üzenetet és küldeném, már megint csak keresi a prohardver.hu-t. Még jó, hogy másoltam a szöveget.

Ahogy néztem a router webes felületét, a WAN-nál nem tud rendesen csatlakozni. Connected egy ideig, aztán megszakad, és a connecting… státuszból nem tud továbbjutni. Bár nem csak ekkor van gond, mert most épp azt írja, hogy connected, mégsincs net… Most pl. 1 percig nincs, 1 percig van, majd elmegy megint, kicsit idegesítő.

Mi lehet a gond, mivel kellene próbálkoznom?

Előre is köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.