Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zgospel
őstag
válasz
peet137 #99742 üzenetére
Ezt érdemes lenne cserélni mielőtt kiszakad a helyéről. Az enyém ennél egy fokkal jobb volt, de itt a csavar is annyira rozsdás, hogy lehet nem tudják megmenteni a menetet alatta. Ha szerviz csinálja akkor egy ilyen 130-150 ezerre lehet számítani.
Ha valami folytán mégis menthető és elég csak a toronycsapágy készletet cserélni akkor 50-70 körül kb, de persze szerviz függő is. -
b vectran az óra alatti panelen milyen visszajelzők vannak? Valami felvillant ott tegnap (inkább mint amikor kontaktos valami és "rezegett" az visszajelző) de nem láttam rendesen. Valami ilyesmi volt talán:
De:
1. b vectra tud ilyet mutatni?
2. ezt ott az óra alatt jelzi?
3. max. 1 éve voltak cserélve a betétek -
peet137
tag
Hát szerintem elég csúnya a cucc..
-
FoLey-v
addikt
válasz
mephi666 #99736 üzenetére
Hosszan megnyomod a settings gombot csippan egyet. Utána meg BC gombbal tudsz váltani.
ricsi8800gt Városban klímát nem is használok,mert sokat enne.
Ahhoz képest távolra klíma nélkül kellemes a fogyasztása. Majd kipróbálom amikor megyek Balatonra autópályán klímával. -
FoLey-v
addikt
válasz
ricsi8800gt #99733 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72 #99730 üzenetére
Jaja, én is jobban tartok általában a hosszabb utaktól... itt a város környékén a mentést is könnyebb leszervezni, mint 120km-re a gát tetején
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)
-
-
válasz
mephi666 #99729 üzenetére
Jó volt olvasni, kellenek ide ezek a szösszenetek!
(esetleg a későbbiekre, keresőnek beírhatnád még, hogy #Zafira B)
Én jellemzően nem a városi, hanem pont a vidéki utaktól szoktam tartani egy használt autónál. (mondjuk eddig mind3 alakalommal megúsztam mindent, valahogy sikerült belenyúlni olyanba, ami üzembiztos volt - ezek közül első ilyen saját választás a mostani F Astra)
Szekszárdról érdemes bort venni - már ha szeretitek. Elég jók. -
mephi666
nagyúr
na, hétvégére elutaztunk: eddig városban és 50km-es körben beleraktunk 3hónap alatt 2ezer km-t a kocsiba: hűtővíz szivárgott egy párezres csövön, akku volt gatya és a klímát kellett rendbetenni... most 2x130km-es út várt ránk: szombaton induláskor viccelődött a csomagtárajtó (nem akart bezáródni... próbáltam vagy 10szer, mire bezárt és azóta teljesen jó megint) ...út közben odafelé kb 40km után aladdin sárga lámpája világít... 2km-en belül volt kút, megálltunk, mértem szintet: majdnem max... (töltöttem rá kb 2 decit, azóta oké... majd figyelem a fogyást azért jobban) ...elvergődtünk a nyaralóig, ott betonon sikerült parkolni: ablakmosó tartály alatt csöpögés... szombaton töltöttem meg szép sárga folyadékkal, egyértelműen az pötyögtet
...ma indulunk haza, elindulás után kb 5km-el még a dunaparton járunk a gáton, mire egyszer csak elölről daráló hang
...úthibáknál koppan-reccsen, ha jó az út akkor meg 70-80-as tempónál néma... szekszárd volt a legközelebb, gugliztam azonnal szerelőt, hogy valaki nézzen már rá: 120km még kecskemétig... valahogy haza kellene jutni... első szerelőnél mindkét állásban fent van 1-1 szétkapott kocsi, nem tudja vállalni, de telefonál párat és ad egy címet, hova menjek: lehet várni kell valamennyit, de ránéznek... annyit kellett várni, hogy a fickó mondta melyik álláshoz álljunk oda, azonnal nekiálltak, emeltek rajta, rángatták... 10-15perc alatt megállapította, hogy toronycsapágy lesz: nem fog szétesni alattunk, kibírja a hazautat... egy forintot nem akart elfogadni
(összeszedtük a nálunk levő papír párezret és úgy kellett ráerőszakolni
) ...70-80as tempóval hazagurultunk, nem is lett gond: a 6os út és az 52es közt brutális a különbség... 6oson 80-90nél meg sem nyikkant, szépen futott, 52es viszont lassabb tempónál is verte rendesen (azóta bejelentettem a kocsit a szerelőnkhöz: eljött az ideje a pár hónapja beszélt nagyszerviznek, amiben benne lesznek a lengéscsillapítók, szilentek, fékek, minden... kb 300k, de utána az ilyen jellegű munka letudva egy időre)
...a kocsi terhelhetőségre jól vizsgázott amúgy: amennyi cuccot az F-be meg a 320literes boxba beraktam, annyi itt kényelmesebben elfért és nekünk is több helyünk maradt az utastérben
indulás előtt pedig tankoltam és 280km után jócskán féltank fölött van még benne... (pedig ment a klíma is eleget)
ja és ami külön + pont: a szekszárdi szerelők hozzáállása
beestünk az utcáról és nagyon segítőkészek voltak... asszonynak mondtam is, hogy "ha véletlenül erre a környékre költözünk, megvan hová visszük a kocsit"
murphy meg nagyon bejátszott: úgy voltam vele, hogy ha a város közelében töltött kb 2000km alatt nem volt gebasz, csak nem lesz már most 250-300km alatt... aztán de
...de szerencsére pozitívan alakult minden
-
zgospel
őstag
válasz
ricsi8800gt #99727 üzenetére
Azt a 6.2 autópályás fogyasztást nehezemre esik elhinni
Illetve lehet, de akkor kb 110 a tempó. A 3500as fordulat is árulkodó, hogy jóval lassabban mész mint 130, mert annyinál 4 ezret forog a motor.
Eleve az óra csal elég sokat, 130nál valójában 122-124 körül mész, a valós 130 óra szerint 138-140 körül van.
G Astrámon nem csalt az óra 150nél sem, de ez a H már 70 körül elkezd kamuzni.A rejtett menüben van egyébként valós sebesség kijelzés, az jól mutatja a sebességet.
-
FoLey-v
addikt
válasz
toompa #99722 üzenetére
Még sem jó leírás amit linkeltem.
De nagyjából H Astra utastér zaja nem kimagasló.csoszogi Majdnem 20k egy ilyenért? Használtan szelepfedél kompletten 25k körül vannak.
Nekem a hosszú cső része elrepedt pont a végénél,de pilanatragasztóval jó vastagon megragasztottam.
Tisztára hülye megoldás opel részéről. -
FoLey-v
addikt
válasz
athomi #99718 üzenetére
Úgy tudom,hogy igen.
mohabá 007 Hidd el nem én írtam. OAHH opelműhelyből másoltam ezt ki. Igazából a csere miatt néztem meg.
Akkor még XER motorkódú J Astránál is van ilyen probléma?ricsi8800gt És milyen átlagsebességgel volt ez a fogyasztás,klímával?
hogy jó lenne egy 6.mert igen hangos 3500 felett már
Mint mindegyik autóban,de H Astránál az utastéri zaj nem volt kimagasló,ezért szigetelni szokták.
[link] -
mohabá 007
aktív tag
válasz
FoLey-v #99716 üzenetére
"...Ez a membránszelep szabályozza és tartja állandó szinten a forgattyús házban a nyomást...."
Az állítás hamis, ez a membránszelep nem azért van ott,
de a laikus, aki elhiszi amit olvasott, de nem jár utánna, hogy igaz e az állítás, bőszen mondja amit olvasott. (ua.a helyzet a visszacsapó szeleppel is)
Ezt a membránszelepet Z16XEP től kezdve tették a szelepfedélbe, és az összes újabbakban is van.(igaz, az ujabbaknak már más a kialakításuk) -
-
FoLey-v
addikt
válasz
athomi #99710 üzenetére
Kimásolom opelműhelyből leírásából.
A Z16XE1, Z16XEP, Z16XER, Z16XNT, A16XER és Z18XER motorral szerelt autók szelepfedélben elhelyeztek egy kartergáz visszavezető membránt. Ez a membránszelep szabályozza és tartja állandó szinten a forgattyús házban a nyomást. Típushiba (főleg a Z16XEP-nél), hogy ez a membrán átszakad.
-
zgospel
őstag
válasz
peet137 #99709 üzenetére
Attól függ mennyire van szétrohadva. Ha a csavar és a menet is elrohadt, akkor le kell vágni, és új lengéscsillapító fog kelleni (a toronycsapágyon felül). Csere után fontos a zsírozás, jó vastagon. A kupak azért kell, mert anélkül mégjobban televerné vízzel.
A kasztni részével nem tudom mire gondolsz pontosan, van esetleg egy fotód amin meg tudod mutatni? -
válasz
ricsi8800gt #99702 üzenetére
Nekem is 1.6 szívó, x16szr.
Azt írják róla , hogy hosszú a váltója (lásd Integrale hsz), így relatíve jól fogyaszt és tartós motor (túltervezett) -
FoLey-v
addikt
válasz
ricsi8800gt #99706 üzenetére
Hőlégfuvó nélkül csináltam,mert nem volt itthon.
-
Integrale
veterán
válasz
ricsi8800gt #99704 üzenetére
Az, hogy 6 sebességes lesz, nem biztos, hogy kevesebbet is fog forogni.
-
FoLey-v
addikt
válasz
ricsi8800gt #99704 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
ricsi8800gt #99702 üzenetére
C374-es vàltó van rajta, annak annyi a fordulata, az a leghosszabb váltó ahhoz a motorhoz, de van 419-es is, az 4000-et forog 130-nál.
-
válasz
ricsi8800gt #99699 üzenetére
És még indexel is, meg figyel arra, hogy a külsőből ne vágjon be a másik elé besoroláskor... megnézi a jobboldali tükröt mielőtt visszasorol...
Amúgy az F astra 130-nál 3200-at forog. (majd egyszer megnézem 3500prm-nél mennyit megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest