- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Jaja, én is jobban tartok általában a hosszabb utaktól... itt a város környékén a mentést is könnyebb leszervezni, mint 120km-re a gát tetején
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)