Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, hétvégére elutaztunk: eddig városban és 50km-es körben beleraktunk 3hónap alatt 2ezer km-t a kocsiba: hűtővíz szivárgott egy párezres csövön, akku volt gatya és a klímát kellett rendbetenni... most 2x130km-es út várt ránk: szombaton induláskor viccelődött a csomagtárajtó (nem akart bezáródni... próbáltam vagy 10szer, mire bezárt és azóta teljesen jó megint) ...út közben odafelé kb 40km után aladdin sárga lámpája világít... 2km-en belül volt kút, megálltunk, mértem szintet: majdnem max... (töltöttem rá kb 2 decit, azóta oké... majd figyelem a fogyást azért jobban) ...elvergődtünk a nyaralóig, ott betonon sikerült parkolni: ablakmosó tartály alatt csöpögés... szombaton töltöttem meg szép sárga folyadékkal, egyértelműen az pötyögtet
...ma indulunk haza, elindulás után kb 5km-el még a dunaparton járunk a gáton, mire egyszer csak elölről daráló hang
...úthibáknál koppan-reccsen, ha jó az út akkor meg 70-80-as tempónál néma... szekszárd volt a legközelebb, gugliztam azonnal szerelőt, hogy valaki nézzen már rá: 120km még kecskemétig... valahogy haza kellene jutni... első szerelőnél mindkét állásban fent van 1-1 szétkapott kocsi, nem tudja vállalni, de telefonál párat és ad egy címet, hova menjek: lehet várni kell valamennyit, de ránéznek... annyit kellett várni, hogy a fickó mondta melyik álláshoz álljunk oda, azonnal nekiálltak, emeltek rajta, rángatták... 10-15perc alatt megállapította, hogy toronycsapágy lesz: nem fog szétesni alattunk, kibírja a hazautat... egy forintot nem akart elfogadni
(összeszedtük a nálunk levő papír párezret és úgy kellett ráerőszakolni
) ...70-80as tempóval hazagurultunk, nem is lett gond: a 6os út és az 52es közt brutális a különbség... 6oson 80-90nél meg sem nyikkant, szépen futott, 52es viszont lassabb tempónál is verte rendesen (azóta bejelentettem a kocsit a szerelőnkhöz: eljött az ideje a pár hónapja beszélt nagyszerviznek, amiben benne lesznek a lengéscsillapítók, szilentek, fékek, minden... kb 300k, de utána az ilyen jellegű munka letudva egy időre)...a kocsi terhelhetőségre jól vizsgázott amúgy: amennyi cuccot az F-be meg a 320literes boxba beraktam, annyi itt kényelmesebben elfért és nekünk is több helyünk maradt az utastérben
indulás előtt pedig tankoltam és 280km után jócskán féltank fölött van még benne... (pedig ment a klíma is eleget)ja és ami külön + pont: a szekszárdi szerelők hozzáállása
beestünk az utcáról és nagyon segítőkészek voltak... asszonynak mondtam is, hogy "ha véletlenül erre a környékre költözünk, megvan hová visszük a kocsit" 
murphy meg nagyon bejátszott: úgy voltam vele, hogy ha a város közelében töltött kb 2000km alatt nem volt gebasz, csak nem lesz már most 250-300km alatt... aztán de
...de szerencsére pozitívan alakult minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Disney+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ma indulunk haza, elindulás után kb 5km-el még a dunaparton járunk a gáton, mire egyszer csak elölről daráló hang
...úthibáknál koppan-reccsen, ha jó az út akkor meg 70-80-as tempónál néma... szekszárd volt a legközelebb, gugliztam azonnal szerelőt, hogy valaki nézzen már rá: 120km még kecskemétig... valahogy haza kellene jutni... első szerelőnél mindkét állásban fent van 1-1 szétkapott kocsi, nem tudja vállalni, de telefonál párat és ad egy címet, hova menjek: lehet várni kell valamennyit, de ránéznek... annyit kellett várni, hogy a fickó mondta melyik álláshoz álljunk oda, azonnal nekiálltak, emeltek rajta, rángatták... 10-15perc alatt megállapította, hogy toronycsapágy lesz: nem fog szétesni alattunk, kibírja a hazautat... egy forintot nem akart elfogadni
(összeszedtük a nálunk levő papír párezret és úgy kellett ráerőszakolni