Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #90269 üzenetére
Egyáltalán nem, plusz 10cm csak. Mérd oda. A menet asszem 5-ös, de nekem a cikk kereső dobta ki típusra. De csavard ki nyugodtan és nézd meg. Egyszerű metrikus menet.
-
farkas-j
őstag
válasz
ricsi8800gt #90267 üzenetére
Csak pálca esetén esetleg ez jó lehet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #90267 üzenetére
Csak pálca? Akkor az tényleg nem több 1500-2500-nál. Értékesítője válogatja mennyi.
Én pont egy hónapja cseréltem, a gyári ~28cm-es elég gyenge. Most olyan ~38cm-es van, lényegesen jobb a vétel, de szerintem a gyári rendszer (talpban jelerősítő + autó rádió) is gyenge a vételhez.
-
Gabis
őstag
válasz
mohabá 007 #90264 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes segítséget. Nem tétel egy új ára, szóval cserélem. Viszonylag könnyen hozzáférhető helyen is van. Köszi még1*.
-
ntomka
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #90263 üzenetére
Talppal együtt akarod cserélni?
-
mohabá 007
aktív tag
Kiszereled, és látni fogod, hogy nem látsz semmit.
Működése hasonló, mint a termosztátnak, ha nyitott, vagy zárt állásba beragad, (nem működik) ezért csak a csere segít.
Ránézésre csak egy menetes rézszínű tömböt látsz,
( lényeg a működtető rendszer) a tömbön belül van:Több ilyen ilyen működésű jeladó, kapcsoló is van beépítve, pl:hűzőventi kapcs, klímaventi kapcs, beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, vízhőfok jeladó ECU-nak, vízhőfok jeladó vízhőmérő órának, stb.
-
ricsi8800gt
addikt
Milyen árba van a Tető antenna h astra kombira ? bárdis oldalt nézem ott van 1600-tol 10e felett is
-
Tikakukac
titán
válasz
athomi #90255 üzenetére
A legnagyobb kérdés mit pasztáztak egyáltalán
Szerintem úgy történt a dolog, mint nálunk: szelepfedél tömítés helyett régi szar maradt bent és körbenyomták az egészet, aztán szevasz.
Olajat ha rendesen el van zárva nincs gondja. Fékfolyadék ami durván eszi a párát a levegőből, na az bontás után tényleg elég erősen felhasználandó. -
athomi
veterán
válasz
diablo1984 #90258 üzenetére
Megbontott olajról van szó, nem bontatlanról.
-
diablo1984
veterán
válasz
ntomka #90257 üzenetére
Nem, a motorban lévő romlik, azért kell cserélni, mert a párával és lecsapódásokkal savas elegyet is képezhet a motorban. A kannában lévő motorolaj nem romlik úgy, be is b@szna, ha 1 éves olajat már dobnánk kifelé, ki tudja mennyit áll a polcon, mikor csinálták és csomagolták le....
Amit írtál, az a motorban lévő olajra igaz! -
-
athomi
veterán
válasz
diablo1984 #90254 üzenetére
Én tudom honnan esett oda... amikor a szelepfedél tömítést csinálták, akkor esett oda. És vajon mennyi esett be a motorba? Jobb lett volna azt is én csinálom...
-
athomi
veterán
Megvolt ma a motorolaj csere. Tavaly májusban volt előzőleg, azóta 8000 km-t tettem az autóba. Jó fekete volt az olaj amit leengedtem. [link]
Érdekességképp a tavalyi Mobil 1 Esp Foruma után most gyári GM-et tettem bele. Mivel elő szokott jönni, hogy a gyári után a drágább olajokkal halkabb a motor, így a kíváncsiság is hajtott, miután én megfordítottam a dolgot azzal, hogy pont a gyárira tértem vissza. Nem lett hangosabb, kultúrátlanabb a motor járása.Motorolaj mennyire romlik felbontást követően? A tavaly májusba nyitott olajnak elég fura szaga volt, meg a GM mellett elég barnásnak is tűnt (bár lehet eredetileg is barnásabb).
A olajszűrő kicsit durván rá volt húzva, alig tudtam leszedni. Ráadásul gumitömítés darabot találtam a szűrőben, de régebbről származhatott, mert a tavaly feltett szépen a helyén volt. Amúgy a szerelőm tavaly benyelte az új leeresztő csavarom, merthogy a régit tette vissza.
Ami viszont zavar, hogy mi a francért van paszta ezen a csavaron?
-
polk
csendes tag
válasz
HoaryFox #90251 üzenetére
Nekem kattogás volt alkalomszerűen, nem nyikorgás, volt amikor napokig nem csinálta, utána meg napjában többször. Először nem is a fékre gondoltam, hanem valami futómű-alkatrészre. Ezután kezdtem utánanézni, hogy mégis mi a fene lehet. Azonnal abbahagyta, ha éppen csak lenyomtam a fékpedált, utána volt hogy újrakezdte. Az ideg majd széjjelvágott, de végre megoldódott. Majd jön valami más...
Próbáld ki, hogy finoman fékezel, ha azonnal megszűnik a hang, elképzelhető hogy ez a gondod neked is. Amúgy meg nem hülyeség kicserélni, mert elfárad a rugó egy idő után.
-
repvez
addikt
használja valaki a myopel appot? hol lehet azokat az adatokat megnézni rajta amiket a honlapon? mert most csak a kezelési utmutatókat meg ilyen általános dolgokat lehet csak megnézni vele, de semmi autóspecifikus adat nincs , pedig elvileg arra találták ki és azt is irják , hogy azzal lehet megkerestetni a kocsit a parkoloba, felkapcsoolni a világitást meg hasonlók.
csináltam fiokot és be is vagyok jelentkezve és van onstar elöfizetés is, a telefonon mégse látok semmit sem, csak a weblapon. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
G Astra Classic-ról lenne szó. A hamutartó fedele rosszabb úton magától kinyílik. Néha nem is kell neki nagyon rossz minőségű út....
Egyszerűen elenged és kinyílik. Amikor megvettem 1-2 kisebb alkatrészdarab volt benne...gondolom valami eltört benne.Érdemes szétszedni, buherálni? Gondolom bontóban van ezer darab. A kérdés, hogy mi törhetett le?
Ami érdekes, hogy ha a tetejét nyomom, nem nyílik ki...csak ha lent nyomom erővel. Lehet valami rugó hiányzik. -
Gabis
őstag
válasz
mohabá 007 #90247 üzenetére
Köszönöm. Kapott egy kis WD40-et de nem segített. Kiszedem, és alaposabban megnézem, (így is érdekesen néztek rám a Kodály körönd-ön) vagy csere.
Hálás köszönet a segítségért. -
Gabis
őstag
válasz
mohabá 007 #90245 üzenetére
Köszönöm.
Erre gondolsz? Ez a hűtő alján van a bementi oldalon. -
ntomka
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #90229 üzenetére
Ez egy fos szerkezet. Nekünk miután megvettük a kocsit pár napra a kallantyúból tűnt el a csavar. Megoldottam átmenő csavarral, azt nem fogjuk elhagyni.
A szerkezetet ismerve én azt nézném meg a helyedben, hogy nem lehet-e szethúzni picit a tengelyt. Ugyanis ez több részből áll: van egy amit forgatsz, arra van ráhúzva a két végén az ellapolt vas, ami siklik, azon belül meg az ékek, amik beakadnak. Szóval én futnék vele pár kört. -
Gabis
őstag
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem, hogy merre keressem a hibát.
Gyújtás ráadásakor rögtön elindul a vízhűtő ventilátora (hideg motor) - Corsa B
Előre is hálás köszönetem. -
válasz
ricsi8800gt #90233 üzenetére
""szikszallagot meg old dolgokat""
Ez így igaz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #90233 üzenetére
Sajna a tetonel a halo beakasztojat nekem is meg kellett hosszabbitom a heten, kiugrik rossz uton
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Luck Dragon #90232 üzenetére
Most még lehet meg próbálom azt hogy a két vegère tekerek szikszallagot hogy a vezetöben egy nagyon kicsit feszüljön meg még vissza tudja húzni,általában a szikszallagot meg old dolgokat
-
válasz
ricsi8800gt #90231 üzenetére
Minap láttam szép állapotban használtan 15,000-Ft. (OAHH adok veszek)
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Luck Dragon #90230 üzenetére
Szerintem kilehet kopva mert le esik mindig a jobb fele,kompletten mennyi lehet egy ilyen cucc?
-
válasz
ricsi8800gt #90229 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet. Nézd végig a csúszka útját, nincs letörte vagy kikopva a redőny vezető pöcök?
-
ricsi8800gt
addikt
Akinek H Astra kombi van és van hátul az elhúzható csomagtér roló vagy mi az,van olyan akinek kiesik a vezetőböl oldalt?nekem állandóan kiesik és le esik az egyik fele laza lehet ?
-
Fandango
veterán
Astra H Z14XEP motornál mikor érdemes vezérlést cserélni? Lassan 13 éves a járgány, és 125k km van benne.
-
Gyerekek, hollandból szabad hozni?
szerk.: embertől
szerk2: autoscout
-
diegho
nagyúr
válasz
Magnum_ #90222 üzenetére
Nem tudom, hogy mik az oldalak, de avto.net-et szoktam nézni én. Ott is akad néha 1-2 jó ajánlat. Csütörtökön beszélgettem vele, hogy mennyire tetszik a Scenic 1.6 benzinnel 2010 körül és már 2m-ért szépeket adnak, erre mutatott egyet 89k km-el 1,1M-ért szlovénoktól, hogy ha kell már hozza is. Amúgy nem ezzel foglalkozik, csak hobbiból csinálja.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FoLey-v #90219 üzenetére
Jol van. Amig te valasztasz kint es te hozatod be, addig a random behozott auto km oraja nem tekerodik meg durvan az indulo es a celallomas kozott. + A legtobb nepper a nem rendelesre hozott autokat hibasan, torotten hozza be. Egyebkent igen, a legtobb hasznalt auto az kulfoldrol jon
csak nem mindegy, hogyan. Szamomra. Bar ugye en latvanyosan nem ertek az autokhoz
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Legendd #90202 üzenetére
En oktoberben vettem, pont 1.8as de en Nemeto-bol hozattam Be a nyilvanvalo okok miatt. Itthon 1.5+M de 2M-ban van, mire rendesen leszervizeled es a tetot megcsinaltatod (ha epp nem.rossz, akkor preventiv alapon kabel es gorgo csere). Nekem mindennel egyutt (gumik, fekek, stbstbstb) 2M korul allt meg, kedden meg valtoolaj csere, pici allitgatasok es muszaki vizsga.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #90206 üzenetére
Csukva nem világít. Csukva elalszik. Nem egy atomfizika ez sem. Mikor becsukod az ajtót benyomsz egy kis bumszlit ott a bal oldalon. Ezzel nyílik az áramkör--> nem tud világítani a pilács, mert nincs is ott delej. Kinyitod--> rugó összenyomja a 2 érintkezőt és lőn világosság.
Ha nem így működik nálad akkor az meg lett mókolva, bár nem értem miért.
-
válasz
Legendd #90204 üzenetére
Értem, tartom a fentieket. De vásárlás előtt célszerű elvinni egy állapot vizsgára. Megközelítőleg 10-15,000-Ft ,de sok pénz kidobástól megmenthet. És ha azt mondják hogy minden ok, akkor 1,5M vagy picivel felette.(láthatatlanban nehéz ítélkezni)
A tempomat plusz esőszenzor ,lehet egy egyszerű enjoy felszereltség így többet nem adnék érte (1,3-1,5M) max, mint egy valóban cosmo felszereltségűért.(1,5-1,7M) -
Legendd
senior tag
válasz
Luck Dragon #90203 üzenetére
Köszi. Alapvetően 1.8-as motor (tehát szerintem a legjobb), tényleg minden megcsináltatva (futómű, új fékek, tető lezsírozva, átkábelezve..), kb. 170e km-t futott (de ki tudja ugye, mert két éve hozták be). Megnéztem, szép tényleg. És van benne esőszenzor és tempomat.
-
-
Legendd
senior tag
Sziasztok! Manapság mennyi a reális ára egy 2008-as, maximálisan rendben tartott Opel Astra H TT cabriónak? Őszintén szólva hobbinak vennék most erre az évre, utána szerintem inkább valami családit. Persze ki tudja
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest