Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Magnum_ #93212 üzenetére
Igazából nem tudom,ki lettek a kerekek cserélve és most reggel indítottam a kocsit semmi alapjárat ingadozás,ha megyek vele és pl meg kell állni akkor is szépen 850-900 a fordulat,De a vissza csapó szelepet meg kell nézni azért,érdemes lenne,Szóval az okos kerék csere ezt meg oldotta volna ?
Ha kompletten cseréli az ember a vissza csapó szelepet,tehát újat tesz fel akkor a kocsit újra kell tanítani ?Azt mondta cimborám minden 0-ázni kell és be tanítani a kocsit
[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Magnum_ #93066 üzenetére
És amúgy ezt indokolt orvosolni,úgy értem hogy most rohanjak vele szervizbe vagy elég ha a hiba kód törölve lesz ?
Siofok után meg álltam egy kútnál 20 percre és utána jó lett ment szépen a kocsi
Úgy kezdődött hogy az alapjárat ingadozott le fel és erőtlen lett az autó,aztán meg álltam 20 percre és aztán ment szépen
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #93010 üzenetére
Nope, azok fekete bőrök
Istenigazándiból teljesen mindegy a minta, mert huzat van elöl meg hátul is mindegyik ülésen és fejtámlán, tehát mindenképpen egységes lesz a kinézet. Csak nekem a tudat gyilkos, hogy hátul valami kék vagy lila szutyok van berakva.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92858 üzenetére
Szerintem ez 2 külön dolog volt akkor, csak egybeestek a dolgok. A coolant level az vízszintet mér. Na most ez a kettő összefügghet, ha a rendszer valami folytán akkorát tágul, hogy eltűnik a tartályból a szint, majd amikor lehűl vissza, de ilyet én még nem pippantottam. Pedig kiburkoltam most a kocsi alját is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
-
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92850 üzenetére
Nem jó. Az a baj, hogy nagyon kevés helyen fújnak rá valóban olyan lakkot, ami plexin meg is marad tartósan. Nyilván, mert qrva drága.
Plusz a lakk ha követ kap, kuka, szutyokra reped. A kőfelverődés elleni fólia a tuti megoldás.
-
athomi
veterán
válasz Magnum_ #92352 üzenetére
Ráadásul ha onnan rendel kedvezmény nélkül, akkor legalább jó bőven meglesz a végére a 220.
Amúgy annyira nem bízok bennük se, volt már hogy a rendszerük az eladónak olyan alkatrészt dobott ami nem is az adott autóhoz volt való. Plusz a fb-os csopiban többen is írtak írtak már olyat, hogy az eladók szeretik ajánlgatni a 10W40-es olajat 150.000 km felett.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92352 üzenetére
Na erre annyira ne adj. Gyújtáskapcsolóból 3-at adtak, mind fos volt. És kifordítva mutatta nekem a pali, hogy nézzem meg, ezt dobja a gép. Mondom okay, otthon áll az autó az udvaron eltekert kormánnyal, rakjad bele akkor, ha szerinted belevaló.
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92349 üzenetére
Azt tudom, én csak mondom, hogy a home-made cserénél mindenki vésse fel, hogy ha garis is lenne valami abszolút nem tuti megkapod a pénzed. Másik Opel fórumon a srác már egész kis kupac cuccal rendelkezik olyan cuccokból, amiket nem vettek vissza, mert nem volt beépítéses papír.
-
senior tag
válasz Magnum_ #92273 üzenetére
Megragadta a lényeget. Bár ugye most akkor tartania kell magát a 3F szabályhoz is, tekintettel a Peugeout frigyre. A legjobb, hogy a csaj írta az FB-n, hogy Gombos apu és a fia most őt fenyegeti perrel.
@(#92274) farkas-j Itt olvasok ilyesmiket, szép sztori lehetett az is[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
ricsi8800gt
addikt
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92107 üzenetére
Nekem az első töltet amivel megkapod a kocsit. Az pedig nagyon távol áll ettől a sima kupás olajtól 6.5k-ért
Sok nyomozás volt ebben is, Shell volt állítólag benne akkor és ebben a részben, de atombiztosat senki sem tud. Az biztos, hogy 10k km-t sem bír ez a GM cula anélkül, hogy ne kezdené kidobálni mindenhova az olajsarat a kosárban.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #92094 üzenetére
Jep. Olajszűrő házán is ha meglesed ordas betűkkel ott van, hogy Hengst
Amúgy igen, nem vettem volna ilyen olajat, de pár ezret marad csak benne, arra a GM olaj tökéletes lesz
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Magnum_ #92058 üzenetére
Amikor meg vettem a kocsit akkor valószínűleg egy Magyarország matrica volt rajta mert jól kilehetett venni az alakját aztán az valahogy le jöhetett az előző tulajnak és szerintem a kocsimosoban le kapta és mikor mostam én is jobban le kapta a festèst.Ès most ez van
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #91938 üzenetére
Jól emlékszem, hogy javítottak a tetődet az astran? Tudsz esetleg szerelőt ajánlani a muvelethez?
Twintop után C? Nem egy tipikus pályafutás, de jó lehet, csak nem túl gyakori a patika állapotú C veki, bár a csoportban van pár....
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
-
-
-
-
-
athomi
veterán
válasz Magnum_ #91754 üzenetére
Általában indítást követően 1-2 mp-ig dízeleshez hasonló hangot ad a motor vagy azt is szokták mondani traktorozik. Sokan összekeverik a hangját azzal amikor a motor egészséges, csak indítást követően még nem épül ki az olajnyomás.
Nekem viszont tavasszal egy hosszabb táv közben jelentkezett először egyértelműen felismerhetően a traktorozó hang (előtte mondjuk ősszel futottam utoljára hosszabb távot). 100 km megtétele után félreálltam a kocsival és már az alapjárat is fura volt, mikor kiszálltam és felnyitottam a motorháztetőt egyértelművé vált a traktorozó hang. Utána indításoknál is jelentkezett a hang.
Van amúgy 3 napi állást követő beindításról videóm ha érdekel, amin elég jól hallatszik milyen hangja van a motornak indításkor.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Magnum_ #91744 üzenetére
GDPR akkor lenne érvényes ha a szervíz az autó előző tulajdonos (ok) nevei adatai , fizetés módja, akkori összeg feltüntetése
vagy bármilyen más adatait adnák ki.
Maga a szervizelés idő pontja és akkor cserélt alkatrészek listájára nem hinném hogy vonatkoznak.
Hiszen külön excel listán szerepel.
Meg alapból a szervíz füzet is így vagy töltve, arról nem is beszélve hogy a volt tulajok nevei is szerepelnek , legalábbis az enyémben.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
őstag
válasz Magnum_ #91708 üzenetére
Én csak drónozni járok oda és valamelyik nap láttam, hogy a rengeteg kis Tigra szép kis szabályos kört alkot A Vectra kilógott volna a sorból Sztem az remek lesz, ha megvarrod. Az én kormányomra sem ártana valami, viszont van egy ismerős aki kormány, kézifék és váltó szoknyákat varr valódi bőrből és színes cérnával nem horror áron és jó a minősége is. Én fekete - narancs kombinációt kértem amit legalább 4 éve csinált és mai napig hibátlan, pedig aztán a váltó az van használva rendesen a belvárosi forgalomban napi szinten.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
-
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #91643 üzenetére
Attól függ, ha Pikes Peak a cél, mehet a kerámia
Én mondjuk nagyon nem szórakoznék ezen, minden okosított tárcsának van előnye, de szerinte oda azért kell ménes meg a gép meg a pilóta meg főleg pálya.
Én rendes tárcsát-betétet vennék és kész.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Magnum_ #91536 üzenetére
Ezt nehéz elmagyarázni olyannak, akitől a téma annyira messzire van, mint a Föld-Nap táv. Hiába mondom hogy beülsz, kocsi beindít, ülés állít, tükör állít és öv berak a sorrend, de nem. Pont fordítva. Ha meg már minden kész miért ne indulna? És hát indul. Láncnak meg heló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest