Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
sziasztok.
Olvasgatom itt visszafelé a hozzászólásokat, de gondoltam gyorsabb lesz ha kérdezek. Tudtok e ajánlani Nyíregyháza, vagy közvetlen közelében autószerelőt? Olyat akit "földi halandó" is meg tud fizetni.
Egy vectra B X20XEV-m van, s van már néhány gondja amit orvosolnom kellene mihamarabb.Köszönöm.
-
AMD Power
titán
válasz
sasa58
üzenetére
Áhh nekem még több a hobbi. Nekem szerintem a 80% hobbi autózás. Nekünk minden annyira közel van és jó a közlekedés ,hogy amúgy "felesleges" az autó. Ami persze nem az, főleg a gyerek miatt de amúgy lazán tudnánk élni nélküle is. Mondjuk beljebb is lennék egy évi 250e minimum + a kocsi árával.
-
Declare
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Igen asszem ez az...jo vagy
rémlik ez az M32...asszem ezt mondta a szervizes srac 
akkor valoszinüleg orvosoltak a problemat...mondjuk erdemes lenne tudni, mikortol

(#48264) amargo : VAG nem hiszem, hogy ezt a altot hasznalja, raadasul, ha a K astraba is ez megy, gondolom javitottak rajta. 1.2 tsi motornal inkabb az evjaratra figyelj. Valahol 2011 körülig nem erdemes megvenni azokat a motorokat, ha nem mazohista az ember
. Viszont miutan csereltek szijasra a lancos meghajtast a motorban, utana mar nincs vele nagy baj. Varosi hasznalatban kormolodik, meg ugye a turbo azert okozhat par 100 ezer forintos meglepit, de ezeket belekalkulalva jo motor az. Dinamikus, nyomatekos, jol megy
azert is elfer benne a 6-ik sebesseg.(#48282) AMD Power Nekem is max a km fele a hobbi, a többi az szükseg

-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Az en 1.4-esem is Debrecen/videk fouton vegyesben 8-8.5 liter korul eszik ilyenkor... Lesz ez tobb is, meg nyaron se sokkal kevesebb.
Parom kevesbe gyakorlott vezeto, amikor o elindul, mindig nezek, h felbog a motor, NADE nem is reszket-remeg, mintha 1800-nal elvaltanek 2-esbe
-
beg
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nekem két ilyen leveles tészta ne tapogassa
se elejük se hátuljuk. A kék vas bűn ronda, a fehér lökőse viszont szép darab. -
trassher
addikt
válasz
sasa58
üzenetére
Nekem nem twinportos 1.4 van és kell neki a gáz, nem lehet vele szépen elindulni "mintha lopni mennék". Elindulásnál ha nem adok rendesen gázt alig indul el és remeg. Mostani vegyes fogyasztásom is 8,01l/100km lett. Mondjuk ebben az is benne van hogy az első lambda szondám javított és már a műszakin is mondták hogy emiatt simán benne van a többletfogyasztás.
-
beg
veterán
Viccölök. Nem ilyet kerestem, de ez jött olyan állapotban és árban az utamba, hogy nem tudtam neki nemet mondani.
Mondjuk német T vonalzóval csapkodnám pirosra annak a Hansinak a popiját, aki akkorára tervezte a csomagtér nyílását, hogy még a hűtőtáska is megszorul, ha nem 39,6 fokú szögben emelem ki.
-
sasa58
tag
válasz
trassher
üzenetére
Hogy mi a baj a városban? Magam se tudom, de az előző 1.4 Astra G Twinport sokkal kezesebben viselkedett városban, talán mert alacsony terhelésen 8 szelepesként viselkedik (ezt Haddenttel már kiveséztük). A H megindításához nagy gáz kell és itt a budapesti dugókban agyamra megy minden elindulás, a fogyasztáson is meglátszik, mostanában 9-9,5 litert eszik városban. Persze ha egyszer megindul a gép, akkor nagyon tud menni 2500 ford. felett, pályán is simán tartja a 150-et és még van benne bőven tartalék. Azért írtam a sima országutat, mer itt már mértem 60-80km-es távokon 5,6 litert is.
-
trassher
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ha nagyon jó utakon jár akkor nem lenne baj a nagy kerékkel de szerintem itthon nem ez a jellemző.

haddent: Valamivel lehetne hosszabb az 5. sebesség mint a régi swiftekben. Annak is azért olyan jó a fogyasztása mert 5-ben 100-nál 2500-at forog.
Minden benzines többet forog és többet eszik mint egy dízel. Aki napi szinten pályázik annak nem kérdés hogy a dízel a nyerő.
-
w333
félisten
válasz
mohabá 007
üzenetére
LOL

B Vectra szép nekem tetszik a Sedan és a Ferdehátú is, viszont a G Astra Sedan szerintem csúnya, van is az egyik szomszédomnak egy ezüst Sedán G Astrája ... csak azt nem értem mit keres mindkétoldalán rajta a "Honda" felíratok ?

-
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Ok, lehet, hogy igazatok van, csak laikusként, megérzésre mondtam/om amit mondtam. Akkor úgy mondom, hogy az 5. lehetett volna sokkal sokkal hosszabb és távolabbra kitolva eleje és vége is. Na mindegy, ez van, ez legalább jó és megbízható.
"igazából semmi sem ami benzines."
Ez most azért így hogy?
Nem megfelelő sem egy Chevy Small Block, sem egy IVTEC 10krpm -en sem egy 2.0TFSI? 
sasa58 azért szeretünk itt mindent eltúlozni... ma is mentem 1.6 8 szelepes, meg az 1.6 16 szelepessel (jó, ráadásul VVT is, oké). Konkrétan az első tized másodpercben jobb a 8 szelepes, ami annyit tesz, hogy az megindul "dízel módra" kuplunggal gáz nélkül lazán virgoncan. Onnantól viszont lomha, a 16 szelepes meg akkor is pörögni akar és pörögni is fog nagyon hamar és könnyen ha iszonyú hülyén váltassz és alulról indul a fordulat..
Pályára valóságot meg a sok marketing duma határolja ennyire nyíltan be. Azért nem kell ennyire negatívan látni mindent
Egyébként nekem már ez a futómű/geometria is egy álom, bármilyen szedánt odaver hiába nem rwd meg mittomén, semmire nem megy vele ha egyszerűen a forma miatt máshogy viselkedik, rosszabbul.. Képzelem milyen lehet egy GTC, de meg főleg egy OPC. Egy álom

-
w333
félisten
válasz
mohabá 007
üzenetére
Akkor kb. 2.5L marad a rendszerben vagy C20NE kevesebb ?

Szerk.
Hát gyerekek k*rva szép ez a B Vectra ... pont egy ilyen ment ma előttem Link sőtétített ablakokkal nagyon szép volt, aztán a váci úti tesconál megint láttam egyet (igaz az csak 1.6i volt) de az is nagyon szép volt

Ha mégis B Veki lesz akkor mindenképp 2.0i vagy 2.2i kell + extrák

Különben nem értem hogy miért olcsóbb a B Vectra a G Astra -tól (érdekes) ?

-
w333
félisten
Most jöttem el kb. 30 perccel ezelőtt előtte ... legalább 30 rendőrautó volt

-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Itt debrecenben ha forgalom van utálok közlekedni. 30-40-el mennek, zöldnél nem tudnak elindulni. Múltkor a szent anna utcáról a kishegyesi tesco-ig 33 perc volt a menetidő.

Declare: Ha 60K-t már elment azóta hiba nélkül akkor az teljesen rendben van. Ha megvétel után 5K km-rel már előjött volna a hiba akkor esélyes lenne hogy csak tákolták aztán szívjon vele más.
Petyyyyy: A 18-as kerék nem rázós? Autópályán tuti nem.

haddent: Ez nem úgy működik hogy úgy kell méretezni hogy elbírja.
Adott nyomatékod van, akármekkora áttételű fogaskereket nem fogsz vele tudni érdemben hajtani. Nagy kerékhez nagy nyomaték kell. Az a motor nem pályára van kitalálva, igazából semmi sem ami benzines.sasa58: Város - főút. Mi baj lenne egy h astrával városban? Abszolút nem nagy, lehet vele parkolni. Az nem az autó hibája hogy ez ecotec alacsony fordulaton halott mint minden 16 szelepes motor.
-
w333
félisten
Mindent beleraktam amit itthon volt ... kb. 1 óra áztatás + 1 óra öblögetés után szép tiszta lett, most már látom hogy milyen szinten van a hűtőfolyadék

Koszos volt, hogy csak akkor láttam ha levettem a sapkát és belenéztem

Szerk.
Gyárilag mennyi hűtőfolyadék megy bele ? biztosan maradt még a rendszerben egy kevés víz, de kb. belement 4.5L szóval -35C -íg jók vagyunk

Viszont ami kicsit bosszant hogy az a hűtőventilátor kapcsoló gomba hogy a francba lazulhatott meg ? most visszaszorítottam persze érzéssel (picit recsegett is) de nem a csavarnál hanem maga az egész hűtő ha mozgatom

A kiegyenlítő tartály tetején ugye van az a 2 visszafolyó, a képen is látszik, na az teljesen elvolt dugulva, nem is értem hogy tudott visszafolyni a víz ? most pedig ahogy húzom a gázt látom hogy nyomja vissza a vizet a tartályba, és azt vettem észre hogy nem melegszik fel olyan gyorsan (tudjátok szenvedtem ezzel az egy helyben állással és mindig bekapcsolt a ventilátort)

-
Phobion
addikt
(#48224) AMD Power , (#48225) vebbful , (#48226) lsebestyen - köszönöm a válaszokat, igen, én is user error-ra gondoltam, azt még elfelejtettem, hogy bizony nálam is 1-2-nél jelentkezik az eset, 3-ba ritkán, ott már kezdem érezni a ritmust
nem baj F Astra bírja..
szegényke -
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Nem pályázásra találták ki ez jogos, de szerintem beleférne bőven a keretbe.
A 6. -at meg miért ne bírná el? Úgy kell méretezni, hogy elbírja. Nyilván nem azonos arányokkal dolgozik egy 4.2TDI A8L meg ez, de simán lenne benne annyi tartalék, hogy 160-170 körül ahol már 5000 forog 5 -ben, ott elváltani 6 -ba vissza 4000 -ig és így kényelmesebb lenne neki, valamint tiltáson meglenne 200-220. Nem vagyok automérnök, de azért azt tapasztalom, hogy simán lehetne ezt amit írtam. Nem lenne nagy különbség a fokozatok közt (5-6), de lenne. De szívó benzinnél igazából semelyik fokozat közt nincs óriási különbség ugye...
Na szóval szerintem maradjunk annyiban hogy spórolás, mert nem lenne gazdaságos, ez viszont világos
Mondjuk olyankor azért lefordulok a székről kínos lányos röhögés mellett, amikor a 3 hengeres 1.0 turbó meg kap 6-7 fokozatosat
Hagyjuk már a hülyeséget azért 
Findzs
mocskos büdös újgazdag köcsög nem tud magával mit kezdeni.. biztos volt benne egy kis hangulatjavító isamargo már miért lenne hátrány? VAG meg a GM pont két óriási ellenfél, tuti nem ugyanaz a váltót használják. Vagy arra gondolsz, amit írt, hogy nincs elég nyomaték stb..? Nem hátrány az, ki fogod tudni használni. De ha nem / nem tetszik akkor nem rakod oda

-
Findzs
addikt
melyikőtök h astráját zúzta meg egy la ferrari?

[link] -
-
Findzs
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
én anno az f astrámra a 13 -as helyett 15 -öst raktam ismerős árulta így ideadta, hogy próbáljam ki
30 km -ert mentem vele aztán ment vissza gyorsan a 13 -as
arra sajna nem emlékszem milyen gumi volt rajta, de arra igen hogy a kormányt is szedte kifelé a kezemből
tudom, hogy most másról van szó csak viszonyítás miatt írtam
(#48247) RpPRO
ha vársz egy kicsit talán SPF tud majd segíteni:
[link] -
-
Petyyyyy
addikt
Először is sikerült szerezni elektromos tükör állító gombot 4K.
Másodszor is egy Coupe Turbo tulaj szerint a 18" kerekek sem rázósak. Harmadszor pedig lefagy a kezem.
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Egyszerüen csak azokat a csapagyakat csereltek, amik tönkrementek. Amik a fogaskerekek között vannak, azokat nem. Hogy azert nem csereltek, mert ugyis el akarta adni, vagy azert, mert ugy gondoltak, azok jok, azt nem tudom. Mindenesetre nekem ez a fura hang kb 1-2 ezer km el ezelött kezdödött, de mivel naponta hasznalom nem tünt fel egyböl....az elözö tulaj 130k km körül csinaltatta meg a valtot (akkor durrant szet....ami vicc....130k km....), 145k km körül vettem es most 203k van benne. Szoval kb 60k km-t ment a javitas ota. Nem gondolom, hogy szandekossag vagy rejtett hiba lenne ez.
A valto tipusara rakeresve a neten ez egy nagyon gyakori, mondhatni kötelezö hiba ezeknel a valtoknal....sajnos es mondom nem csak opelbe, hanem mas markakba is szereltek ezt.
-
-
trassher
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
150Nm Vs. 250Nm. Nem csoda hogy elbírja a 6. sebességet.

Minden héten itt megyek a pályán. Jelige: z147-es színkódú astra g bontódik
Felborult a vontatmány, az árokba csapódott a kocsi -
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Na ez szép kis történet. Mennyi km-rel vetted az autót? Nem lehet hogy csak azért volt ennyi a javítás mert úgy gondolta összedobják amit nagyon muszáj aztán eladja úgy?
Findzs: Ez bizony tényleg a fele.

haddent: 2 dolog miatt nincs benne 6-os váltó. Semmi értelme, nem pályázásra találták ki a modellt és az a 116 lóerős motor nem bírná el a 6. sebességet. Ahogy Declare is írja kevés a nyomaték, nem bírná forgatni azt a nagyobb áttételű fogaskereket.
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
bosszanto nyilvan....
meg nem mondom, hogy nem csalodas. Teljesen egyertelmüen a silany anyagminöseg es hibas konstrukcio az okozoja. Allitolag most valami tized mm-ekkel lazabbra allitottak be az egeszet, meg kapott jo minösegü csapagyakat. Azok a csapagyak is irto dragak, meg hat ugye a munkadij....bitang egy melo egy valtot kiszerelni es szetszedni darabokra
...na meg összerakni se hatrany, ha sikerül 
Kis köbcentis benzinekbe a nyomatek miatt nem teszik a 6 sebesseget ha jol tudom. Egyszerüen hiaba forogna kevesebbet a motor, jobban erölködne es jobban kellene nyomni a gazt, hogy tartsa a tempot, tehat nem lenne ertelme. Turbos benzinnel es dizelesnel a turbo miatt viszont megvan a kellö nyomatek, ha kevesebbet forog akkor is. 2l alatti benzinbe szerintem sehol nincs 6 sebesseges valto

-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Azt a büdös... hát te is lassan jól megszívód ezzel..

Én is nagyon elfogadnám a 6 sebességes váltót, nehéz felfognom, miért nem fért el 116LE autóba. Autópályán lazán simán ki tudná használni.. De ilyen áron jobb is, hogyn incs.Most fogom cserélni az egész hűtőfolyadékot. Valami tipp? -33C gondolom elég nem?
-
RpPRO
őstag
Egy 1.4-es (2006-os) Astra G-be melyik lehet a rajtahagyott lámpára emlékeztető biztosíték, tudja azt valaki? Köszönöm!
-
hvb
tag
Sziasztok!
Elment az alapjárat a Vectrámról. Az alapjárati motor kábeléről lejött a szigetelés és lehet összeért a két kábel.
Van esetleg külön biztosítéka az alapjárati motornak? Ha tényleg összeért a két kábelt mi mehetett még tönkre benne, mert a check engin lámpa is világít?Hibakódot még nem tudtam kiolvastatni....
-
w333
félisten
Ha már lúd akkor legyen kövér ...
(ne akarjátok tudni mi van benne)...
1000 éves vízkő + olajsár vagy valami olyasmi

Ami vicces hogy a ventilátor kapcsoló hőgombát kézzel levettem, rá sem volt húzva (persze kitakarítottam + csiszolópappír)
Csak szólok akit érdekel az Auchanban az Antarctic fagyálló (-35C) csak 1790 Ft !
-
adorjant
őstag
331e km-el hol állok?

Zafira 252e,ő még kisfiúúúú
-
Declare
őstag
Ahh jaaa es majdnem elfelejtettem a lenyeget....a hifi tuningot
tboy93 altal ajanlott srac csinalta ( köszi
). Kapott a kocsi egy külsö erösitöt (ez mondjuk kicsit zavar, a hatso üles hatuljara lett beszerelve, jobb hely nincs neki
), elsö hangszoro szettet es bitumenes ajto szigetelest
összehasonlithatatlan lett a hanghatas, pedig aztan ez a tuning igazabol meg belepö szintnek is neccesen nevezhetö szerintem 
(#48239) AMD Power sajna ez van, remelem nem lesz mostanaba ujabb problema

Ha mar km haboru, akkor en most allok 203k km nel
ebböl 40-45k km amit en követtem el -
Declare
őstag
Feny derült a kocsi valtofelujitasanak az okara, amit az elözö tulaj csinalt....volt valami surlodo hang a kocsiba es mondtam a szerviznek, hogy nezzek meg mi az. Kiderült, hogy a valtobol jön a hang, mert a csapagyak gajra mentek benne. Volt par ami ki volt cserelve, fogaskerekek szepek voltak, viszont a valto hazon belülröl serüles nyomok voltak. SZerelöm utanna nezett es kiderül, ez a tipusu valto szeriahibas, sok autoba szereltek es a legtöbben baj van/volt vele. 140k km körül az elözö tulajnak egyszerüen szetment par csapagy es ezert kellett neki felujjitani a fogaskerekeket is meg mindent. Ezt szepen meg is csinaltak, tönkrement csapagyat kicsereltek, viszont nem csereltek ki az összeset, csak ami kuka lett. Szoval a nagyobb meloval jaro, fogaskerekek közötti csapagyakat, most en cseeltethettem ki. 200k huf. Köszi opel, köszi....

viszont ami jo, hogy most patent minden, valtoval elvileg baj nem lesz mar, kettöstömegüt megneztek, azt anno az elözö tulaj csereltette es jonak is nez ki. Ezen kivül a surro hang persze eltünt, es mivel nem csak szar volt a csapagy, de gyarilag tul szoros is volt az egesz a kocsi is könnyebben gördül, eszrevenni motorfeknel is es a fogyi is csökkent
ezt mondtak a szervizes sracok is de nem igazan hittem el....de ugy nez ki megis.Szoval ez a helyzet a 6 sebesseges valto, dizel parositassal H astranak, de allitolag ezt a valtot szereltek fiatokba es sok mas kocsiba is.
Amugy olajcsere, mosas, waxolas, teligumizas, fagyallo betöltes is kesz...jöhet a tel

-
zolikaDB
veterán
Megtankoltam kedvenc low budget kutamon 295HUF-os benzin okán, meg ugyis megyek Pestre, hat legyen.
Elotte vettem az Auchanban a már haddent kollega altal is hasznalt piros STP adalekbol. Belelocsoltam, jottem-mentem tegnap a kocsival.
Reggel -1fok, nalunk osszel az elso. Beinditiom, ranezek az orara, leszedem a faleveleket, beulok, nezem az orat, es cirka 2-3 perc utan alapjarat kozelebe allt be a fordulatszam
Tetszik! -
sEtuke
tag
Sziasztok.
Opel Astra G 2005
Gyári rádió kikerült,helyére egy Sony Xplod.
Rádió antenna csatlakozóra került egy átalakitó,és már müködött is,történt akkor...
Autóhifi fejlesztéskor többször ki-be járt a fejegység,ezáltal a gyári antenna kábelén lévő csatlakozó letört,és persze szét is.
Ehhez keresnék gyári csatlakozófejet,lehetőleg egy kis darab kábellel.
Ha valakinek van,kérem jelezze,megvásárolnám.
Sajnos se időm,sem pénzem utánnajárkálni,és kedvem sincs.
Köszöntem
-
-
Phobion
addikt
F Astra tulajokhoz lenne egy kérdésem, elöljáróban annyit, hogy kezdő sofőr vagyok

szóval F Astra tulajok, nektek váltásnál nem rángat az autó? az enyém teljesen rendben van, megbízható szerelő szerint rendben van, a kuplung is, de lassan egyszerűen nem tudok váltani, lehet ez a gond?
tempósan szeretek haladni a megengedett+egy-kettővel 
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem rövid az orra picit? Meg az orra elejétől egészen a szélvédő tetejéig szinte alig törik meg a vonal. Bár valszeg csak ez a kép ilyen fura. De tényleg baromi jól néz ki

Ezek az új felnik miért ilyen iszonyatosan sűrűek? Egy rémálom lehet pucolni őket, meg amúgy is, nem bicikli ez
Valami sima 5 ágú nincs, megmarad OPC -nek? -
Petyyyyy
addikt
Tudom nem a legjobb kép - sajna nem az én mobájlommal készült - de azért látszik a lényeg. Az a csúnya foltosodás. Előzetes tippek, miben fájhat a javítás/csere?
PS.: G Astra.AMD Power - Az elejét már az előzőnek is eltalálták és ez is jól fest. A legutóbbi Passatra emlékeztet. A hátuljára vagyok kíváncsi inkább.
-
haddent
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Na ezután már bekussolok csak még egy vélemény egy álomról, bárkitől aki ért hozzá lécci

H Astrára gyári Opel aluból (tehát valós könnyűfém): 225-40-R18 ET37 felmegy? (a váltóméret teljesen tökéletes pontos, és az ET is elég kellemes befel és kifele is nő 15 ill. 11 mm -t)
Mennyire lehet nehéz a gyári 18 -as? Azt ne kérdezzétek gumira miből futja majd, majd eladom a veséimet
) HAstra futóműve mit szólhat hozzá, nagyon megharagudna rám? 
-
haddent
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Én is annyit mértem még amikor megmértem régen. De az acél is akörül van, 7-9, úgyhogy én azt gondolom ezzel még nem terheljük a futóműveket
Nem? Viszont ebből 17" meg fölötte már lenne vagy 12kg 
szerk. szép az az új zafira. Szerintem meg marketing miatt kell ez a kerék rá meg a peres gumi. Gondoljunk csak bele, a BMW X5 is kb. egy Lada Niva csak alányomtak 4 olyan kereket hogy kb úthenger mert összeérnek középen
Na, és attól olyan iszonyú aggresszív meg jókiállású. Ennek is nagyon jót tesz. Aztán majd persze ezt lehet(ne) árulni kissebbel is 
-
zolikaDB
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ha nem akarsz olcsó sz.rokra költeni, és beleverni pénzt a tesztelgetésbe ->
- az egyetlen olyan általam próbált emberi árú sampon, ami "waxos", és utána szépen cseppekben legurul a víz a kasztniról: Sonax Wasch & Wax
- mindezek mellé bevetek egy kis ilyet is, az eredmény magáért beszél: Sonax Xtreme Brillant Shine DetailerA samponból egy flakon egy évig elég. A fújós wax 2 éve van meg, még van benne, pedig minden mosás után használom.
-
tboy93
nagyúr
válasz
haddent
üzenetére
195/60r15 van most? A 205/45r17 a valtomerete, ami mar jol is nez ki egyebkent es meg hasznalhato ezeken az utakon is. Arra kell csak figyelni, hogy olyan 17-es alu garniturat valassz, ami konnyu, mert a legtobb occo' felni brutal nehez es le fogja fogni az autot, illetve megzabalja a futomuvet. Szoval a 17-es alu gumistol olyan sulyu legyen mint a 15-os szetted
Ez persze nem lesz olcso. -
Findzs
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
a w5 nem valami jó, olyasmi mint a szilikon csak kifújva habos
jobban szeretem a prevent műanyagápolót a szivacsfejűt [link]
kis mérete ellenére több évre elég és nagyon szépen lehet vele dolgozni nem úgy mint a fújkálósokkal
és fekete színű nem átlátszó mint a w5 így szebb felületet ad és tovább marad szép fekete a fekete
waxolás, pasztázás, ki hogy hívja

(#48175) haddent:
én is jobb szeretném az alufelnit csak hát a pénz az a fránya pénz, mindig másra kell
pláne kertes ház+gyerek kombónál
(#48180) trassher:
a wd 40 elvileg inkább oldószer azért is használják többek között csavarlazításhoz
van olajtartalma de kevés, inkább a zsír
a gyújtáskapcsolóba is inkább ezt használom tf2 teflonos cucc bicajosok a láncra használják én is azért vettem korábban aztán tapasztaltam, hogy kenésre sokkal jobb mint a wd 40 -en -
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Lerakni egész biztosan nem fogom, mighty car mods srácok is tesztelték, jól néz ki, állat minden, de egyáltalán nem biztos, hogy jobb az úttartása, sőt rosszabb is lehet.. Funkciót tuti nem fogok veszteni kinézet miatt, főleg ezeken a jó magyar utakon

Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e a borbet, látványos az tuti. Egyébként 16" -ra hogy raksz pereset? 15" -ön 65 magas kell, 16" -on meg 60 szerintem, még 17" -en is 55. Valami óriási állat kéne, hogy 25-30 körül legyél
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen asszem ez az...jo vagy

. Viszont miutan csereltek szijasra a lancos meghajtast a motorban, utana mar nincs vele nagy baj. Varosi hasznalatban kormolodik, meg ugye a turbo azert okozhat par 100 ezer forintos meglepit, de ezeket belekalkulalva jo motor az. Dinamikus, nyomatekos, jol megy
azert is elfer benne a 6-ik sebesseg.

Az előző vekim ehhez hasonló szinű kék (királykék)volt.
Illuminati confirmed.
Nem megfelelő sem egy Chevy Small Block, sem egy IVTEC 10krpm -en sem egy 2.0TFSI?
Adott nyomatékod van, akármekkora áttételű fogaskereket nem fogsz vele tudni érdemben hajtani. Nagy kerékhez nagy nyomaték kell. Az a motor nem pályára van kitalálva, igazából semmi sem ami benzines.
Egyszerűen nem tudom elhinni, h nem rázós, néhol annyira szarok az utak. 
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/11/02/IMG_0106.md.jpg)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/11/02/IMG_0105.md.jpg)