- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szép - szép de az omegát mikor hozzák már vissza a calibrával együtt

Más: már jó fél évvel előre a vezérlésen agyalok, hogy miként legyen és milyen. A cél egyszerű: mindenből a lehető legjobb minőséget és biztonságot ár nem számít egy kicsit sem vezérlés terén.
Vezérlés nevezők: Ina, SKF, Conti. Az SKF kieső, mert a fene tudja miből van a szíj, lónyálból vagy miből... Az Ina kieső, mert nem Conti és most mindenki a Contit isteníti.
Szóval röviden én Conti szettre gondoltam.Hosszbordásszíj -szett sajna nem nagyon van, ott majd kell valami görgő (SKF, Ina valami), a szíj tuti, hogy Conti, a vízpumpa meg megint valami jobb, talán az van SKF -ből megint.
javaslat, ellenvetél? Sokan azt mondják hogy mivel nálam külön van a vízpumpa a hosszbordáson, ezért igazából azt nem is kell cserélgetni, majd ha csöpög. És valóban, nem kockáztatok nagyon sok mindent, de nem tudom na... Nekem nem szimpi, hogy ne cseréljem. Tehát újra: külön van, nem a vezérműszíj hajtja.
diegho az kizárt dolog, hogy te mm -re megmondod az olajszintet
centire, talán 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval röviden én Conti szettre gondoltam.