Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
I-s rendszámú, németből behozott darab. Kereken 5 éve van meg, azóta kereken 50k km került bele, a többiről semmit sem tudunk. A szerelőm mindig dicséri. Állítólag 125k km-ral vettük, ami szinte biztos, hogy kamu, de ettől függetlenül tényleg eddig a rozsdán kívül semmi baja nem volt (kop-kop), ami szépen ki lett javítva. Olajat mindig megkapja és mindig a legjobbat, vezérlés is lett cserélve a vásárlás után, és 2k km-rel ezelőtt. Elvileg 175k km van benne, de nem hiszek a mesékben. 92-es évjárat amúgy.
Nekem is olyan érzés ez a rezonancia, mintha a kuplung kezdené feladni a küzdelmet. Nem probléma, megérdemel abból is egy új, bitang jó darabot. Tegnap ültem egy 2002-es majdnem full extrás stiftben, hát ég és föld, a 10 évvel öregebb Astra javára. Ezt is csak tankolni kell kb, és gombokért van minden hozzá. 25k volt a fullos vezérlés+vízpumpa.
Nekem csak az a lényeg, hogy amíg nem tudok elmenni a szerelőhöz, addig ne legyen életveszélyes állapotú. Nem vagyok túl tapasztalt, és remélem az ilyen remegés nem túl veszélyes, ha óvatosabban vezetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest