Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz gban #47234 üzenetére

I-s rendszámú, németből behozott darab. Kereken 5 éve van meg, azóta kereken 50k km került bele, a többiről semmit sem tudunk. A szerelőm mindig dicséri. Állítólag 125k km-ral vettük, ami szinte biztos, hogy kamu, de ettől függetlenül tényleg eddig a rozsdán kívül semmi baja nem volt (kop-kop), ami szépen ki lett javítva. Olajat mindig megkapja és mindig a legjobbat, vezérlés is lett cserélve a vásárlás után, és 2k km-rel ezelőtt. Elvileg 175k km van benne, de nem hiszek a mesékben. 92-es évjárat amúgy.
    Nekem is olyan érzés ez a rezonancia, mintha a kuplung kezdené feladni a küzdelmet. Nem probléma, megérdemel abból is egy új, bitang jó darabot. Tegnap ültem egy 2002-es majdnem full extrás stiftben, hát ég és föld, a 10 évvel öregebb Astra javára. Ezt is csak tankolni kell kb, és gombokért van minden hozzá. 25k volt a fullos vezérlés+vízpumpa.
    Nekem csak az a lényeg, hogy amíg nem tudok elmenni a szerelőhöz, addig ne legyen életveszélyes állapotú. Nem vagyok túl tapasztalt, és remélem az ilyen remegés nem túl veszélyes, ha óvatosabban vezetek.

Új hozzászólás Aktív témák