- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem alkatrészből vegyes. A lengéscsillapító qwp elől-hátul én nem megyek annyit,de muszáj is volt cserélnem. Jah igen a rugó is qwp meg a stabilizátor rúd,de azt nem is fogom bele tenni,mert jobbat szeretnék. A többi monroe,febi. Amúgy érdekes,hogy hátul lengéscsillapító 16 év után is gyári volt benne.

A szelepfedél membránt is kicseréltem házzal együtt. Na az egy macerás melo volt,de sikerült. Kapott tömítést is és nem folyik ki az olaj.
Tavasszal maradék csövet is kicserélem,mert szükség is lesz rá.
Amennyire szerettem volna másik autót már nem is kell.a videón is kínaival olvassa ki a csóka az immo kódot
(3:41-nél ott virít egy jókora opcom china-clone felirat
Érdekes én nem tudtam kiolvastatni,pedig nekem is van kínai op-comom.
Közben megnéztem 1.59v szoftvert kaptam mellé és angol nyelv.Amúgy fogyasztása sem vészes. Van egy oldalon kalkulátor azzal számoltam ki. Az hogy mennyire mérvadó azt nem tudom. Mol 100-as benzin volt benne. Két személlyel.
Abony-Veresegyház távolság oda vissza autópályán M4,M0,M31 és út szadán át. 110km/h átlag tempomattal,volt egy 120-140 tempo is néha. Meg mai kis átruccanás városba. Tankban volt még 80km kijelző szerint,de tankoltam már még bele.
Markizmark
Enyém külföldi ac8227l cpu van benne. Azért nem cserélem vissza egy rds hiány miatt. Ha van olyan app akkor megnézzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(3:41-nél ott virít egy jókora opcom china-clone felirat